Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2013 11:55    #1431     Sufler - Porady do gry - Trening + Wartość
Napisz jakim klubem grasz, bo w innym przypadku jest to wróżenie z fusów.

Być może wpływ na spadek wartości piłkarzy ma reputacja (niska) klubu, ale to tylko mój domysł.

Trening trzeba zindywidualizować, do tego ważny jest okres w jakim znajduje się zespół, bo to od niego zależy jaką formę treningu obrać i na jakie elementy go ukierunkować.

Limak123 Partyzant

24.03.2013 10:50    #1432     Sufler - Porady do gry - Trening + Wartość
Witam, mam 2 problemy : pierwszy to malejąca wartość moich zawodników, mimo ich dobrej, regularnej gry, młodego wieku i niezłego, kilkuletniego kontraktu. Druga sprawa to jak ustawic trening zeby zawodnicy się rozwijali, rosły im atrybtuty itp.
Z góry dziękuje za pomoc :) (FM2013)

belzebub666 Partyzant

Ja tak też miałem i jakoś nie widziałem różnicy. Wystarczyło dać mecz/dwa odpoczynku od meczu (nie od treningów) i wszystko było w porządku. Jeżeli to był ważny zawodnik to grał u mnie nawet i 3 następne mecze, jeżeli czekały mnie trudne potyczki, i odpoczywał dopiero gdy było łatwe spotkanie, i zwykle nie było z tym problemu. Może Ci się zdarzyć, że na koniec sezonu ten zawodnik będzie już miał poważniejsze problemy z kondycją. Zawsze lepiej jest zapobiegać niż leczyć, więc po prostu dmuchaj na zimne i jeżeli masz możliwość, to daj mu odpocząć.

facemob Partyzant

20.03.2013 10:00    #1434     Sufler - Porady do gry - PATO ciągłe kontuzje
[quote="ShedEnd"]Czyli za bardzo to nie odbiega od rzeczywistości. W FMie jak w życiu:D

Dawaj mu czasem odpoczynki od treningów, zmieniaj go podczas meczów. Ew. skorzystaj z edytora i podwyższ mu sprawność i zmniejsz podatność na kontuzje.[/quote]

Z edytora korzystać nie będę bo to oszustwo trochę :)

facemob Partyzant

20.03.2013 09:58    #1435     Sufler - Porady do gry - PATO ciągłe kontuzje
No okej po części się zgodzę, że jest tak ja kw rzeczywistości. Ale pamiętajmy że może za rok lub dwa skończą się jego problemy. Messi też keidyś dostawał kontuzje bo np. biegł za szybko i zerwał mu się mięsień. Mówię poważnie. ALe w Barceloniezabrali się za niego odpowiednio. Niektórzy twierdzą że skoksowali i już messi dawno nie mial poważniejszej kontuzji :) Ustawię lekki trening i zobaczymy :)

stefan1984 Młody aktywista

Chyba tak =) Jeśli to młody zawodnik, i jeśli to możliwe, przydziel mu opiekuna, który ma w repertuarze to ulubione zagranie, a jest szansa, że nauczy go krótko kryć rywali bez konieczności tracenia obciążeń na treningach. Jeśli to starszy zawodnik, raczej szkoda zachodu.

fmaniac12412 Partyzant

19.03.2013 17:45    #1437     Sufler - Porady do gry - PATO ciągłe kontuzje
Czyli za bardzo to nie odbiega od rzeczywistości. W FMie jak w życiu:D

Dawaj mu czasem odpoczynki od treningów, zmieniaj go podczas meczów. Ew. skorzystaj z edytora i podwyższ mu sprawność i zmniejsz podatność na kontuzje.

siwy930 Partyzant

19.03.2013 17:05    #1438     Sufler - Porady do gry - PATO ciągłe kontuzje
ogranicz jego trening do minimum i wystawiaj go z ławki pod koniec meczów, zrób z niego takiego asa na końcówki:) zawsze to zmniejszysz ryzyko kontuzji

marcin6105 Partyzant

19.03.2013 15:39    #1439     Sufler - Porady do gry - PATO ciągłe kontuzje
O ile się nie mylę on ma wysoką podatność na kontuzję jak nie maksymalną. Może jakiś lekki trening dla niego czy coś.

Maaarox Partyzant

Trzeba go wystawiac i dac mu trening... Ja z Linetty'ego zrobilem OPŚ europejskiej klasy ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.