Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2009 20:14    #3651     Sufler - Porady do gry - NEW pilkarze??
Do 19-20 lat, potem się zwalnia. Oczywiście z właściwym treningiem mogą rosnąć nawet do trzydziestki.

legia Partyzant

07.11.2009 17:46    #3652     Sufler - Porady do gry - NEW pilkarze??
Masz w sumie racje ale budujac teraz szkułke a kupujac pilkarza masz pewnosc ze co sezon do cie przyjdzie (za darmo ) utalentowany gracz ktury z odpowiednim treningiem wyrosnie na gwaiazde i sprzedasz go za dobre pieniadze . Pamietaj ze zawsze musi byc zysk!!!

legia Partyzant

07.11.2009 15:54    #3653     Sufler - Porady do gry - NEW pilkarze??
[quote=przemkoo]Ponieważ wtedy skończył się sezon i zaczyna nowy[/quote]

Sumujac to czego sie dowiedziałem teraz od was newgeni powstaj na pocztaku sezonu i konca , z poczatkiem nowego roku . Im bardziej rozbudowana baza treningowa i szkołka pilkarska tym newgeni sa lepsi??

rafalinsky1906 Partyzant

06.11.2009 15:52    #3654     Sufler - Porady do gry - realizm gry
nie umiesz kierować zespołem. gracze są wyczerpani po meczu (zły trening, albo jego brak). Poprostu błąd w twojej sztuce a nie błąd gry :) pozdro

snail7 Partyzant

05.11.2009 19:49    #3655     Sufler - Porady do gry - Problem (?) z GenieScout
Jak nie poprowadzisz dobrze rozwoju młodego gracza to bez względu na to jakie piłkarz będzie miał możliwości rozwoju, nic nie osiągnie. Dobry trening i praktyka meczowa to podstawa.
ustaw wiek do 19 lat i CA 130. Posortuj następnie malejąco według PA i w czubie będziesz miał przyszłość FMowego świata futbolu.

PhenoM Partyzant

03.11.2009 23:34    #3656     Sufler - Porady do gry - Xavi na króla strzelców ??
Ja mam jeszcze gorzej, ale na razie z tym żyję - gram Milanem drugi sezon, Ambrosini i Flamini strzelili mi już z 35 bramek z dystansu, trochę dużo jak na nich, ale królem strzelców Serie A, Lavezzi - 35 bramek, chyba 4 hattricki - trochę dziwne... też zauważyłem, że takie niespełnione talenty jak np.: mam w Milanie Digao i Aubameyanga po sezonie są gotowi do gry w pierwszym składzie, a przecież w rzeczywistości są raczej słabi i nie będą lepsi - może to po moim treningu, bo efekty mam świetne z nim, ale po prostu to chyba bug, bo jak wytłumaczyć to, że zawodnik był wypożyczony do drugiej ligi francuskiej, nie strzela tam prawie nic, a wraca do klubu i ma atrybuty zbliżone do Pato i 12 bramek w 16 meczach...

Ogólnie FM:

+
edytor,
podpowiedzi z taktyką i ogólne porady,
Arsenal nie klepie aż tak jak w poprzedniej wersji,
kalendarz u góry,
szybciej, ładniej, sprawniej,
jakieś takie transfery bardziej realistyczne np.: Ribery do Realu,
nareszcie zwiększona liczba miesięcy w ratach przy negocjacjach itd.

-
kontuzjowani gracze, gdy schodzą albo zostają znoszeni z boiska wygląda to tak jakby po prostu jechał po murawie tj. zawodnik leży na plecach i po prostu jakaś tajemnicza siła ciągnie go za linie,
trochę za łatwo,
nie wiem jak wy, ale ja już miałem z 8 crash dumpsów i to po prostu klikam kontynuuj i crash... :/

serotonin Partyzant

03.11.2009 22:03    #3657     Sufler - Porady do gry - Przejecie klubu
Ja grając Newcastle też miałem zostać zwolniony a na moje miejsce miał być powołany Alan Shearer ale o dziwo pomimo dość słabego początku jak przejęto klub zajmowałem chyba 4 czy 5 miejsce i odpadłem z Pucharu Ligi to nowy właściciel mnie pozostawił na stanowisku bo miałem poparcie zawodników

Ale co gorsza przyszedł jakiś nędzarz który zainwestował w obiekty młodzieżowe i baze treningową ale co z tego jak nie dał sary na transfery a dług klubu jak wynosił 90 mln tak wynosi :( Nędzny ten nowy właściciel :D

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
02.11.2009 16:59    #3658     Sufler - Porady do gry - 1 na 1 zmranowane okazje
Oczywiście możesz to spróbować ale niestety :/ nie masz żadnej gwarancji, że zawodnik X czy Y zgodzi się nauczyć proponowanych przez ciebie "ulubionych zagrań", a nawet gdy się zgodzi "pracować nad tym przez kilka tygodni podczas treningów" to możesz (tzn jest takie prawdopodobieństwo) zostać po tym czasie poinformowany, że niestety piłkarz nie nauczył się tychże zagrań.
Spróbować jednak możesz. Nie zaszkodzi :)

burinek Przodownik pracy

02.11.2009 16:50    #3659     Sufler - Porady do gry - Problemy z kontuzjami
Kontuzje to żaden bug po prostu masz stary pecha i tyle a żeby było ich mniej na treningach to zatrudnij dobrych trenerów, a żeby szybciej wracali do zdrowia to fizjoterapeutów.

McMoney Młody aktywista

01.11.2009 22:18    #3660     Sufler - Porady do gry - Trening FM 2010
hmm..mam to w schedules ale potem w grze nie wiem gdzie jest przycisk import, jak daje trening i ustalam go zawodnikowi (ogolny,bramkarski itd..) to na dole mam tylko dodaj nowy , ale nie ma mozliwosci importu. W 09 jakos spokojnie ladowalem te rezimy, moglby ktos dac mi opis gdzie znajduje sie opcja IMPORT?
z gory dziekuje ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.