Dodatkowe Kraje

krejzol Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.07.2007, 20:21    Pytanie
witam!
uwielbiam grać z ogromną ilością lig i danych, a ponieważ "duża" baza danych w tej grze to jakieś nieporozumienie (jest delikatnie mówiąc średnia), jestem zmuszony dodawać olbrzymią ilość dodatkowych krajów. I tu sie pojawia problem - otóż czy nie ma możliwości zaznaczenia "za jednym zamachem" wszystkich krajów? Bo zdecydowanie krócej zajęłoby mi odznaczanie krajów niż ich dodawanie... a po tym jak zlikwidowano maksymalną bazę danych za każdym uruchomieniem gry jestem zmuszony spędzić 30 min. na zaznaczeniu krajów które mnie interesują (prawie wszystkie). Hmm...więc znacie odp. na mój problem?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.07.2007 20:24    #1
Możesz za to zainstalować sobie bazę huge.

[quote="Matti"]http://files.filefront.com//;7468973;;/

Tu masz baze huge. Musicie to wkleic do data/panels i zastapic istniejacy plik. Pozniej nalezy zmienic skorke , wlaczyc poprzednią, wlaczyc i wylaczyc buforowanie skorki, wylaczyc i ponownie wlaczyc gre.Jesli dalej nie ma do wyboru bazy huge-czynnosci powtorzyc.

Ściągnij stąd i wykonaj te czynności,powinno pomóc.[/quote]

Użytkownik uznał post za pomocny

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
23.07.2007 20:26    #2
Huge to oczywiście ogromna baza. [Sorki za drugi post].

krejzol Partyzant

0
23.07.2007 20:56    #3
dzięki;) A nie wiesz czy da się tam coś "pomieszać" w tym pliku żeby baza była jeszcze większa?;) Bo ja mam świra na punkcie prowadzenia Gwadelupy, Antyli Holenderskich i tym podobnych:P a na tej bazie to nawet takiej potęgi jak Armenia nie mogę prowadzić...:) Poza tym lubię prowadzić reprezentacje np. Polski grać przeciwko pełnemu składowi Litwy:) Więc nie wie ktoś czy da się jeszcze poszerzyć tą baze?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2007 21:04    #4
Ściągnij bomboniere profesora, tam jest dużo reprezentacji dostępnych.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
23.07.2007 21:12    #5
Do ściągnięcia stąd: http://www.cmrev(...)109.html

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution