Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

adson43 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2009 18:20    #4051     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
Wg mnie spadek formy, i rywale rogryzli taktyke. Ja miałem tak w City, w Bałtice Kaliningrad. Zawsze 10 kolejek przed końcem sezonu przegrywali mecz za meczem.Stopniowo zmieniałem taktyke, odrobine zmieniłem im trening i dało to pożadany efekt

Sieman Partyzant

11.01.2009 14:55    #4052     Sufler - Porady do gry - Spadek formy drużyny
A czy na spadek formy zespołu pomoze zmiana treningu? ( bo ciezko uwierzyc mi w to ze komp juz po roku rozgryzl moja taktyke i nagle musialbym ja zmieniac, i tak co roku) ma ktos jakies pomysly? albo jak wy sobie radziliscie ze slabsza forma zespolu( u mnie trwa ona ok 2 miesiace wiec nie jest to raczej chiwlowa zadyszka i cos musze zmienic).

Owen-Michael Młody aktywista

Trening tuga zeby dzialal to wchodzisz w trening i dajesz importuj i masz

omega Młody aktywista

jesli caly trening ktory danemu zawodnikowi traktujemy za 100% to teraz 10 % z ego jest przejete przez nowa pozycje a 20% na nowe zagrania czyli zawodnik uczac sie tych nowych rzeczy trenuje na 70% ustawionego treningu
edit: nie sluchaj co mowi bitek bo nie ma pojecia. Przeciez tam jest wyraznie obciazenie a nie postep w nauce;]

chmieluk Partyzant

09.01.2009 14:18    #4055     Sufler - Porady do gry - Kontuzje
ja nie mam problemów z kontuzjami, a trening mam ustawiony na wysoko

tomek89 Partyzant

07.01.2009 18:54    #4056     Sufler - Porady do gry - Asystent trenera
Praktyczna uwaga ode mnie: jeśli nie trenujesz klubu - giganta najlepiej aby asystent miał wysoki atrybut taktyki, taki asystent to skarb, gdyż pozwala zaoszczędzić jedno miejsce pracy dla trenera. Trening taktyczny jest mało skomplikowany, w zasadzie nie trudno o asystenta o atrybucie taktycznym 17< a to daje juz bodajze 6 gwiazdek. Miejsca trenerskie lepiej pozostawic dla konretnych fachowców, odpowiedzialnych za skomplikowane treningi ( SFG, panowanie nad piłką ) a przede wszystkim atak i obrona ( bo jedno z nich jest trenowane przez większość piłkarzy w stopniu mocnym/intensywnym więc warto mieć tutaj dobrego trenera ).

Co do zdolności asystenta można jeszcze rzucić okiem na atrybut motywowanie ( przydatne w rozmowie z piłkarzami ). Do tego oczywiście atrybuty wymienione przez Arka96.

Od niechcenia luknij sobie także na wiedze potencjalnego asystenta - im bardziej rozległa i więcej krajów obejmuje, tym lepiej dla Twojego klubu.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2009 18:11    #4057     Sufler - Porady do gry - Asystent trenera
[quote=handballer]Klub musi mieć większą reputację.[/quote]
Dzięki temu zatrudnisz większą liczbe trenerów/asystentów.
[quote=eMiKa] Wydaje mi sie ze jak rozbudujesz sobie baze treningowa to powinna sie zwiekszyc liczba trenerow.[/quote]

[quote=rakowiec89]
moge ci pomoc....tylko ze sa to kombinacje dla trenerow by mieli maximum gwiazdek czyli w tym przypadku 7 a zeby miec trenera z 5 6 gwiazdkami musi miec naturalnie nieznacznie mniejsza wartosc atrybutow....

trener od taktyki---->taktyka powyzej 18

trener od bramkarzy---->trening bramk. powyzej 18

trener od areobicu i sily----->sila powyzej 18

trener od defensywy---->defensywa na 18 i taktyka na 18,defensywa 19 a taktykę na 14,
defensywa 20 i taktyka na 10.(rozne kombinacje)

trener od panowania nad pilka----->18 technika 18 psychika,19 technika 14 psychika,
20 technika 10 psychika

trener od ataku----->18 atak 18 technika,19 atak 14 technika,20 atak 10 technika

trener od strzalow----->18 technika 18 atak,19 technika 14 atak,20 technika 10 atak

najtrudniej jest pozyskac trenera od stalych fragmentow----->
--Technika 17 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 39
--Technika 18 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 36
--Technika 19 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 33
--Technika 20 Psychika i Atak tak aby z połączenia obu treningów wychodziło 30

mysle ze pomoge nie tylko tobie ale i innym....[/quote]

korzystaj z innych wypowiedzi ;)

P.S. Już to gdzieś było ;):
http://www.cmrev(...)ow_.html

Galileusz Partyzant

07.01.2009 15:03    #4058     Sufler - Porady do gry - Trening FM 08
A wracając do treningu TUG-a, brak jest w wersji 08 treningu dla amatorów, a w 07 był

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
[quote=Rewersos1980]a ja mam pytanie czy ten trening TUG-a działa w polskiej lidze bo gram już któryś sezon Kolejorzem i ani nie rosną atrybuty u seniorów ani zbytnio u juniorów ? jeszcze pytanko czy dajecie odpoczynek przed meczem i po meczu ? kilka meczy moi zawodnicy grają super a kilka następnych tak jakby nie mieli sił albo byli podjechani[/quote]

A ja mam pytanie. Przeczytałeś pierwszy post tematu?

Rewersos1980 Partyzant

a ja mam pytanie czy ten trening TUG-a działa w polskiej lidze bo gram już któryś sezon Kolejorzem i ani nie rosną atrybuty u seniorów ani zbytnio u juniorów ? jeszcze pytanko czy dajecie odpoczynek przed meczem i po meczu ? kilka meczy moi zawodnicy grają super a kilka następnych tak jakby nie mieli sił albo byli podjechani

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.