jak proponujecie ???

lucko17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2007, 22:10    Pytanie
Własnie bede zaczynał sezon Juve jak proponujecie ustawienia:mam 256 ram procesor 1700 i co to jest grywalna a co podglad.Grywalna zawsze daje do swojej ligi a podglad jeszcze nigdy nie dawalem co to da jak dam podglad na inne ligi np. jedna czy gra bedzie chodzic wolniej prosze o wytlumaczenie i sorka za troch banalne pytania
1.jaka baze danych
2.czy dac wszystkich piłkarzy jak tak to z jakiego panstwa
3.ile dac lig swoja grywalna? a dac inne na podglad? jak tak to jakie
4.Jakie ustawienia zeby gra chodzila jak najszybciej

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2007 23:22    #10
Boże....

Gucio10 Młody aktywista

0
17.02.2007 00:01    #11
lucko17

Ja tez grałem kiedys Juve i mam taki sam sprzet jak ty!! Gralem na 6 ligach: dwie wloskie, hiszpanski, polska, angielska i francuska. Do tego duza baza danych i pare panst wypu Słowacja, Bułgaria, Mali itd.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution