Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2012 08:37    #2021     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Petrescu zwolnili gracze, którzy płakali że ciężki treningi. Kilka lat później ten sam Petrescu bodajże CLUJ wprowadził co CL, a tam kondycyjnie wyglądali bardzo dobrze. O Legii szkoda pisać, dostali gruby szmal za zawodników , a ściągali szrot który chce gdzieś dograć za niezłą pensję do emeryturki.
W ostatniej kolejce mecz przyjaźni czyli Wisła- Sląsk ( nie chce tutaj nic sugerować), Ruch u siebie gra z Lechią, która wykopała Legie póki co z podium.

W europejskich pucharach póki co zagrają: Śląsk , Ruch, Legia.
Z ligi spadły nie oszukujmy się dwie najsłabsze drużyny: ŁKS, Cracovia.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Szemek Ekspert

04.05.2012 00:11    #2022     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
[quote="WariatCFC"]Petrescu? Okuka? Ta banda jebanych pizd hańbiących Legię, po pierwszym treningu płakała by z bólu.[/quote]

O to chodzi. Z drugiej strony może udałoby się załatwić papier zabraniający piłkarzom, działaczom i trenerowi wykonywania zawodu ;)
"To tylko Internet k*rwa."

WariatCFC Młody aktywista

03.05.2012 22:01    #2023     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
[quote="szemek"]Wszyscy widzieli jak Legia grała z Wisła, Lechem czy Polonią. Teraz nie mieli jaj żeby podnieść z ziemi mistrzostwo, którego nikt nie chciał. Skorża powinien podać się do dymisji, bo jeżeli nie potrafił zdobyć tytułu w takich okolicznościach i z taką drużyną (czego by nie powiedzieć, ale skład osobowy miał całkiem niezły), to kiedy mu się to uda? Marzy mi się Petrescu albo Okuka :)

E: A w ogóle to Lech ładnie pyka... chociaż z Podbeskidziem to troszkę fartu mieli i dobrego Buricia.[/quote]

Petrescu? Okuka? Ta banda jebanych pizd hańbiących Legię, po pierwszym treningu płakała by z bólu. Nauczyli się od Skorży, że nieważne jak chujowo grają, to i tak od pierwszych minut wyjdą (Radović, Żyro, Kucharczyk, Astiz, Jędrzejczyk, Wawrzyniak, Vrdoljak do odstrzału). TO JEST SKANDAL, ŻEBY NA 5 KOLEJEK PRZED KOŃCEM, MIEĆ 5 PUNKTÓW PRZEWAGI I TO ZJEBAĆ!!!

Skorża, szkoda mi słów na Ciebie.

Przepraszam za mocne słowa, ale jestem nabuzowany. Najpierw majówkę zjebali, a teraz to. 7 meczy bez zwycięstwa...

Wybaczam mocne słowa, niemniej nie mogę przejść wobec nich obojętnie.
Grzechoo
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Szemek Ekspert

03.05.2012 20:29    #2024     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
To co zrobiła Legia woła o pomstę do nieba. Gdybym był właścicielem tego klubu, to zrobiłbym bym wszystko żeby im doje**ć. Zablokowałbym wszystkie premie, zatrudnił trenera zamordystę, który zajechałby ich na treningach, wszystko żeby stracili ochotę do życia. Przecież to trzeba być kompletnym zje**m genetycznym żeby spier**lić tak dobrą sytuację w jakiej był ten klub. Powinni ich karnie relegować dwie ligi niżej.
"To tylko Internet k*rwa."

Bobilo Partyzant

Witam !
Po 4 sezonach spędzonych w Borussii i wygraniu wszystkiego co się da i zrobieniu dream-teamu postanowiłem spróbować zrobić udaną karierę w innym klubie. Muszę przyznać, że chce poczuć się jak prawdziwy Efemowy menadżer, czyli stworzyć taktykę pod zespół(dotychczas grałem na gotowcach ;)), zając się treningami, scoutingiem itd. Dobra przybliżyłem jakoś moją sytuację teraz coś apropo klubu i ligi. Więc liga - interesują mnie tylko hiszpańskie boiska( jeśli nic się nie znajdzie ewentualnie francuskie). I w Hiszpanii skłaniałbym się do najniższej ligi, która jest dostępna przynajmniej u mnie czyli te B 1 2 3 4. Ale mogą być też fajne kluby z wyższych jednak faworyzuję najniższe. Ok kraj i liga załatwione teraz czas na konkrety. W ogóle nie znam się na tych klubach, więc od razu jakby ktoś powiedział czemu są B1,B2 itd. - one są po kolei czy są równorzędne ?
Klub : fajny stadion, może być faworyt rozgrywek(mówię o 3lidze), przydałby się dobry składzik i jakieś perełki w talentach. A i jakby się znalazł jakiś potężny klub-patron to byłoby miło. Podawajcie opis czemu ten klub i jakie ma zalety (ja będę wszystko analizował). Dodam że chciałbym przy nim spędzić dużo czasu.
Uff, jeśli ktoś to przeczytał i odpowie to będę baardzo wdzięczny :D.

gelo01 Partyzant

ok, dziekuje slicznie :) a jeszcze pytanie odnosnie treningow... czy one takze pojawia sie w mojej biezacej rozgrywce zaraz po wklejeniu ich w odpowiedni folder? :) wiem ze to pytanie nie do tego dzialu, ale prosze o wyrozumialosc :)

Valdi91 Młody aktywista

01.05.2012 00:33    #2027     Sufler - Porady do gry - Nowy trener.
Właśnie chodzi o to, że wszyscy trenerzy juniorów dawno zwolnieni. Mam tylko ludzi na stanowisku 'trener'. Może dałoby radę zatrudnić kogoś jako 'trenera pierwszego zespołu' ale wtedy nie mógłby pracować z młokosami, a nie bardzo mi się to widzi, bo przeważnie kluby pozwalały mi na zatrudnianie 1 specjalisty do każdego rodzaju treningu, a teraz tego jednego miejsca mi brakuje. Co ciekawe, nawet w 'podpowiedziach współpracowników', moi obecni fachowcy doradzają mi sprowadzenie kolejnego trenera, a problem w tym, że nie mogę.

Palimpsest Młody aktywista

@Quaste

Na trenera siłowego polecam Giennadiy Ivanov. Na moim zapisie ma 4.5 gwiazdki siłowego i aerobowego treningu przy pensji 2.200 Euro m-c.
@

Kuciapa Partyzant

Moj wychowanek mam go pod slabych obiektow co by bylo jak bym miel najlepsze obiekty treningowe :)

http://www.bankfotek.pl/view/1242458

http://www.bankfotek.pl/view/1242463

Sidorf Partyzant

29.04.2012 19:31    #2030     Sufler - Porady do gry - Zawodnik niezadowolony z treningu
Spróbuj zwiększyć obciążenie treningu techniki(panowania nad piłką bodajże) w panelu treningu "ogólnego".

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution