Patch,Update,+ kilka pytań i spostrzeżeń

witrts1910 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.01.2007, 15:01    Pytanie
Mam kilka pytań:
1.Czy coś już więcej wiadomo o patchu który ponoć jest robiony przez Sigames (np.lista poprawek, przewidywana data wydania itp.
2.Czy Cmrev pracuje nad jakimś updatem jeśli tak to tez proszę o jakieś info.
3.Mam najnowszego patcha zainsatlowanego 01 fix i zdarza się tak że prowadze Widzew-który potrafi wygrać u siebie z Deportivo a trzy dni później w lidze dostaje baty od jakiegoś przeciętniaka z 2 w plecy do przerwy i nagle ktoś popełnia jakiś absurdalny faul np jest aut i jakiś zawodnik kopie przeciwnika bez piłki i kiedy ona niejest w grze i zdarza się to zdecydowanie za często można temu jakoś zaradzić
4.Silnik meczowy - absurdalne podania tzn zawodnik niejest atakowany i ma sporo czasu na rozprowadzenie akci a ten na oślep do przodu gdzie totalnie nikogo niema w innych tematach czytałem że taksa ma na to wpływ no ale zawodnik powinnien też troche myśleć jak ma ustawione długie podania to nieznaczy że ma za każdym razem wywalać jak najdalej ma siłe na dodatek tam gdzie nikogo niema
5.Stałe fragmenty gry. Niewydaje wam się że za mało bramek po nich pada no sorry ale jak zawodnik co ma trening 4gw na stałe fragmenty i umiejętność 17 notorycznie pudłuje albo jak jest wolny pośredni zamiast ktoś przebiec nad piłką ten wycofuje do tyłu jak ma dobrą okazje do oddania strzału.
Uważam że silnik meczowy jest poprostu do niczego. Najlepszy był bodajrze w wersji Cm 03/04 no ale na rozłamie nikt nieskorzystał ani FM ani Cm który obecnie jest poprostu tragiczny a pamietam jak się wszyscy cieszyli że wyjdzie to na dobre bo kolejny konkurent :D
Na screenie statystyka po 7 kolejkach śmieszne Niechce nikomu mówić ile taki Wasilewski strzelił w rundzie dla Lecha bramek po stałych fragmentach

Papajos Partyzant

0
29.01.2007 15:22    #1
o patchu narazie nie ma nic na oficjalnej stronie SI GAMES, na 2. pytanie powinni ci odp. admini,na 3. to tak bywa w fm ja np. gralem Wiselka i pokonalem Milan w LM a potem dostlame baty w puchare od IIligowej druzyny,4. to zlwezy od umiejetnosci danego pilakarza, np. w podejmowaniu decyzji(trening taktyczny),5. no z wolnymi to jesr roznie,np. Juninho ktory ma 20, tz nei trafai tak czesto jak powinien ale to dobrze bo gdyby zawodnik ktory ma 20 caly czas strzelal wolen to bybylo bez sensu ;/ no fm nie ejwst wolny od bledow,, mam nadzieje ze latka 7.0.2 poprawi pare shitow

Użytkownik uznał post za pomocny

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.01.2007 15:26    #2
1. Jak będzie wiadomo to napewno coś tu napiszą.
2. Można się spodziewać, że update może być po okienku, ale jeśli patch wtedy wyjdzie to pewnie będzie uaktualniał.
3. To zależy od opanowania zawodnika i agresywności.
4. Może to być zawodnik nieopanowany.
5. Do stałych fragmentów trzeba starannie dobierać zawodników, przeglądać ich staty, ustawiać na krótkim słupku itp. Czytałem gdzieś, że ktoś tak ustawił zespół, że po stałych fragmentach gry zdobył 20 bramek!
PS. Możliwe też, że to wszystko bugi i następna łatka je naprawi.

Użytkownik uznał post za pomocny

witrts1910 Partyzant

0
29.01.2007 15:51    #3
http://www.fcmc.pl/ - tutaj jest o pracy nad nowym patchem
Niby racja w tym co mówicie ale czytałem że na umiejętnośc np karnych wolnych czy rożnych wpływa tylko i wyłącznie ten atrybut
Tak samo że opanowanie to tylko umiejętność zachowania zimnej krewi pod bramką i niema znaczenia w obronie

witrts1910 Partyzant

0
25.02.2007 12:25    #4
Skoro już mamy patcha to ponawiam pytanie czy cmrev planuje wydanie jakiegoś patcha i proszę wreście o konkretną odpowiedź a nie wymijającą. I czy wiadomo czy ktoś pracuje nad jakim kolwiek polskim updatem pzdr

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.02.2007 12:33    #5
Ma być wydane uaktualnienie po zakończeniu transferów w Polsce

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution