Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

HuTT Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To i ja zgłaszam się po pomoc :) Obecnie prowadzę Jagiellonię i potrzebuję skompletować sztab szkoleniowy.Mianowicie do szczęścia potrzebni są: fizjoterapeuta, scout, trenerzy (trening defensywny i strzelecki) i jeśli dałoby radę to asystent. To spora lista, na ich płace mogę wyłożyć do 15-20 tyś. złotych/tyg.

Włodek Lubański ignoruje moje zaloty, Józef Młynarczyk przekracza limity zarządu (pensja/tyg.)
Zatrudniłem też Jerzego Podbrożnego i Dariusza Prosineckiego.

Pozdrawiam

stachu2424 Partyzant

[quote=matifootball95]Kleyo gram w FM od 4 lat, ale te pierwsze 3 lata to były tak, ze wystawialem sklad, gralem tymi najlepszymi druzynami nawet nie caly sezon bo mi sie nudzilo, noobek bylem, teraz tez jestem ale probuje sie nauczyc czegos

PS: jezeli moglibyscie mi pomoc, to zapraszam na gg; 4591603

Gorzów 1 : 1 Sandecja
Strzały: 4 - 15
Celne 2 - 4
pos. pił. po 50%
ledwo remisik, nie wiem dlaczego ta obrona tak zle gra, skoro maja srednio 12/13 odbior krycie, gra glowa i psychiczne troszke slabiej, 8-13
atak to kompletny niewypał, na 7 bramek strzelonych 1 z karnego(pomocnik) a pozostałe 6 to: 5 obroncow,pomocnikow(rogi, wolny, dorzutki) i 1 napastnika Nie powiem
[/quote]
A moze oprócz złej formacji dajesz też złe rozmowy motywacyjne i instr.dotyczące rywali?!

Zrób taktykę 4-2-2-2
Boczni obroncy- zadanie:wsparcie
Środkowi obroncy- zadanie:zabezpieczenie
Środkowy pomocnik prawy->pomocnik odbierający piłkę-zad.:obrona
-II- -II- lewy -> cofn.rozgryw..wsparcie(kreatywny musi byc)
skrzydłowi(linia wyżej niz srodkowi) zad.atak(szybk.drybling,podania,dośr.)
prawy nap.-lis pola karnego
lewy napastnik- środkowy napastnik zadanie:atak

Filozofia: Zrównoważona
Strategia wyj.: Ofensywa lub standard(bez wiekszego ryzyka)
Podania: krótkie
Wieksza swoboda
intesywniejszy pressing
odbiór Bardziej łagodny
dośrodkowania : ostre
swoboda pozycyjna : domyślnie
podstawowy rozgrywający : nie
suwaki z linią obrony i tempem:domyslne,a szerokość:szeroko(1kreska w prawo od normalnie)
pułapki ofsajdowe: nie(linia obrony jest wysunięte,ale po to sr.obroncy mają
ustawione zadanie:zabezpieczenie zeby cofać się bliżej własnie pola karnego)
Jak będą się szybko męczyć to ustaw łagodniejszy pressing(linia obrony automatycznie tez troche się cofnie)i ustaw podania bezposrednie.

na załączonym obrazku jest własnie taktyka,którą cykam WIDZEWEM.Zmieniam oczywiscie szerokość,tempo i podania zaleznie od przeciwnika i boiska na którym gram.
Własnie koncze 2sezon i : 2 razy z rzędu : mistrz,pp.
mam 27kolejke : 25zwyciest 1remis, 1porazka. Jak ktos nie wierzy to niech napisze wrzuce screeny jakie bedzie chciał.Nie ma problemu:P

spróbuj mysle,ze warto.Tylko spokojnie piłkarze potrzebują z 2-3 spotkania zeby sie nauczyć grać tą formacją. No i musisz tez stosować przygotowania do meczu (podczas sezonu mam na 3kresce od lewej czyli 20% ogólnego treningu).

pzdry

Kanius Partyzant

26.12.2010 21:02    #3013     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie z treningów
Niezadowolenie raczej nie wpływa bezpośrednio. Gracz dalej trenuje i jeżeli ten trening jest dobry i skuteczny to umiejętności rozwijają się. Inna sprawa, że może to go zbyt obciążyć i narazić na kontuzje i to długotrwałe, ale tak jak mówiłem bezpośrednio nie.

golex Partyzant

25.12.2010 23:41    #3014     Sufler - Porady do gry - Niezadowolenie z treningów
Witam. Czy niezadowolenie z obciążeń treningowych wpływa na zahamowanie rozwoju zawodnika? Czy tylko na spadek jego morali?

ravsqra Partyzant

tez gram polska lige (Lechem) i nawate nie ma co liczyc ze chcociaz sredniak sie wychowa porazka z tymi polskimi talentami pewnie przez ta base treningowa
nasciagalem za to duzo talentow z zagranicy typu: yaya sonogo, Zakaria Labyad i z dziesieciu innych po pierwszym sezonie do druzyny U-21 i tam sobie dobrze radza tyle ze jest promlem tylko 3 obokrajowcow moze grac a dla reszty robie sparingi podczas sezonu co pare dni w skladzie podstawowym ok 60osob:) po pierwszym sezonie

ravsqra Partyzant

25.12.2010 12:48    #3016     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
tyle sparingow zeby osiagnac poziom "gotowy do gy" w meczach o punkty
a co do przygotowania do meczow to na poczatku nie schodz ponizej tego podstawowego co jest ustawione czyli 30% i 70% normalny trening bo beda wolna sie uczyc formacji i zagran a pozniej pod koniec sezonu jak juz bedzie wysokie to mozesz przejsc nawet na 20% 80% ja tak robie w kazdym razie

Klucha1910 Partyzant

Ja mam już 15 sezon i do klubu przychodzą 15-16 latkowie i w tym tak z 4 to są naprawdę świetni juniorzy. Ale mam doskonalą bazę treningową i na pewno to ich przyciąga do klubu, a tak ogólnie to widziałem Brazylijczyka który ma 13 lat i już gra w U 19.

mazi1995 Partyzant

24.12.2010 10:08    #3018     Sufler - Porady do gry - Trening mentalny
Atrybut trenerski MENTALNOŚĆ idzie w parze z techniką i stanowią o treningu PANOWANIA NAD PIŁKĄ

aresdawidos Partyzant

24.12.2010 09:56    #3019     Sufler - Porady do gry - Trening mentalny
Jak powinien wyglądać trening mentalny? Jesli mam dobrego trenera od mentalnosci to do jakiej kategorii treningowej go przypisac i ktore atrybuty trenuje?

pektus Partyzant

24.12.2010 06:35    #3020     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
tylko ze wiesz ja pytam poważnie i nie chodzi mi o banalną odpowiedz tylko chodzi mi o to jaka intesywnosc treningu przeprowadzic ile sparingow zagrac itp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution