Witam! Gram w fm15 i mam w ostatniej rozgrywce pewien problem. Kiedy wcześniej grałem to żeby grać dalej to albo dawałem spacja albo myszką kontynuuj i gra szła dalej. W tej chwili nie wiem z czego to wynika ale gra sama w sobie rzadko się zatrzymuje i często muszę wymuszać sam zatrzymanie się gry, podczas ładowania. Jest to bardzo denerwujące ponieważ kiedy chcę zatrzymać grę to próbuję przerwać i klikam kilka razy tak że gdy niby już jest gra zatrzymana to fm pamięta jeszcze moje kilka kliknięć i za chwile gra dalej się kontynuje i ładuje. Np gdy chcę oglądać losowanie Ligi europy to muszę wycelować dobrze z zatrzymaniem gry ponieważ inaczej przeleci mi i nie zdąrze.
Być może podczas uruchamiania nowej gry gdzieś coś zaznaczyłem i z tego wynika ten problem. Pomoże ktoś gdzie tkwi problem?? Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale przedstawiłem swój problem.
Być może podczas uruchamiania nowej gry gdzieś coś zaznaczyłem i z tego wynika ten problem. Pomoże ktoś gdzie tkwi problem?? Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale przedstawiłem swój problem.
Najnowsze posty