Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Malczas5 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2010 14:25    #3071     Sufler - Porady do gry - Trening
sam ustawiłem sobie trening i jakos narazie idzie ale dzieki jak cos ;p i mam jeszcze pytanie co zrobic z treningiem np w polowie sezonu ( styczen , luty ) albo na koniec ( czerwiec , lipiec ) bo tam slyszalem ze siłowy czy cos ? podpowiecie cos ;p

gucioprawda Młody aktywista

25.11.2010 13:48    #3072     Sufler - Porady do gry - Trening
Jak masz możliwość, to tak: jeden trener - jeden reżim treningowy (choć czasem potrzeba dwóch, jak jest za dużo piłkarzy do ogarnięcia). Niestety na początku w Polsce tak fajnie nie jest. To, że ma staty dobre, np. atak-19, nie znaczy, że będzie miał 4 gwiazdki. Myślę, iż wiesz, że na jakość trenera wpływa także motywacja, dyscyplina i determinacja.

ravsqra Partyzant

Moze mi ktos powiedzedziec jak ustawic trenig zeby byl lepiej efektowny w 2011 Gram lechem poznan nasprowadzalem najlepszy
stab szkoleniowy jaki jest chetny przyjsc Kazdy jest z nuich w czyms dobry(atak obrona tecnika taktyka
itp) ok 17-20 Tylko jak ustawiam ze taki trener trenuje dwie dziedziny na atak i technike to ocena treningu spada z 4gwiazdek(jakby trenowal np sam atak) do 3gwiazdek jak trenuje atak i technike)po mimo ze z tego i tego ma statsy ok 19

Czyli wychodzi ze najlepiej kazdego trenera najlepiej przynaczac do kazdego rodzaju treningu?????

ravsqra Partyzant

25.11.2010 12:06    #3074     Sufler - Porady do gry - Trening
na pierwszej stronie ci podal przeciez link ktos

Moze mi ktos powiedzedziec jak ustawic trenig zeby byl lepiej efektowny w 2011 Gram lechem poznan nasprowadzalem najlepszy stab szkoleniowy jaki jest chetny przyjsc Kazdy jest z nuich w czyms dobry(atak obrona tecnika taktyka itp) ok 17-20 Tylko jak ustawiam ze taki trener trenuje dwie dziedziny na atak i technike to ocena treningu spada z 4gwiazdek(jakby trenowal np sam atak) do 3gwiazdek jak trenuje atak i technike)po mimo ze z tego i tego ma statsy ok 19

Czyli wychodzi ze najlepiej kazdego trenera najlepiej przynaczac do kazdego rodzaju treningu???????

Barcafann20 Partyzant

25.11.2010 11:54    #3075     Sufler - Porady do gry - Poprzeczki,słupki
[quote2=chmieluk][quote=Barcafann20]Mialem mnostwo karnych i jeszcze Ani razu Pawel Brozek sie nie pomylil :P[/quote]
A czy może masz ustawiony trening Brozka na rzuty karne, staty Brożka sprawdzę u siebie bo u mnie czy to Zahorski, Gierczak lub Banaś wykonuje karne to i tak się mylą tyle że w meczu, bo jak raz w pucharze polski miałem rzuty karne to drużyna na 5 strzeliła 4
[/quote2]

Sluchaj ja nie zwracalem uwagi na staty ,, rzuty karne ,, pomyslalem w rzeczywistosci w wisle wykonuje i z czystej sympatii do niego go ustawilem na karne i sobie pyka nie myli sie.

ravsqra Partyzant

25.11.2010 11:53    #3076     Sufler - Porady do gry - Trening
na pierwszej stronie ci podal przeciez link ktos

Moze mi ktos powiedzedziec jak ustawic trenig zeby byl lepiej efektowny w 2011 Gram lechem poznan nasprowadzalem najlepszy stab szkoleniowy jaki jest chetny przyjsc Kazdy jest z nuich w czyms dobry(atak obrona tecnika taktyka itp) ok 17-20 Tylko jak ustawiam ze taki trener trenuje dwie dziedziny na atak i technike to ocena treningu spada z 4gwiazdek(jakby trenowal np sam atak) do 3gwiazdek jak trenuje atak i technike)po mimo ze z tego i tego ma statsy ok 19

Czyli wychodzi ze najlepiej kazdego trenera najlepiej przynaczac do kazdego rodzaju treningu??????? jak na zdjeciu

Yerdek Partyzant

25.11.2010 11:19    #3077     Sufler - Porady do gry - Sparingi przed sezonowe
Podobnie u mnie 8-10 sparingów, z tym że gram co 3 dni w połowie (po 5 meczu) przerwa jest dłuższa. Przed pierwszym sparingiem 2 tygodnie intensywnego treningu kondycyjnego, jak zaczynamy grać to przypisuje zawodników do reżimów odpowiednich dla ich pozycji. W pierwszych sparingach w wyjściowej jedenastce zaczynają rezerwowi, później dopiero wystawiam tych których mam w planach jako podstawowych zawodników. 2-3 ostatnie mecze gram już jak największą liczba podstawowych zawodników.

chmieluk Partyzant

25.11.2010 11:16    #3078     Sufler - Porady do gry - Poprzeczki,słupki
[quote=Barcafann20]Mialem mnostwo karnych i jeszcze Ani razu Pawel Brozek sie nie pomylil :P[/quote]
A czy może masz ustawiony trening Brozka na rzuty karne, staty Brożka sprawdzę u siebie bo u mnie czy to Zahorski, Gierczak lub Banaś wykonuje karne to i tak się mylą tyle że w meczu, bo jak raz w pucharze polski miałem rzuty karne to drużyna na 5 strzeliła 4

25.11.2010 08:26    #3079     Sufler - Porady do gry - Trening
@rodem: jak takiego Tuga do fm 2011 nie ma, ale jest przekonwertowany z tuga 2010, ponieważ różnice były tylko w treningu bramkarzy.

@Malczas5: W linku jest wyjaśnienie i możliwość pobrania http://fm-ra(...)ger.html

24.11.2010 23:39    #3080     Sufler - Porady do gry - Trening
To czy trening przynosi efekty zależy od kilku czynników:
1) baza treningowa
2) umiejętności trenerów
3) pracowitość piłkarzy

Mam u mnie w Wiśle trening Tuga przekonwertowany na FM '11 i jedyne co w nim zmieniłem, to jego natężenie. Efekty są, choć ze względu na jeszcze mocno przeciętną bazę nie zadowalają mnie.
Co do znalezienia Tuga '11 co wyszukiwanie nie boli. Albo jest już w fileplanet, albo szukaj poprzez google. Ściągałem go AFAIR z fmscout.com

Pzdr

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution