klub filialny

mike_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.06.2007, 20:06    Pytanie
Mam male pytanie. Mam klub filialny z japonii od roku, i w omowie jest napisane, ze bede grac coroczny mecz przeciwko nim ( wiecie o co chodzi ). I moje pytanie polega na tym, czy to ja musze zorganizowac sparing czy oni, bo w moim terminarzu nic sie nie zmienilo.

Mariuch_xD Partyzant

0
18.06.2007 20:08    #1
zapewne jak nic sie nie zmienilo to ty musisz postarac sie o ten sparing ;)

sm1leY Młody aktywista

0
18.06.2007 20:18    #2
A jak się ten sparing nie odbędzie to co? Bo ja mam klub fil. z USA i właśnie Japonii ale żadnych sparów z nimi nie organizowałem...

Actimel Młody aktywista

0
18.06.2007 20:28    #3
Nic :D Tylko tyle że chyba otrzymujesz za to sporo kasy za bilety i pamiątki bo są to kluby poza Europą pozatym nie musisz mieć klubu filialnego żeby zorganizować sparnig z zespołem z USA i Japoni

Pozdrawiam.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.06.2007 20:42    #4
Jesli jest umowa skupiajaca sie glownie na korzysciach finansowych, to jesli sam go nie ustawisz to sparingu nie bedzie. Jesli zas masz klub filialny, do ktorego wypozyczasz zawodnikow to wtedy sparing ustawi sie 'sam'. U mnie zawsze te sparingi graja rezerwy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution