Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Diablo5555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.09.2011 17:15    #2481     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
Witam , mam pytanie jakie reżimy treningowe polecacie ?? Chce mieć optymalny , tylko nie wiem czy to coś daje czy nie , a może lepiej samemu sobie zrobić?? Chce wiedzieć jakie reżimy preferujecie i wasze opinie.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi...

YNWA Partyzant

08.09.2011 23:20    #2482     Sufler - Porady do gry - Zapis atrybutu
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale zaznaczając "technikę", widzisz jedynie zmiany tego atrybutu na przestrzeni roku. To taka opcja kontrolna.
Jeżeli chcesz, żeby zawodnik skupił się na poprawie techniki, to po lewej stronie jest "trening indywidualny" i tam możesz wybrać zawodnikowi, co ma poprawić.

roma Partyzant

08.09.2011 22:18    #2483     Sufler - Porady do gry - Zapis atrybutu
Witam

Mam pytanie czy w załączanym screenie da się zapisać zaznaczone w grze przez kolor trening atrybutów? Chcę aby dany zawodnik poprawił daną rzecz np:Technikę Dodam,że jak dam na kontynuj i wrócę na profil oraz trening to zaznaczenia nie ma :/

robinho_gi Partyzant

07.09.2011 07:31    #2484     Sufler - Porady do gry - Jak wygrać słabym zespołem??
Dobra zostawy kwestię transferów. Co z treningiem bo ustosunkowałem się do jednego z poradników na tej stronie i stworzyłem reżim dla każdej pozycji.... i teraz zaczynają się problemy, ponieważ bardzo często ze składu ucieka mi po dwóch, trzech piłkarzy bo maja kontuzję;/ Zmniejszyłem intensywność treningu i nadal to samo.

I jeszcze wracając do taktyki... Czy jeżeli będę układał drużynę pod każdego przeciwnika to czy piłkarze będą dobrze wykonywać zadania, chodzi mi o pamiętanie przez piłkarzy określonych zadań.

wilq1993 Partyzant

06.09.2011 08:42    #2485     Sufler - Porady do gry - Rozwój problem
może obciążenie taktyczne masz duże? ono zabiera do 50%, do tego jeszcze może być trening ulubionego zagarnia lub pozycji i właściwego treningu może być tylko 30 %
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Jesterss Partyzant

05.09.2011 23:46    #2486     Sufler - Porady do gry - Rozwój problem
Mam problem z treningiem. Od dwóch sezonów mam Tuga ale zauważyłem że zawodnikom w ogóle się nie podnoszą atrybuty, a nawet nie którym spadają np. Messiemu w wieku 24 lat właśnie spadł drybling do 19 i przyśpieszenie do 17. Np takiego Neymara mam już cały sezon i przez ten sezon tylko troche nie potrzebnych atrybutów mu podniosło np znaczeni czy długie wyrzuty. Jaki trening polecacie bo wiem że marnuje potencjał zawodników (np. dos Santos,thiago,fontas,neymar,santon) ?

raca Partyzant

03.09.2011 13:31    #2487     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikami/taktyką
Witam, mam pewien istotny problem. Chodzi o to, że gram z kolegą, tzw. "składem marzeń". Na ss'ach możecie zobaczyć o jaki skład chodzi (zrobiliśmy też siebie, jako 'młode gwiazdy';). Jestem przyzwyczajony do starych FM'ów gdzie nie trzeba było aż tyle kombinować z taktyką, więc chyba tutaj leży problem. Tą taktyką gram od kilku wersji FM'a i ZAWSZE się sprawdzała (jedyna zmiana do poprzednich wersji to strzałki przy bocznych pomocnikach, w poprzednich FM'ach je mieli, tutaj nie). Mecze z silniejszymi rywalami zazwyczaj przegrywam, a napastnicy marnują po 5 "setek". Próbowałem różnych napastników, z różnymi rolami i dalej to samo. Więc jeśli moglibyście pomóc przy doborze taktyki do tego składu, lub pomoc w ustawieniach indywidualnych przy tej taktyce byłbym bardzo wdzięczny.
Tracę również sporo bramek.
Rotacje są częste ze względu na mocny skład.
Trening mają TUG'a.
--
Tutaj macie SS'y
http://imageshack.us/g/163/ss6o.jpg/

Dziękuję za pomoc!

hera Młody aktywista

był gdzieś kiedyś jakiś artykuł mówiący, że przy odpowiedniej bazie treningowej ( i chyba trenerach) piłkarz rozwinie się tak samo na treningu Ogólnym jak i specjalistycznym. Nie wiem ile w tym prawdy, bo nigdy nie trzymam nikogo na ogólnym.

sabuuq Partyzant

Co za bzdura. Oczywiście wszystko zależy od treningu a nie od tego jak jest ustalone z góry. Dasz 16 letniemu napastnikowi z wysokim PA trening na obrońce to wyjdzie ci świetny obrońca.

jaqb Partyzant

[quote3=Ontiz]
to samo już sprawdzałem że atrybuty maksymalne jakie pokazuje genie scout to grajek się rozwinie własnie tak bez względu na trening [/quote3]

czyli co, atrybuty ustalone z góry, bez wzgl. na trening? Sprawdzał to ktoś jeszcze? Czyli biorąc młodego zawodnika dajmy na to z atrybutem szybkość 5 nie mam pewności, że przy mocnym trenowaniu areobiku dojdzie do 6?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.