Arka

cerowaAG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2007, 21:26    Pytanie
prowadze Arke jest to dopiero 2 sezon bo niedawno zacząłem ale mam kilka problemów
1. popelinilem(chyba) błąd w pierwszym sezonie i zrobilem kadrową rewolucję- wymienilem ponad 10 pikarzy a teraz gdy powinni sie juz dobrze dogadywac ich zgranie sie nie polepsza (?????)
2. kupilem z pogoni Grosickiego i po 1/2 roku wpadl w konflikt z wyrozniajacym sie 17 latkiem ktorego chcialem za jakis czas wprowadzac do druzyny... czy mają szanse aby rozwiazac ten konflikt czy bede musial sie ktoregos pozbyc
3. dlaczego mój budzet transferowy w 1. sezonie wynosil 53k funt. a teraz tylko 12k funt.

cerowaAG Partyzant

0
13.02.2007 21:49    #10
teraz mam 7, ale dopiero kilka kolejek a poza tym ten junior jest w druzynie u18 i nawet w seniorach nie zadebiutowal

richieaddams Młody aktywista

0
13.02.2007 22:47    #11
CerowaAG.
1. Pamiętaj jedno. Mecze towarzyskie x3. Oni muszą dużo grać ze sobą, by się scalić.
2. Spróbuj poczekać. Kiedyś też tak miałem. Poczekałem trochę i nagle sie okazalo, ze moja skłócona dwójka (Murawski - Garguła) grała aż miło. Muszą się zrozumieć po prostu.
3. Właśnie to jest dziwne. Kiedyś miałem budżet ok 1 miliona euro (posprzedawałem parę osób), a po sezonie zarząd skrócił mi go do 100 tysięcy. Możliwe, że klub jest w jakiś sposób zadłużony. U mnie się pojawiło, że niespłacane kredyty, a dziwne, bo nie mieli nic na minusie

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.02.2007 22:52    #12
1.Stale sprawdzaj poziom zgrania zespolu w opcjach asystenta.
2.Konflikty zazwyczaj mijaja z czasem chyba ze sam je zaognisz jakas zla wypowiedzia.
3.Zarzad widocznie uznal ze pieniadze ktore ci dali wystarcza na cele ktore przed toba postawili

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution