Trening pozycji

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.05.2007, 21:09    Pytanie
Ciekawi mnie pewna kwestia, otóż: czy trening pozycji ma wpływ na normalny trening?? Chodzi mi o to, czy jeżeli przydzielę graczowi trenowanie określonej pozycji to będzie to miało negatywny wpływ na efekty zwyczajnego treningu (np. wolniej się będzie rozwijał)??

PS Proszę o mądre i w miarę możliwości uzasadnione odpowiedzi.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.05.2007 21:13    #1
Nie ma to wpływu. Zawodnik uczy si.ę pozycji wtedy gdy ma to zaznaczone i w trakcie meczu na tej pozycji gra. Na treningach podnosi tylko umiejętności, nie ćwiczy pozycji.

Użytkownik uznał post za pomocny

supertaktyk Proletariat

0
24.05.2007 21:14    #2
Nie. Mogę Ci podać powód. Kiedyś grałem Wisłą K. kupiłem Kislyaka i trenowałem go na ofensywnego pomocnika. Jednak Kislyak świetnie spisywał się w destrukcji i w trzecim sezonie znalazł się w 11 marzeń LM! I na dodatek w pierwszym składzie. Chyba nie potrzeba większej rekomendacji.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.05.2007 21:17    #3
nie niema wplywu.jednak zawodnik ktory niegra na swojej normalnej pozycji przez dluzszy czas to moze sie odzwyczaic.np. zamiast normalny bedzie na tej pozycji uzdolniony.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.05.2007 21:20    #4
Dziękuję :) Tak też myślałem ale wolałem się upewnić :)

supertaktyk Proletariat

0
24.05.2007 21:21    #5
Nie ma za co. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution