Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

dongwidon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dawid229 - próbowałem kilku taktyk. Generalnie są to wariacje na temat 4-4-2, z nastawieniem na grę skrzydłami. Ze słabszymi przeciwnikami jednego obrońcę przesuwam do linii pomocy i mam 3-5-2 (3OŚ-3PŚ-2OPP/L-2NŚ). Czasem trzeba pokombinować ze względu na kontuzje i kartki, ale trzon taktyczny i personalny staram się zachować. Zmiany zadań poszczególnych zawodników nic nie dają, bo w widoku 3D są nadal nieskuteczni. jak wyłączę ten tryb to ciężko powiedzieć, bo nie widać sytuacji sam na sam.

kojitsu - spróbuję z tym treningiem, ale tak jak napisałem - majstrowałem w tym zakresie. A co do Salomona to niestety był za drogi na początku sezonu, a teraz przedłużył kontrakt i jest jeszcze droższy. Mam za to Majewskiego i Gargułę - choć to świeże nabytki i jeszcze nie są zgrani z resztą. Do tej pory podania ze środka pochodziły od Sobolewskiego i Renato, a ze skrzydeł od Łobodzińskiego, Boguskiego i Brożka - ładnie im to szło, ale jak była sytuacja czysta to strzał w bramkarza, a w zamieszaniu najczęściej słupek i poprzeczka. Wkurzające biorąc pod uwagę fakt, że tryb 3D miał urozmaicić nieco odbiór meczu. Na razie to przyczynia się tylko do nadwyrężania moich nerwów.

kojitsu Partyzant

Też to miałem. Zwiększ w treningach aerobik a zmniejsz siłę. Napstnicy będą szybsi i u mnie to pomogło może zmień trenerów ofensywnych. Możliwe ,że pomoże. Spróbuj jeszcze np szybki napstnik podania na dobieg dobry technicznie na noge a wyskoi na główkę. Zainwestuj w playmakera proponuje Bartosza Salomona Z Brescia Calcio (serieB) Pozdro

kojitsu Partyzant

Też to miałem. Zwiększ w treningach aerobik a zmniejsz siłę. Napstnicy będą szybsi i u mnie to pomogło może zmień trenerów ofensywnych. Możliwe ,że pomoże. Spróbuj jeszcze np szybki napstnik podania na dobieg dobry technicznie na noge a wyskoi na główkę. Zainwestuj w playmakera proponuje Bartosza Salomona Z Brescia Calcio (serieB) Pozdro

dongwidon Partyzant

02.01.2009 17:39    #4074     Sufler - Porady do gry - wymiana murawy
witam - gram w polskiej lidze Wisłą. Na początku prosiłem zarząd o rozbudowę szkółki młodzieżowej i bazy treningowej i dostałem decyzję odmowną. W połowie sezonu, po wyjściu z fazy grupowej LM, liderując w ekstraklasie i po kilku dobrych transferach (wg zarządu i kibiców) ponowiłem prośbę. Tym razem zarząd natychmiast zapowiedział rozbudowę. Nawet udostępnili kasę na transfery. Tak więc myślę, że to czy zarząd przychyli się do naszej prośby zależy od postawy drużyny, jej aspiracji no i tego jak dany manager się spisuje.

PS - gdzie zgłaszać błędy w rozgrywce w FM09?

dongwidon Partyzant

Witam, to mój pierwszy post i od razu chciałem zadać pytanie:
W jaki sposób można poprawić skuteczność napastników? Chodzi mi głównie o to, że oglądając mecz w nowym trybie 3D dosłownie każda akcja 1 na 1 moich napastników kończy się strzałem w bramkarza. Pomocnicy i napastnicy potrafią seryjnie strzelać z większych odległości w słupki i poprzeczkę. Zmiany w treningach nie pomagają, zmiana trenerów również. Próbowałem nawet niektórych zawodników prosić, aby starali się lobować bramkarza lub oddawać plasowane strzały. Nie zauważyłem efektów. Przeciwnicy w takich sytuacjach odnoszą o wiele lepsze efekty. Proszę o poradę. Gram w FM09 z najnowszą łątką 9.2.0

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.01.2009 17:22    #4076     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
[quote=majorzabrze]rozumiem ze poźniej ci asystenci tez maja byc zatrudnieni do treningu
[/quote]
tak, on będzie normalnym trenerem tylko że będzie zatrudniony na posadzie asystenta
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

majorzabrze Partyzant

02.01.2009 17:21    #4077     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
rozumiem ze poźniej ci asystenci tez maja byc zatrudnieni do treningu

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

02.01.2009 16:47    #4078     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Do trenowania bramkarzy wskazane jest mieć najlepiej dwóch trenerów.

Jeśli to nie obniży poziomu treningu, to najlepiej, by było dwóch trenerów. Jeden trener nie męczy się z przykładowo 5 bramkarzami. Jest łatwiej i bramkarzom i trenerom. Dobrze jest, jak asystent tez coś trenuje.

majorzabrze Partyzant

02.01.2009 16:44    #4079     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
a jeżeli mam dwóch trenerów każdy na inny rodzaj treningu ale np. jeden z nich ma tez 6* na um.bramkarskie - to dać 2-trenerów do trenowania bramkarzy czy zostać przy jednym ?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

02.01.2009 16:40    #4080     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Jeden trener może podzielić trening i mieć po 4* niż 2 trenerów po 3* np.
No i mnie na pensje :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.