Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.12.2008 13:45    #4091     Sufler - Porady do gry - Determinacja a wzrost CA
Nie napisałem iż używam treningu Tug'a , podobnie jak w FM07 a więc tu nie o trening chodzi

Owen-Michael Młody aktywista

31.12.2008 13:43    #4092     Sufler - Porady do gry - Determinacja a wzrost CA
Musisz odpowiednio ustawic trening do mlodych i starszych zawodnikow,miec dobrych trenerow itp:)

Marian B Partyzant

31.12.2008 13:39    #4093     Sufler - Porady do gry - Determinacja a wzrost CA
W FM07 mając najlepszą baze treningową i najlepszych trenerów wszystkim piłkarzom umięjętności bardzo szybko wzrastały a w FM09 jest jednak inaczej. Gdzieś przeczytałem iż oprócz młodego wieku, wysokiego PA bardzo ważną sprawą jest wysoka determinacja jednak nie sprawdza się to u mnie za bardzo. Wie ktoś jakie są najważniejsze elementy aby trening dobrze służył ?

Marian B Partyzant

29.12.2008 17:01    #4094     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Zainstaluj sobie najnowszego FMRTE, jest o wiele lepszy od poprzedniej wersji, tam również będziesz widział ile punktów mają twoje obiekty treningowe i młodzieżowe

St0pa Młody aktywista

28.12.2008 14:51    #4095     Sufler - Porady do gry - Asystent trenera
Zainwestuj raczej w trenerów, jeden asystent wystarczy. Lepiej mieć kilku trenerów, po jednym do każdego elementu treningu. Trening jest wtedy wydajniejszy.
¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

thegunner20 Młody aktywista

28.12.2008 13:51    #4096     Sufler - Porady do gry - Slaba skutecznosc zespolu
ja osobiście daję takie obciążenia jak napisał Grzechoo w swoim poradniku http://www.cmrev(...)owy.html
na razie moje grajki są zadowolone i nie narzekam na jakieś większe problemy...
planuje mieć takie obciążenie do końca sezonu jak się będą o coś pluli to wtedy dam mniejsze...

krolik123 Partyzant

28.12.2008 12:36    #4097     Sufler - Porady do gry - Slaba skutecznosc zespolu
wiec tak: morale u wiekszosci b.dobre. mido nei pyskuje bo jest kontuzjowany :D
zrobilem trening dla graczy z kazdej pozycji( mam osobne rezimy dla: sr.obronca, boczny obronca, def pom, off pom,skrzydlowi i napastnicy) zmieniam taktyki pilkarzy, ustawiam takse pdo nich i nic... nei wiem moze okres przygotowawczy spartolilem( ale wszyscy maja ok kondyche) nie wiem, bedzie trza pokombinowac.

PS: przed sezonem duzo dajecie treningu silowego i areobiku?

Kash Przodownik pracy

27.12.2008 19:47    #4098     Sufler - Porady do gry - Slaba skutecznosc zespolu
Przydziel napastnikom jakiś specjalny trening, gdzie mogliby poćwiczyć dużo strzałów i postaraj się ich odpowiednio zmotywować. To bardzo ważny aspekt gry. Staraj się by byli wieczni zadowoleni. Możesz spróbować dać jakiś wyższy kontrakt albo premię :)

Adio28 Partyzant

27.12.2008 12:46    #4099     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
A apropo tej informacji o klubie ? To gdzie mogę ją dokładnie znaleść ? Ciągle szukam informacji o poziomie szkółki i bazy treningowej ale nie moge znaleść.

Owen-Michael Młody aktywista

27.12.2008 12:35    #4100     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
ja nie wiem o ile ale w informacjach o klubie jest napisane o bazie treningowej

sorki ze dwa razy ale cos sie zrypalo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.