Mecze tow. ,conference,scouting i fisher athletic

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2007, 21:05    Pytanie
1.jak mam zarobic jesli zaden ( doslownie zaden ) klub z 1 , 2 ani nawet 3 ligi niechce ze mna rozegrac meczu tow.Bardziej sie godza na turniej tow czy na normalny mecz??
2.Jakich zawodnikow proponujecie do Conference za darmo ( mam srednia baze danych z dod.pilkarzami z brazylii i polski.Patrzylem w talentach i kupilem tylko G.Lawa.
3.W siedzibie zarzadu pisze ze ,,fundusze przeznaczone na scouting pozwalaja na szukanie tylko w kraju``. Czy w FMM mozna sobie dodac funduszy na scouting??
4.Gram Fisher Athletic ( Conference Płd.)Jesli ktos gral tym klubem to czy udalo wam sie awansowac chocby do championship a moze nawet do Premiership??
Czy zmienil wam sie prezes??

martin Przodownik pracy

0
16.02.2007 21:13    #1
1.dawaj im więcej kasy za mecz.
2.poszukaj w talentach

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2007 21:15    #2
1.musisz zaproponowac im gre na ich stadionach.chetniej sie beda zgadzac
2.poszukaj w 2 lidze polskiej.jest paru dobrych za free ktorzy chca przejsc
3.chyba tak
4.gralem klubem z conferance i awansowalem do 1 ligi angielskiej.na poczatku czekano na przejecie klubu a po sukcesach pisze ze prezes kocha klub

Użytkownik uznał post za pomocny

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
16.02.2007 21:15    #3
1. Każ aysystentowi organizować mecze towarzyskie. On na pewno znajdzie jakiegoś sparingpartnera.
2. Szukaj -> Filtry
3. Włącz FMM i sprawdź.
4. W temacie "Rekordy, przechwałki" wiele osób wspominało o tym, jak wyciągnęło najsłabszą drużynę z Conference i zwyciężyło nią w Lidze Mistrzów (co prawda nie dotyczyło to FM 2007, ale fakt jest faktem).

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2007 21:21    #4
1.Niestety. Poproś o klub patronacki i z nim rozgrywaj mecze, a także z rezerwami Fishera.
2.Bajdziak-niezły zawodnik może się zgodzi.Majewski [z Jagielloni], Hirsz są nieżli, lecz trzeba za nich zapłacić i nie wiem, czy przejdą do Conference. Wypożyczaj zawodników ze słabszych klubów angielskich [z Championship i niżej] Poszukaj na wyszukiwarce.
3.Wydaje mi się, że da się to zrobić.
4. Niestety nie grałem, ale z upływem czasu [kilka, kilkanaście sezonów], po zakupieniu niezłych zawodników powinno się Tobie udać.
Pozdro!

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.02.2007 21:23    #5
1. Musisz ustalac ok. 3 miesiecy przed zakonczeniem twojej ligi
2. Zaladuj FM Genie Scout - poustawiaj sobie parametry jakie tobie odpowiadaja, free transfer itd.
3. W FMM sprawdz.
4. Popatrz w przechwalkach, ale mysle ze po 10 sezonach na pewno ci sie uda ;P
Zmienil mi sie prezes gry gralem Southampton, mialem troche zadluzen, a gdy przyszedl - zadluzenia znikly i mialem 20mln na transfery! tylko czasem jest tak glupi, ze gdy przyjdzie nowy prezes to cie zwalnia, jezeli slabo zespol prowadzisz.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.