Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

hubcio999 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.04.2012 19:31    #2051     Sufler - Porady do gry - Klub filialny
nigdy nie zdarzyło mi się samemu stworzyć takiej relacji miedzy klubami ale angielski Sheff Utd ma jako klub filialny CHIŃSKI Chengdu i własnie piłkarze z Chin korzystają z obiektów anglików ;) wiec geografia nie ma nic do rzeczy, nie otrzymywałem też żadnych wiadomości o treningach małych, żółtych ludzików u mnie więc nie wiem jakie korzyści oni z tego mają

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
10.04.2012 15:27    #2052     Sufler - Porady do gry - Spadek atrybutów
Co do swoich zawodników... może zmniejsz obciążenia treningowe? U mnie bardzo często pojawiają się kontuzję w trakcie sezonu przygotowawczego, gdy moja drużyna robi kondycję ;)
twitter.com/Ceyvol

Batys188 Partyzant

[quote="Kox"]Jak wygląda sytuacja Vitesse? Bo widziałem, że sporo ludzi poleca własnie ten klub.
Chciałbym się dowiedzieć, ile jest pieniędzy na transfery, jak z kadrą, co w tym klubie można osciągnąć w pierwszym, a co w drugim sezonie(oczywiście grając "normalnie";).[/quote]

Grałem nimi ale tylko 2 sezony.W pierwszym sezonie,dostajesz 30 mln jeśli idziesz na majstra.Skład wymaga praktycznie cały przebudowy a wiadome że jak jest kasa to i mozna sobie pozwolic.Sztab szkoleniowy tak samo.Ja w 1 sezonie bez problemu zdobyłem mistrza.W 2 sezonie dostałem tylko 9 mln na transfery.Zadnych długów,prezes w 1 sezonie na początku sierpnia daje Ci 30 mln do kasy klubu, nie na transfery.Więc baza treningowa itp. bez problemu sa rozbudowywane.Ogólnie to sie fajnie gra, ale jest za łatwo jak dla mnie,słaba Liga Holenderska.Tutaj masz moje screeny po 1 sezonie w Vittese jeśli bys chcial zobaczyc wszysko co i jak.
http://www.cmrev(...)page=114
Pozdrawiam.

Sammson Partyzant

09.04.2012 20:26    #2054     Sufler - Porady do gry - Klub filialny
hej

Przeglądając fmrte w zakładce kluby partnerskie znalazłem opcję używania obiektów treningowych klubu patronackiego przez klub filialny i teraz...
dududududum zadaję właściwe pytanie, jak to włączyć? Na pewno kluby muszą być blisko siebie, gram dolcanem ząbki i zawiązałem współpracę z startem otwock ale tutaj pomysły mi się skończyły, jak mogę udostępnić im moje obiekty treningowe?

PS. fm12, najnowsza wersja

repus Młody aktywista

08.04.2012 19:12    #2055     Sufler - Edytor - Barcelona B Zrobić tak aby mieć wpływ
Chyba że można im dać jakiegoś menadżera który będzie miał ulubiony trening i taktykę taką jak ty.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

marcin6105 Partyzant

08.04.2012 19:10    #2056     Sufler - Edytor - Barcelona B Zrobić tak aby mieć wpływ
Nie masz wpływu na trening, jedynie możesz zacząć grę Barceloną B. Jak wyżej to inne kluby.

repus Młody aktywista

08.04.2012 19:08    #2057     Sufler - Edytor - Barcelona B Zrobić tak aby mieć wpływ
Barcelona a Barcelona B to inne kluby, jedynie ze sobą współpracują (w tym przypadku podobnie się nazywają też). nie można ustawić im treningu, lecz jak pamiętam możesz przesuwać z ich klubu piłkarzy do swojego i odwrotnie jeśli wcześniej gracz nie został zarejestrowany np w Lidze BBVA w twoim zespole
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

kabaruto Partyzant

08.04.2012 19:07    #2058     Sufler - Edytor - Barcelona B Zrobić tak aby mieć wpływ
No dobra to mi powiedz jak zrobić abym miał wpływ na trening piłkarzy w Barcelonie B. Bo w tej grze są te kluby traktowane jako oddzielnie czy jakos tak. Kiedyś już ktoś o tym na forum pisał.

kabaruto Partyzant

08.04.2012 19:02    #2059     Sufler - Edytor - Barcelona B Zrobić tak aby mieć wpływ
Witam. Mam pytanko dla znawców edytora dołączonego do gry. Moim ulubionym klubem jest Barca i chciałbym zmienic w edytorze aby mieć wpływ na trening w Barcelonie B i aby mogła ona awansowywać do najwyższej klasy rozgrywkowej. Bo jak dobrze wiecie jak pusci się zawodnika do Barcy B to nie możemy ustawić mu treningu i bodajże chyba manager nie gra nawet taktyką 1 zespołu. Co zrobić aby to zmienić? Chciałbym Barca B była tak jakby moimi rezerwami lecz tak aby mogła grać normalnie w lidze. Czekam na odp.

NiiQ Partyzant

08.04.2012 16:35    #2060     Sufler - Porady do gry - Pomoc w wychowaniu talenty.
Ufff, dałem mu jako mentora 39 letniego serba Petrovicia, determinacja spadła mu o 1 do 16 ale nauczył się 6(!) zagrań od Petrovicia m.in "Plasowe strzały" "Podania otwierające drogę do bramki" i "Dyskutuje z sędziami". W meczu reprezentacji u-18 przeciwko Gruzji strzelił 3 bramki i 1 Litwie, stał się gwiazdą u-18 i dostał powołanie do u-21 w wieku 16 lat! Może coś z niego będzie. Polecacie jakieś specjalne treningi?

Strzelił gola w Slavi Praga na 1:0 w derbach :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution