Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Owen-Michael Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2008 12:35    #4101     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
ja nie wiem o ile ale w informacjach o klubie jest napisane o bazie treningowej

Adio28 Partyzant

27.12.2008 12:26    #4102     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Witam ! Mam pytanie odnośnie rozbudowy bazy treningowej i obiektów młodziezowych. Otóz poziom kazdej bazy jest ustawiony w skali od 1 do 20. Pytanie tyczy sie tego o ile pozycji wyżej nabiera baza po każdej próbie rozbudowania.Mam nadzieje,że rozumiecie o co mi chodzi ?! np jeśli baza ma poziom=12 kieruje prośbe do zarządu o jej rozbudowanie, po jakimś czasie baza zostaje rozbudowana,ale nie wiem o ile pozycji rośnie poziom bazy...o 1? 2 ? może więcej ? Gdybym miał dobrze działający edytor czasu rzeczywitego to z ciekawości bym sprawdził,ale niestety wszystkie te edytory są zrypane i nie chcą sie uruchomić...czekam na FMM. Jeśli ktoś wie proszę o odp ! będe wdzięczny

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2008 02:53    #4103     Sufler - Porady do gry - Newgeni???
Co Wy macie do nowych newgenów?

W 6 lidze angielskiej można znaleźć takich, którzy lekką ręką poradzą sobie w League One po odpowiednim treningu :P

Poniżej wrzuciłem screen newgena z ligi maltańskiej (!!).

didol92 Młody aktywista

26.12.2008 13:25    #4104     Sufler - Porady do gry - Trening FM 08
Dzięki Seju za opinię. Wiem wiem ten trening jest tylko na przerwy między rundami

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
26.12.2008 13:22    #4105     Sufler - Porady do gry - Trening FM 08
[quote=didol92]Mam pytanie co wy zmieniacie w treningu w przerwie zimowej i letniej??

Co sądzicie o tym treningu?? Macie jakieś rady,może coś zmienić itd.[/quote]

IMO ten trening jest dobry na przerwy między rundami. W trakcie sezonu zmniejsz siłę i aerobik, zwiększając resztę.

didol92 Młody aktywista

26.12.2008 13:19    #4106     Sufler - Porady do gry - Trening FM 08
Mam pytanie co wy zmieniacie w treningu w przerwie zimowej i letniej??

Co sądzicie o tym treningu?? Macie jakieś rady,może coś zmienić itd.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Zapraszam do przechwałek, lub tematów poświęconych treningom. Na suflerze nie chwalimy się treningami.

didol92 Młody aktywista

Co sądzicie o tym treningu w czasie przerwy letniej i zimowej

Chodzi mi o Fm 2008

hQ Partyzant

25.12.2008 19:48    #4109     Sufler - Porady do gry - Polska Liga Polska
[quote=aandrzejj1]Wolałbym żeby wydawali coś w rodzaju dodatków, dodawali nowe opcje takie jak konferencje. Teraz zrobili jaki tryb pseudo 3D gdzie biegają jakieś patyczaki i każą nam się z tego cieszyć...
Pozatym oni co roku powtarzają te same błędy! Weźmy np. kontuzje, co roku ten sam błąd - za dużo ich, wiedzą jak sie go pozbyć bo pierwszy patch wszystko poprawiam. Nie mogą od razu zrobić gry bez tego błędu? Przecież wiedzą jak się go pozbyć![/quote]

Zawsze możesz grać na 2D

U mnie kontuzje się nie zdarzają tak często, wystarczy dobry trening.
Polska Gola

michal24s Młody aktywista

25.12.2008 13:32    #4110     Sufler - Porady do gry - błąd w treningu nowych zagrań
Kiedy proszę Evrę o częstsze włączanie się do ataku, to w wiadomościach pisze, że został on proszony o rzadsze włączanie się do ataku. Sprawdzałem kilka razy. O co w tym biega?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.