wypożyczenia

NaVaR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.12.2006, 08:28    Pytanie
1. Czy jak gram polska liga i nie mam zadnej innej i zglaszaja mi sie kluby z zagranicznych lig po moich zawodnikow w celu wypozyczenia czy ten zawodnik zyskuje cos przez to ze tam pojdzie czy lepiej jak bedzie u mnie gral w rezerwach?
prosze o pomoc
2. a i gdzie mozna ustawic zawodnikom wszystkim na raz a nie pojedynczo zeby mieli odpoczynek dzien po meczu??
z gory dzieki za pomoc

MadridBlancos Partyzant

0
22.12.2006 10:03    #1
w opcjach menedżerskich czy coś tam ;)

a co do 1. to zyskuje sporo..
doswiadczenie, ogranie..

bo po cholere siedzieć mu w rezerwach w polskiej lidze? :)

szpari Partyzant

0
22.12.2006 10:08    #2
co do pierwszgo pytania, po to są też kluby filialne aby wysyłać tam swoich zawodników, żeby się ogrywali, ja np. wysłałem jednego obrońce do ligi portugalskiej (gram w Niemczech) i po sezonie wrócił do klubu i od razu wskoczył do pierwszego składu

Racaille Sound Partyzant

0
22.12.2006 10:55    #3
Ja mam w swojej druzynie kilku utalentowanych młodzików.Mam tez kluby filialne na ukrainie(!),turcji,rosji(!) i łotwie.Wiec wysyłam tam swoich mlodziencow:)aby sobie pograli.Moj klub z łotwy w pucharze UEFA doszedł dosc wysoko,dzieki czemu moj mlodzian zyskał duzo doswiadczenia i ogrania.Moim zdaniem wysylanie tak utalentowanych pilkarzy jest bardzo pomocne w pozniejszym kompletowaniu skladu.Kazda zachodnia liga jest dla Polaka (nie tylko mlodego)blogoslawienstwem,bo zachodnie kluby maja dobrych trenerow,a poziom samych rozgrywek jest duzo wyzszy niz w Polsce.Pozdrawiam!

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.12.2006 11:22    #4
jesli masz wlaczona lige, z ktorej zespol chce wypozyczyc grajka to jak najbardziej, ale jesli nie, i bedzie on tam jedynym zawodnikiem w druzynie, to chyba jest to bez sensowne...

Racaille Sound Partyzant

0
22.12.2006 11:43    #5
Zgadzam się z kunXon'em, choc nie do konca.Jesli Twoj gracz jest jedynym w druzynie ktora bierze udzial w UEFA lub LM to ma to swoje korzysci.W innych przypadkach rozwoj Twojego zawodnika zostanie zatrzymany na poziomie jaki mial w momencie wyslania go do klubu.Pozdrawiam kunXon'a

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution