Nowy stadion??

kyniu000 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2007, 06:55    Pytanie
Gram Atletico Madryt prawie dwa sezony(mam kwiecień). Po 1 sezonie średnia widzów na mecz wynosiła 53 tyś, a pojemność kilkaset miejsc więcej, wtedy poprosiłem zarząd o rozbudowe stadionu(zarząd poiwedział, że przychyla się do mojej prośby) czekałem prawie cały sezon i nic, nigdzie niejest napisane że rozbudowa się trwa. Jest możliwe, że klub buduje inny stadion?? Jaką mógłby mieć pojemność??(mam kilkadziesiąt milionów kasy(ojro) mistrzostwo hiszpanii, superpucahr hiszpanii, w tym sezonie zapewnilem juz sobie mistrza przed zakończenie sezonu i gram teraz w polfinale LM)

3x Partyzant

0
11.05.2007 07:31    #1
gdyby klub budowal nowy stadion to dostalbys informacje ze Zostanie wybudowany nowy stadion.

Ja swojego stadionu doszekalem sie po ponad 10 sezonach.

mideros Partyzant

0
11.05.2007 10:43    #2
zazwyczaj plany budowy lub rozbudowy stadionu sa na samym pcozatku sezonu tak jak wybieranie budzetu transferowego. jesli wtedy nie dostales zawiadomienia to niestety musisz czekac sezon. Wmoim przypadku klub wybudowal mi nowy stadion lecz moja kadencja w klubie trwa juz ponad 26lat a gram w polnocnej irlandii. na nowy stadion wydal zarzad 39 albo 69 milionow funtow juz nie pamietam a stadion mial pojemnosc 42tys

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
11.05.2007 14:16    #3
musisz poczekac na jakies dalsze informacje

xpris Młody aktywista

0
11.05.2007 14:54    #4
Tak jest, zostaniesz poinformowany o budowie na początku sezonu dokładnie w dniu rozpoczęcia sezonu. Jeśli zarząd zgodził się na rozbudowę to taką wiadomość dostaniesz w 100%.

Co do nowego stadionu to mi się to jeszcze nie zdarzyło, pewnie dlatego,że nie gram nigdy długo jednym klubem ;p

Charlie89 Partyzant

0
12.05.2007 13:29    #5
A nie dostales Informacji ze GMINA SIE NIE ZGADZA na rozbudowe nowego stadionu? Bo jesli tak to zapomnij o rozbudowie na jakies 2 albo 3 lata

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution