Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

LibertarianPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.03.2011 20:36    #2841     Sufler - Porady do gry - Podpowiedzi współpracowników
Przydają się rady jeśli grasz słabym klubem. Czasem któryś zaproponuje jakiegoś emeryta(mi np. zaproponowali Tiago Mottę), który może coś wnieść do zespołu, zwłaszcza, gdy grasz w niższej klasie rozgrywkowej lub/i posłużyć jako mentor. Jeśli chodzi o taktyki, treningi itp. to olej to,bo w 90% plotą bzdury

bondzi Partyzant

25.03.2011 00:16    #2842     Sufler - Porady do gry - Trenig przedsezonowy
Zrobiłem jak mówiliście, przed sezonem zwiekszony trening siłowy,wytrz. duża liczba sparingów,pierwsze sparingi z mocniejszymi,kolejne ze słabszymi,w miarę mozliwości rotacja....i pomogło,w porównaniu z poprzednimi sezonami o wiele mniej kontuzji,większa wydajność kondycyjna piłkarzy..choć dopiero połowa sezonu,ale rezultaty są. Tak jak w prawdziwej piłce, odpowiednie przygotowanie przed sezonem ma ogromne znaczenie

Zymon Partyzant

19.03.2011 16:58    #2843     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
przywrocenie sposobu treningu jakie bylo w cm03-04 to bylo cos....
zeby mlodzi pilkarze mysleli o karierze np.mlody zawodnik np. 19-20 lat mogacy wybrac miedzy Man United a Tottenham wybierze klub z Londynu bo bedzie mial wiecej okazji do gry w 1-wszym skladzie
był - będzie - jest zawsze IKS!

PDrasta Młody aktywista

Nie, bo przeciez 17 kolejek jest przed przerwą i nagle jest taki spadek w tych dwóch meczach, korona jest na 13. miejscu więc 4-0 nie powinienem z nią przegrać jako wicelider, poza tym wygralem ostatni mecz z lechem 4-1, w skladzie nie rotuje zbyt duzo, to fakt, ale przez te 15 meczy ciagle tak grałem, rozmowy motywacyjne - działają, nie wierzą w siebie zbyt, bo nigdy nie daję 'zachwycony' tylko po wgranym dobrze meczu 'dobra robota' czasem tez skarce lub sie rozczaruje gdy zle wyglada gra, ale drugą grę mam juz tak, ze po równo pierwszym meczu rewanzowym jest tego typu sytuacja, nie mam pojęcia o co chodzi, trening - caly sezon jest taki sam, wiec wątpię, sprobuje te rotacje, zmiane pozycji zawodnikom, moze się uda.

No tak, ale zeby wygrywac mecze spokojnie, czasem wpadka, czyli normalka, i nagle 16 i 17 mecz w plecy? i do tego 0-6 bilans bramek(polonia 4, korona 13) sciagnalem 5-6 pilkarzy oczywiscie z afryki, bo sa tani i ladnie pogrywają, bede gral narazie tym samym skladem, po kolei wpuszczając raz tego raz tego aby zgrania nie popsuc - zobaczymy co z tego będzie..
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Mar1992 Przodownik pracy

Może źle przeprowadzasz okres przygotowawczy do drugiej części sezonu?
Może za bardzo ciśniesz ich na treningach i nie wytrzymują?
Może po tych świetnych występach, za bardzo wierzą w siebie, a Ty źle przeprowadzasz rozmowy motywacyjne?
Może za mało rotujesz składem?

Tylko tyle przychodzi mi do głowy.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

18.03.2011 19:04    #2846     Sufler - Porady do gry - Mniej gwiazdek
Zaczynam myśleć, że po prostu na początku sezonu był oceniany pełny potencjał tych zawodników. Minęło pół roku, oni nie zaliczyli jakiegos szczególnego skoku jakości, więc prawdopodobnie nie mają już szans na osiągnięcie całości potencjału. Czy coś takiego jest możliwe? Czy gracz może stracić 1 czy 1,5 gwiazdki ze swego potencjału dlatego, że przez pół roku grał w słąbym klubie lub grał mało albo po prostu nie poczynił znacznych postępów na treningach?
Darkness... for me is where I shine

buczek93 Młody aktywista

18.03.2011 18:03    #2847     Sufler - Porady do gry - Mniej gwiazdek
Primo - zwiększyła ci się reputacja. Grając w 2010 doprowadziłem Real do poziomu nieosiągalnego przez nic innego na świecie i każdy który kopacz, który podpisywał ze mną kontrakt, nawet jeżeli był na podobnym poziomie atrybutowym i ukrytym co podstawowy zawodnik, był oceniany dużo gorzej. Po prostu nowy transfer musi przekonać do siebie sztab, żeby jakieś tam "gwiazdki" poszły mu w górę. No i regularnie grać na dobrym poziomie - FM ocenia chyba każdego nowego nabytka jako frajera, co pierwszy raz w życiu na treningu jest a wcześniej kopał piłkę z Murzynami na sawannie czy w lesie równikowym (nawet jeżeli przybył ze znanej Europejskiej/Światowej marki). Olej gwiazdki, sprawdzaj same atryby + ukryte i opiniami skautów się nie przejmuj ;]

bsyrek Partyzant

17.03.2011 21:04    #2848     Sufler - Porady do gry - Trening słabych stron
Witam, zastanawiam się czy przyjąłem dobrą strategię w treningu, chciałbym prosić o jakieś opinie, doświadczenia, porady. Nie szukam gotowych rozwiązań tylko dobrych kierunków. Stworzyć trening to pryszcz tylko chodzi o koncepcję myślenia. Każdy zawodnik ma w zakładce "raporty" określone słabe strony. Czy warto je rozwijać, aby zniwelować czy skupić się tylko na mocnych stronach? Przykład: obrońca środkowy nie grzeszy inteligencją, ale jest np szybki, warto drenować mu tą szybkość(aerobik) czy raczej podkręcić kosztem "aerobiku" "taktykę", aby był inteligentniejszy? Próbował ktoś tą drogą iść, warto?

Berny Partyzant

16.03.2011 17:24    #2849     Sufler - Porady do gry - I to sie nazywa skuteczność?
[quote=sbartongo]Czasami aż błowa boli od ilości strzałów a ilości bramek szczególnie w syt. sam na sam. Mam pytanie co do was wszystkich. Gram Dumą Katalonii niby wszystko w porządku- wygrane remisy i przegrane, posiadanie piłki niemal jak w rzeczywistości- ok 60%. Posiadam trening i najlepszych trenerów wszystkie pozycje treningowe to 5 i 4.5 gwiazdki a mimo wszystko Messi- Villa i inni w meczu przeciwko np. Rengers- nie wykożystują z 10 sam na sam i messi nie strzela karnego mało tego przegrymam mecz 2:0 gdzie rengers oddało 4 strzały a ja 33... wytłumaczcie mi to bo poprostu nie potrafie tego zrozumieć... moze ktoś jakis sposób na to znalazl i moze sie podzielić swoimi sukcesami na tym polu. [/quote]

W fm zawsze tak było. Najpierw ślęczysz nad kompem w poszukiwaniu dobrego napastnika,oglądasz setki statystyk,w końcu ściągasz go do siebie,a on przy kosmicznych atrybutach nie jest w stanie strzelić w sytuacji sam na sam.Żenada i tyle.
Ja mam napastnika o atrybutach: technika 14,wykańczanie sytuacji 14,szybkość 14,Opanowanie 12 i strzelił w 10 meczach 1 bramkę.Gram w I lidze polskiej,gdzie raczej bramkarze są słabi,a sytuacji mój "snajper" ma po kilka na mecz.
Królem strzelców za to jest napastnik,którego atrybuty w najlepszym wypadku kończą się na 10,a wykańczanie akcji ma...7. Gdzie tu sens?

To samo co do ilości wykorzystanych akcji. komputer na 3 oddane strzały na bramkę zwykle strzela 1/2 gole. Nie ważne kim gram i gdzie gram.W poprzednich częściach FM było tak samo. Ja często oddaje 14 strzałów celnych na bramkę i...pusto. Takie sytuacje w futbolu zdarzają się raz ma ruski rok,a tu co kolejkę.

Konradbis Partyzant

16.03.2011 07:34    #2850     Sufler - Porady do gry - Siatka wyszukiwania juniorów
Niestety nie, w Legii mam najnowocześniejszą baze treningową i najnowocześciejsze obiekty młodzieżowe+akademie piłkarską ale siatki wyszukiwania juniorów nie moge polepszyć. Nowi piłkarze nadal ciency i żeby coś ugrać w europejskich pucharach musze cały czas sprowadzać obcokrajowców.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.