Błąd gry czy fochy juniora?

Boazerio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2007, 10:52    Pytanie
Do Eintrachtu Frankfurt sprowadziłem niedawno Lauriego Dalla Valle i Patrika Burdę podpisując z nimi kontrakty juniorskie, chciałem jednak podpisać z nimi także kontrakt profesjonalny tak aby mogli wyst. w pierwszej drużynie.Jednak mimo iż oferowałem im warunki lepsze niż żądali żaden z nich nie chciał podpisać umowy twierdząc że nie spełnia ich oczekiwań.Czym jest spowodowana taka sytuacja?
A tak przy okazji mam jeszcze jedno pytanie.Zamierzam zacząć nową rozgrywkę i zastanawiam się między IFK Goteborg a OL.Marsylia.Co byście radzili?Czy ktoś z was prowadził szwedzki klub.Jeśli tak to jakie macie wrażenia?

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.03.2007 10:56    #1
Jeśli chodzi o kontrakt, to jest chyba błąd gry że nie chcą oni podpisywać na lepszych warunkach od proponowanych przez siebie. Co do drużyny, to wolałbym Ol. Marsylię, z prostego powodu liga francuska jest o wiele ciekawsza od szwedzkiej, tu jest zdecydowanie więcej meczy rozgrywanych, i nie ma przerwy zimowej:)

Użytkownik uznał post za pomocny

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.03.2007 10:58    #2
taki bląd wystepowal w na podstawowej wersji gry łatka 7.0.1 i 7.0.2 to poprawia

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.03.2007 11:14    #3
Ja kiedyś grałem Marsylią i generalnie miło wspominam te czasy, w szwedzkiej lidze nigdy nie grałem to nie wiem jak tam jest.

Ari Młody aktywista

0
11.03.2007 13:31    #4
ja bym polecal Marsylie.Bo liga szwedzka strasznie nudna jest:) Wiem bo gralem zespolem Malmo:)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.03.2007 14:06    #5
Błąd. [Aż tak bardzo wybredni to juniorzy nie są :)] Polecam OL. Marsylia. Lepszy klub, większy stadion, no i gwiazdy [np. Van der Vart, Diego, Rafinha] będą chciały przychodzić, bo do szwedzkiego klubu takich piłkarzy sprowadzić się nie da. P:)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.03.2007 14:14    #6
1. Nie wiem, mi nigdy coś takiego sie nie zdarzyło, być może błąd :(
2. Zdecydowanie Marsylia, poza tym polecam też Bordeaux.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
11.03.2007 14:56    #7
moje zdanie bedzie sie troche roznilo od innych, bowiem uwazam ze IFK Goteborg to bardzo dobry klub a w lidze szweckiej sie bardzo przyjemnie gra. gralem tym klubem w fm 06 i doszedlem do cw. ligi mistrzow, prezes sympatyczny dawal mi to o co porpsilem, slowem- polecam!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution