Witam - mam 2 pytania.
1) Czy da się usunąć zawodnika z bazy danych (w trakcie gry) ?? Robert Enke nie żyje a u mnie w lidze Aston Villa go kupiła - chciałbym wyedytować to jakoś.FMM2.2 zmieniłem mu wiek, i dałem duże jadness oraz skróciłem kontrakt - możne zrezygnuje, ale chciałbym usunąć go całkowicie, żeby nie był później skautem czy managerem.
2)Kluby filialne - czy jest jakiś trik pozwalający mi na wybór klubu który bym chciał jako filię?? Wolałbym wypożyczyć zawodnika na 3 lata do Korony czy belgijskiego 2 ligowca, niż do Odry Opole czy pół-amatora z Rumunii (a takie propozycje ma dla mnie zarząd - z ich bazami treningowymi młodzi zdolni cofną się w rozwoju) - gram Southampton więc solidnym klubem, który miałby szansę w rzeczywistości na nawiązanie takiej współpracy.
1) Czy da się usunąć zawodnika z bazy danych (w trakcie gry) ?? Robert Enke nie żyje a u mnie w lidze Aston Villa go kupiła - chciałbym wyedytować to jakoś.FMM2.2 zmieniłem mu wiek, i dałem duże jadness oraz skróciłem kontrakt - możne zrezygnuje, ale chciałbym usunąć go całkowicie, żeby nie był później skautem czy managerem.
2)Kluby filialne - czy jest jakiś trik pozwalający mi na wybór klubu który bym chciał jako filię?? Wolałbym wypożyczyć zawodnika na 3 lata do Korony czy belgijskiego 2 ligowca, niż do Odry Opole czy pół-amatora z Rumunii (a takie propozycje ma dla mnie zarząd - z ich bazami treningowymi młodzi zdolni cofną się w rozwoju) - gram Southampton więc solidnym klubem, który miałby szansę w rzeczywistości na nawiązanie takiej współpracy.

Tak poza tym to zdobyłem 4 miejsce na Klubowych MŚ pokonując mistrza Azji i Japonii, przegrywając w półfinale z Liverpoolem 1-6 i z LA Galaxy w meczu o 3 miejsce 3-0. Mam na koncie 3,5 mln euro. Ostatnio była blisko zmiana prezesa ale nie doszło to do skutku. Stopniowo rośnie mi frekwencja. Teraz na meczach jest po 5 tysięcy ludzi. Ale stadion ma pojemność 30 tysięcy więc o nowych moge zapomnieć. A mam takie pytanie: Jeśli rozbuduje baze treningową lub o.młodzieżowe to wszystkie kluby będą z niej korzystać? No bo stadion jest jeden więc pewnie i zaplecze będzie wspólne.
Piąty czołowy klub zatrudnił 19letniego Sudańczyka który całkiem nieźle sobie radzi w lidze. Myśle że to dobry początek ![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty