Odwoływanie się od decyzji sędziego

FmFan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.04.2007, 17:38    Pytanie
czy jest sens w FM07 odwoływać sie od jakiejkolwiwek kary? zawsze jak sie odwołuje to jestem upominany przez PZPN wiec to oznacza ze sedziowie w FM sa nieomylni tak?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
02.04.2007 21:14    #30
Jakoś się rozluźniło na tym suflerze... wszędzie offtopy...Expertów nie widać:)
KM'S Company (S=Skrypty) :D

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.04.2007 21:17    #31
Haha... gdzie kota nie ma tam myszy.... itd.
Coś czuje że imprezka się niedługo skończy :D

no ta firma zajmuje sie tworzeniem profesjonalnych skryptow...

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.04.2007 21:20    #32
Wczoraj był pierwszy kwiecień to mamy luz:D A poza tym wiesz Seju..."UUUUUUUU WIESZ KTO JEST TU? G----T-----W!!!!!!!" Ej bo podobnież jest moda na opowiadanie to ja też tak napisałem...żeby nie było mi łatwo zagrałem Czelsi...a o to jego fragment...
"Czekał mnie ważny mecz z Menczesterem Junited...z podstawowego składu wypadł mi Ronaldinho,Kaka,Nesta i Buffon. Musiałem zaryzykować i wystawić młodych i nieznanych młodzików...Robinho,Messi i Maldnini. Szczególnie ten ostatni ma duże szanse aby być prawdziwą gwiazdą. Mecz mi się nie udał i przegrałem jeden zero po błędzie młodego Maldiniego. Przez tą porażkę moja przewaga nad wiceliderem spadła do 89pkt. Dobrze że jest coś takiego jak system save&load." I co nadaje się?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
02.04.2007 21:21    #33
Widze ze mocno Wam sie nudzi :|
Won na chata z takimi idiotycznymi dyskusjami.

(Rem-8 - nie mam dziś humoru na takie głupie zachowania, trójka najbardziej wybijających się postaci dostała ostrzeżenia)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution