Transfery.... pomocy!!!

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.03.2007, 17:37    Pytanie
Wiem że pewnie takich tematow byla cala masa ale.....
Gram sobie lechem poznan... tzn zaczolem sobie nim grac, chce kupic sobie kilku grajkow z zagranicy ale mam dwa problemu albo jak ktos mi sie spodoba to mnie na niego nie stac (moj budzet wynosi 100 tys euro ;p) albo gdy juz mnie stac na niego to on nie chce przyjsc do mojego klubu ;/ wiec mam pytanie ;] kogo proponujecie sciagnac do lecha?? przydalby mi sie jakis dobry snajper i rozgrywajacy no i moze jeszcze jakis bramkarz :D

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.03.2007 18:42    #10
Po pierwsze Sufler to nie jest forum, ale miejsce gdzie starajemy się sobie wzjemnie pomagać.
Drogi jordanie23 zasady zostały ustalone po to, żeby nie było bałaganu i 1000 tematów w stylu "Pomóżcie mi, bo nie wiem kogo kupić, jaką grać taktyką" itd. Bardzo chętnie ci pomożemy, ale jest u nas dział "Talenty" gdzie możesz znaleźć wielu interesujących zawodników.
Spróbuj jednak poszukać ich samemu. Nic nie daje tyle radości co samodzielnie odnalezienie wartościowych zawodników, opracowanie taktyki i gra na całego.
Pozdrawiam serdecznie :) .

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution