Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

12.06.2004 23:44    #80151     Sufler - Porady do gry - Prostapadłe podania
Ostatnio grając w managera 03/04 zauważyłem ze drużyna nie wykonuje moich poleceń taktycznych... Tzn chodzi mi o to, że mam niskich ale szybkich napastników dlatego chciałem grac podobnie jak Monaco w tym roku, prostopadłymi podaniami; środkiem. Efekt: analizując 5 zagranych meczy w każdym moi pomocnicy oddawali masę strzałow z daleka, oczywiście niecelnych(chociaż nie ustawiłem opjci strzały z dystansu) miałem ogromną przewagę ale nie oto mi chodziło, chciałem grać prostopadłymi podaniami spokojnie atakiem pozycyjnym ale nic z tego nie wyszło... Wyjaśnijcie mi co jest??? Jak to działa hehe tzn co źle robie!

keano_16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2004 07:48    #80152     Sufler - Porady do gry - sezon 2015/16
Witam! Sporo juz gram w cm-a ale tego jeszcze nie bylo. Jestem w roku 2016 i cos peklo. Wygrywalem swoja taktyka w roznych klubach bez problemu. Nagle od 4 lat nie moge zajac przyzwoitego miejsca zespolem ktory ma bardzo dobra kadre. I to w roznych ligach np. angielskiej niemieckiej portugalskiej i wloskiej. Gram chyba dobra taktyka (GK, 3xDC, DMC, ML, MR, MC, AMC, 2xFC). Zauwazylem ze odkad jestem na swiecie GOOD wszyscy przeciwnicy sie tylko bronia. Stosowalem inne taktyki i nic. Najmieszniejszy mecz to jak gralem z outsiderem i mialem 26 strzalow (19 celnych) aoni 2 (1 celny) i przegralem 0:1 !!! Probowalem nawet taktyki defensywne i nic. Jestem wk******y. NARA , prosze o rade!!!

Mosaic Partyzant

10.06.2004 00:42    #80153     Sufler - Porady do gry - Problem z okienkiem =]
Mam problem z uruchomieniem cmka 03/o4 w trybie okienkowm, rozdziałka 1152 xxx bla bla bla , a i tak odpalam gierke to mi wyskakuje komunikat " nie mozna zaladowac trybu okienkowego, wroce do poprzednich ustawien" , tyle ze po angielsku ;) i w efekcie moge grac tylko w trybie pełnoekranowym, co nie ukrywam mnie troszke denerwuje ... najnowsze stery nvidii mam do grafy, choc watpie zeby tu lezała przyczyna. Zaznaczam, iz w systemie operuje rozdziałką 1152 xxx ... o co tu chodzi? Ktorys z redaktorow zna moze odpowiedz?

PS. Pozdrawiam byłych towarzyszy redaktorów :)

reporter Partyzant

Grupa: Ekspert
08.06.2004 17:35    #80154     Sufler - Porady do gry - Jak patchowac sejwy?
Ja stopniowo patchowalem gre i gram na tym samym sejvie od latki 4.1.1 do 4.1.5. PO zainstalowaniu łatki tylko nie któe poprawki można zobaczyć na swoim sejvie. Najlepszym rozwiazaniem jest jednak rozpowcząć gre od nowa.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
05.06.2004 18:05    #80155     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Mirrorów zawsze masz kilka:

http://fym.r(...)tion.rar
http://www.cm4.p(...)tion.rar Miłego ściągania i grania :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

piotrek Partyzant

26.03.2004 16:10    #80156     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screenshota?
Moja ulubiona to Liga Polska, szkoda tylko, że jest mało realna. Jestem kibicem Legii i naprawde przeszkadza mi jak Świt w pierwszym sezonie jest Wicemistrzem, a wisła broni się w barażach przed spadkiem. Grać się odechciewa.

piotrek Partyzant

26.03.2004 16:10    #80157     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić screenshota?
Moja ulubiona to Liga Polska, szkoda tylko, że jest mało realna. Jestem kibicem Legii i naprawde przeszkadza mi jak Świt w pierwszym sezonie jest Wicemistrzem, a wisła broni się w barażach przed spadkiem. Grać się odechciewa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution