Prezes!!!

jareczek93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2007, 12:44    Pytanie
Gram Arsenalem i moj prezes chce odejsc z klubu........... Ale gdy trfają rozmowy w sprawie nowego prezesa to wszystko jest oki a nagle pisze ze wszystko stanelo w martwym punkcie i nici z nowego prezesa... Tak mam już przez cały sezon... To jest jakis bład nastepny czy co:/:/

mideros Partyzant

0
02.02.2007 12:47    #1
ja tez mialem taki "problem" ale nie masz co sie martwic w koncu dojda do porozumienia, to jest na takiej zasadzie jak probojesz kupic zawodnika jest zainsteresowany wsyztko pieknie a odrzuca twoj kontrakt...

jareczek93 Partyzant

0
02.02.2007 12:59    #2
dzieki... tylko wkurza to ze kasy nie daje a jeszcze problemy zeby odszedl z klubu..... A mam jeszcze jedno pytanko co to jest konsorcjum czy cos takiego juz dokladnej nazwy nie pamietam bo teraz cos ostatnio pisalo ze konsorcjum moze moj klub przejac...

kurak69 Przodownik pracy

0
02.02.2007 12:59    #3
to akurat fajnie odwzorowuje rzeczywistosc. Przeciez w realu przejecie klubu przez inngeo wlasciciela nie odbywa sie w jedna noc. NAjpierw prezez oglasza ze chce odstapic udzialy, potem jest pare slabych ofert w koncu dochodzi z kims do porozumienia. Zobaczcie np jak w polsce czasami kapital wchodzi latami (np Polonia Warszawa - chyba 3 lata) albo na zachodzie jak ten amrykanin kupowal Man Utd to trwalo to 2 lata a jeszcze dluzej sie przymierzal do tego...

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.02.2007 13:01    #4
chyba zarząd komisaryczny, jeśli masz zadłużenie to przychodzi to i sprzedaje najlepszych zawodników, żeby wyjść z długów

jareczek93 Partyzant

0
02.02.2007 13:03    #5
Ufff sprzedadza mi zawodnikow..........Ja piernicze:(:(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution