Czy To Jest Bug??

Kambo93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2007, 22:32    Pytanie
Bawilem Sie Chelsea moja zabawa polegala na wyprzedaniu wszystkich zawodnikow:D Robenem i innymi mnostwo klubow sie interesowalo i zaden nie chcial zlozyc oferty a jak dalem proponuj klubom to mowili ze to byl by nie oplacalny interes dalem status w druzynie nie potrzebny klubowi

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
11.03.2007 22:34    #1
Tak jest gdy zawodnik był za dużo warty, innym klubom nie opłacałaby się ta transakcja, po prostu jest za drgi dla nich i to nie jest bug, w rzeczywistości też tak jest, jeśli jakiś zawodnik jest za drogi to się go po prostu nie kupuje:)

giersik Przodownik pracy

0
11.03.2007 22:58    #2
Tzn. ja nie uważam tego za bug, jednak myślę, że jest to trochę nieodwzorowane do rzeczywistości. Mianowicie jeśli klub interesuje się jakimś zawodnikiem to chyba chce go kupić, jednak w grze jest tak, że proponuje się zainteresowanym klubom sprzedaż tego zawodnika, a one odpowiadają coś w stylu, że jego tranfer byłby bezcelowy, lub zamierza powstrzymać się od dalszych wzmocnień tej formacji. I to powinno być poprawione.

Danielinho90 Partyzant

0
12.03.2007 08:10    #3
Tyle że ja u siebie Arka Głowackiego proponowałem nawet za darmo a nikt nie chciał go kupic :) Skonczyl mu sie kontrakt z Wisla takze nikt go nie zatrudnil i...skonczyl kariere.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
0
12.03.2007 09:02    #4
Na jakich łatkach gracie? Ciekawe czy na 702 dzieją się takie historie.
Swoją drogą nie uważam tej sytuacji za buga. Kochani kto weźmie inwalidę Głowackiego nawet za darmo? Chyba tylko szaleniec. Po co obciążać sobie budżet zawodnikiem, który wiecej czasu spędza u lekarzy niż w pobliżu stadionu.
Ja problemu z transferami na razie nie zauważyłem.

przemek202 Partyzant

0
12.03.2007 09:48    #5
Ja u siebie w Wiśłe sprzedałem Głowackiego za 700tysiecy euro(albo wiecej nie pamietam) do Auxerre

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
12.03.2007 14:06    #6
to jednak moze byc bug.. u mnie bylo tak, ze brozkowi! konczyl sie kontrakt z wisla, lecz nie przedluzyl go i z tego co widzialem setki klubow chcialo go zatrudnic, jednk on odmawial i po roku na bezrobociu skonczyl kariere.. zal.

geo.adi Partyzant

0
12.03.2007 17:59    #7
ja mialem inny problem z transferami. grajac juve awansowalem do serie a w pierwszym sezonie i sporo zarobilem na transferach (na poczatku gry kupilem recobe i opchnalem go po roku itp). potem chcialem kupic jakichs dobyrhc graczy za spore kwoty ale kluby sie nie zgadzaly. w koncu zadowolilem sie starszymi zawodnikami z doswiadczeniem, a w miedzyczasie inter mediolan wydal ponad 400 mln euro na transfery 8 zawodnikow. czy nie sadzicie ze to troche nierealne? a tak btw, to skad w kasie interu wzielo sie tyle pieniedzy? moze za sprzedawanie meczy? :P w sumie to tworcy fm mogliby dodac od czasu do czasu jakas degradacje z powodu matactw, taki wybryk zarzadu za plecami trenera :D JK

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution