conference-ligi-zasady

Quaresmafan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.02.2007, 11:18    Pytanie
jestem tu nowy i jeśli pytania które właśnie zadam komuś przeszkadzają to przepraszam

1.gram 2 sezon w conference i mój najlepszy obrońca chce odejść (ubiega się o niego fulham) i nie wiem czy go sprzedać bo jak wejdę do premierschip to może go wykupię jak myślicie
2.czemu u mnie w grze chelsea nakupuje piłkarzy z brazylii argentyny a ci piłkarze byli by pewnie ostoją każdego klubu świata a w the blues grają w rezerwach ???
3.czy kiedykolwiek do mojego klubu przejdzie piłkarz pokroju thiago motty czy lucasa biglii ?
4.gdy już (daj BOŻE) AWANSUJE DO PREMIERSHIP to skupiać się na wykupywaniu starszych piłkarzy czy odwrotnie inwestować w talenty
5.jacy byli najlepsi piłkarze jakich udało wam się kupić do klubu który kiedyś grał w conference ??
6.znacie jakąś stronę z plotkami transferowymi ??
7.czy gdy awansuję do premierschip stanę się ulubieńcem kibiców i klubu
8.jak gra się w lidze tureckiej
9.jak gra się w lidze australijskiej
10.czy grał z was ktoś klubem salzburg w tym bądź poprzednim fm i jakie wrażenia
11.jacy piłkarze (jakiego pokroju) napewno nie przejdą do greckiej ligi
12.w polskiej lidze stawiać na obcokrajowców czy polaków bo słyszałem taką opinię że to ma być klub dobry a nie polski
13.za co można stać się wrogiem ludu itp.

Cannigia10 Młody aktywista

0
21.02.2007 14:54    #10
Qaresmafan: jest w dziale historii kariera B! jak grał niejakim Chester w CM 03/04:) Popatrz na nią a znajdziesz wiele odpowiedzi na pytania dotyczące gry w małym klubie jest także poradnik do FMa 2005 pt. Gra małymi klubami. Tam napewno znajdziesz wiele pomocnych rzeczy:)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.02.2007 15:03    #11
1. Sprzedaj go.
2. Chelsea jest bardzo mocna i tam nawet gwiazdy grzeją ławe.
3. Jesli będziesz w Premiership to na pewno.
4.W talenty.
5.Janukiewicz [z WKSu]
6.Pilka.pl, pilkanozna.pl
7. Prawdopodobnie tak.
8 i 9. Są to specyficzne ligi, obowiązuje w tureckie ścisły limit piłkarzy spoza UE.
10. Grałem w 2007. Fajny klub, dużo kasy, ściągnąłem m.in J. Faty, wygrałem lige.
11. Adriano, Ronaldinho, itp.
12. Narodowość nie ma znaczenia, warto stawiać na najlepszych.
13. Za piractwo, głupie komentarze, zakładanie niepotrzebnych tematów na suflerze.
P:)

jordaneq Młody aktywista

0
21.02.2007 15:33    #12
1.Sprzedaj go za jak najwieksza kwote a za te pieniadze kup 2 jakies mlode talenty.
2.Tak jest nie tylko w grze.Chelsea to niszczarnia karier.Nie warto tam przychodzic pilkarzom tylko ze dla takiej forsy to kazdy by chcial przyjsc.Nie mniej jednak lubie chelsea :)
3.Oczywiscie.Musisz troche zawojowac w europie i miec dobra reputacje i kase oczywiscie.
4.Lepiej w Talenty aczkolwiek mozesz kupic jakiegos boiskowego weterana :)
5.Mialem srednia baze i dod.pilkarzy z polski i brazylii to kupilem:
Rabinovicha,Viola,Lukiewicz,tokarz,golec,maciejewski,love i wiele innych.
6.www.transfery.info patrz tez na oficjalne strony klubow.
7.jasne ze tak
8 i 9 ?? niemam pojecia ale wydaje mi sie ze turecka moze byc ciekawa bo jest kilka dobrych druzyn.
10.pokroju swiatowego np.ronaldo rooney itp.
11.Ja stawiam na polakow zeby w reprezentacji zawojowali.Aczkolwiek jesli niemasz utalentowanych polakow na danej pozycji mozesz kupic cudzoziemca
12.Za rasistowskie odzywki,za klotnie z adminami,za pytania o spolszczenie lub cracka,
i za zakladanie tematow z glupimi pytaniami.

Prosze o plusik :)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
21.02.2007 15:53    #13
@ Quaresmafan. Wszyscy moi zawodnicy z działu Talenty pasują do Conference :) .

Quaresmafan Partyzant

0
21.02.2007 16:16    #14
wujek mam dla ciebie piłkarzy którzy mogli by cię zainteresować :)

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2007 06:50    #15
@jordaneq
nie badź taki pazerny na plusy, bo była juz taka sytuacja, ze ktos tez sie ubiegaj o plusa, ale dostał prezent od Złego Rewolucjonsty- tak wiec, uwazaj :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution