Wychowanek klubu-kiedy?

KORBA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.05.2007, 23:39    Pytanie
Witam
Mam 17-letniego piłkarza (liga angielska) i chcialbym go wypożyczyć i stad pytanie czy jesli go wypożycze to czy w tym czasie jak bedzie gral na wypożyczeniu to czy osiagnie status wychowanka klubu i czy wogule jesli go wypożycze przed dwoma laty gry w klubie bedzie mial ten status??

A czy jesli kupie zawodnika 17 letniego to czy jesli bedzie gral caly czas u mnie to czy osiagnie miano wychowanka klubu?

I tak wogóle jakie sa warunki zeby zawodnik mial status wychowanka??
(calosc potrzebna do Ligi Mistrzów)

tabalugg Młody aktywista

0
26.05.2007 23:42    #1
po 3 latach ...może być wypożyczony,wiem bo tak mialem,ale może zostawic go lepiej w klubie żeby miał mentora ? acha,i chybato musi byc jego drugi sezon lub 3 max w karierze jak do Ciebie rpzychodzi inaczej nie da sie

KORBA Partyzant

0
27.05.2007 08:00    #2
a nie po 2 latach tak chyba pisze jak zglasza sie sklad do LM?

r10gregor Młody aktywista

0
27.05.2007 08:40    #3
Nawet jesli wypozyczysz zawodnika, to nie oznacza ze on nie nalezy do Twojego klubu.. On NALEZY do twojego klubu.. Pozdro for all

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
27.05.2007 09:27    #4
aha wydaje mi sie ze jezeli masz 17 letniego pilkarza a twoj klub jest jego pierwszym i wypozyczysz go do innego klubu to on dalej bedzie mial status wychowanka klubu gregornowe konto

snail7 Partyzant

0
28.05.2007 00:21    #5
jeśli chodzi o wychowanka tej samej narodowości. To musi mieć za sobą 2 lata kontraktu z klubem występującym w danym kraju przed ukończeniem 20 roku życia.
Czyli Np. gram Barcą sprowadzam 17 letniego angola i po 2 latach jest jako wychowanek hiszpański.

a jak jest z wychowankami klubowymi tego nie wyczytałem w fmie.

Ponad to uważam ze powinni w najnowszym fmie wprowadzic taką opcję bym mógł w kazdej chwili sprawdzic kto jest wychowankiem krajowym kto wychowankiem klubowym, a nie tylko w trakcie zgłaszania zawodników do LM.

Powinna być ta obcja w filtrze składu żeby zaznaczyc "wyświetl tylko wychowanków klubu" np.

Flea86 Partyzant

0
28.05.2007 00:25    #6
Zgadzam się. Bez sensowne i męczące jest liczenie kto ile lat siedzi w klubie bądź w kraju.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution