Krycie.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2007, 14:21    Pytanie
WIatm. Mam pytanko, otóż:gram druzyna Kettering, wygralem lige coference polnocna angielska i awansowalem wyzej, tj. krajowa conference. Jednak tu dostaje non stop baty, jestem w strefie zagorzonej spadkiem. Nie wiem jaka taktyke wybrac. ALe do rzeczy, otoz nie wiem czy wtedy, gdy jestem murowanym pewniakiem do przegrania meczu, mam kryc strefowo albo 1 na 1.. Mozecie mi powiedziec ktore z tych rzeczy daje lepsze wyniki z pozycji outsidera?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.03.2007 14:24    #1
Myślę, że lepiej strefowo. Zawodnicy słabi, więc 1-na 1 mogą poełniać błędy. Grałbym na Twoim miejscu ofensywnie, z kontry z wysuniętą obroną. P:)

Użytkownik uznał post za pomocny

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.03.2007 14:25    #2
Jeżeli twoi obrońcy mają dobre ustawianie sie to kryj strefowo, jeżeli twoi obrońcy tylko mają dobry odbiór i krycie to kryj 1 na 1. Ale ja bym Ci polecał kryć strefowo a 1na 1 kryć tylko najgroźniejszego napastnika drużyny przeciwnej:)

Użytkownik uznał post za pomocny

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
10.03.2007 14:34    #3
moi zawodnicy maja bardzo słabe ustawianie, za to w miare dobry odbior i krycie- na 13 co jak na ich poziomie jest bardzo dobre. sprobuje 1 na 1 i zobacze jakie beda wyniki

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.03.2007 15:15    #4
Słabe ustawianie się przekreśla teoretycznie grę z pułapkami ofsajdowymi, może mieć też negatywny skutek w grze 1on1. Wyłącz też także ścisłe krycie środkowym obrońcą jeśli masz ustawione wysoko GPP(gra przy przeciwniku) w poleceniach taktyki ( w poleceniach indywidualnych)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution