Nie, bo przeciez 17 kolejek jest przed przerwą i nagle jest taki spadek w tych dwóch meczach, korona jest na 13. miejscu więc 4-0 nie powinienem z nią przegrać jako wicelider, poza tym wygralem ostatni mecz z lechem 4-1, w skladzie nie rotuje zbyt duzo, to fakt, ale przez te 15 meczy ciagle tak grałem, rozmowy motywacyjne - działają, nie wierzą w siebie zbyt, bo nigdy nie daję 'zachwycony' tylko po wgranym dobrze meczu 'dobra robota' czasem tez skarce lub sie rozczaruje gdy zle wyglada gra, ale drugą grę mam juz tak, ze po równo pierwszym meczu rewanzowym jest tego typu sytuacja, nie mam pojęcia o co chodzi, trening - caly sezon jest taki sam, wiec wątpię, sprobuje te rotacje, zmiane pozycji zawodnikom, moze się uda.
No tak, ale zeby wygrywac mecze spokojnie, czasem wpadka, czyli normalka, i nagle 16 i 17 mecz w plecy? i do tego 0-6 bilans bramek(polonia 4, korona 13) sciagnalem 5-6 pilkarzy oczywiscie z afryki, bo sa tani i ladnie pogrywają, bede gral narazie tym samym skladem, po kolei wpuszczając raz tego raz tego aby zgrania nie popsuc - zobaczymy co z tego będzie..
Najnowsze posty