Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

longer91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
mi wystarza ze zmieniam tylko te opcje ( nastawienie, szybkosc, swoboda, podania itp. ). co do treningu to gram na standardowym czyli takim jaki jest na poczatku

davib Partyzant

RIDS ale na jaki Ty temat konkretnie piszesz? bo temat pytan to to nie jest

do tego co pisal longer91
1. tesh uwazam ze to jest jakis blad ale chcialem dowiedziec sie co o tym mysla inni
2. taktyke stosuje caly czas ta sama i chyba komputer zeczywiscie po okolo 5meczach ropracowuje ja i pozniej przewaznie zaliczam serie porazek lub remisow choc wczesniej wygrywalem i to dosc pewnie,
hmmm moze cos z treningiem zrobic bo zaowazylem ze skutecznosc treningu spadla i zawodnicy albo jush sie nierozwiaja albo maja stzralki w dol ;/

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
21.12.2008 23:24    #4123     Sufler - Porady do gry - Renoma klubu
Jeśli spłacasz długi to póki co raczej nie da rady. Gdy już ustabilizujesz sytauację finansową, możesz poprosić zarząd o większe fundusze na rozwój klubu (baza treningowa, spektakularne transfery, rozbudowany stadion). Wiele czynników ma wpływ na renomę klubu. Jej wartość podnosi się z czasem, to też trudno raczej o gwałtowny skok.
twitter.com/Ceyvol

augustowski Partyzant

21.12.2008 22:53    #4124     Sufler - Porady do gry - Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej
ja miałem podobną sytuację jak grałem Kamerunem :D nie było bramkarza, wiec kupiłem wysokiego obrońcę z drużyny Kamerunu do drużyny którą prowadziłem, dałem trening bramkarski i grałem :D efekty żenujące ale i tak kilka meczy wygrałem, niestety nie doczekałem do przeobrażenia się obrońcy w bramkarza i zrezygnowałem z prowadzenia Kamerunu, tak się zastanawiam czy to jest w ogóle możliwe, taka zamiana :D ?

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
21.12.2008 18:00    #4125     Sufler - Porady do gry - brak atrybutow w szybkosci
popraw treningi i powinno śmigać, ceirpliwości.

Ceyvol Premier Rewolucji

21.12.2008 17:15    #4126     Sufler - Porady do gry - aklimatyzajcja
Prawym przyciskiem myszy na zawodnika - program treningowy - odpoczynek - (wybierasz długość).
twitter.com/Ceyvol

dooomiiin Młody aktywista

21.12.2008 14:42    #4127     Sufler - Porady do gry - Jak pogodzić zawodników??
[quote4=Ceyvol][quote3=dooomiiin][quote2=michal24s][quote=dooomiiin]A jak taką zwołać????[/quote]
W menu interakcji z piłkarzem.[/quote2]

Ale ja tam mam tylko żeby zarekomendował szkoleniowca, naukę u kolegi i trening zagrań...[/quote3]
Spróbuj w intreakcji z kapitanem zespołu.
[/quote4]

Też nie ma...
by dooomiiin

Ceyvol Premier Rewolucji

21.12.2008 14:38    #4128     Sufler - Porady do gry - Jak pogodzić zawodników??
[quote3=dooomiiin][quote2=michal24s][quote=dooomiiin]A jak taką zwołać????[/quote]

Ale ja tam mam tylko żeby zarekomendował szkoleniowca, naukę u kolegi i trening zagrań...[/quote3]
Spróbuj w intreakcji z kapitanem zespołu.
twitter.com/Ceyvol

dooomiiin Młody aktywista

21.12.2008 14:33    #4129     Sufler - Porady do gry - Jak pogodzić zawodników??
[quote2=michal24s][quote=dooomiiin]A jak taką zwołać????[/quote]

Ale ja tam mam tylko żeby zarekomendował szkoleniowca, naukę u kolegi i trening zagrań...
by dooomiiin

michal24s Młody aktywista

21.12.2008 09:42    #4130     Sufler - Porady do gry - Przydziały trenerów
Mam pytanie. A właściwie dwa:
1. Czy przydzielacie trenerów do wszystkich treningów, czy tylko do tych, w których są najlepsi?

2. Zauważyliście zmianę na ekranie interakcji z piłkarzami na łatce 9.2.0? Teraz nie ma belek np. "Wyraź zainteresowanie". Wypowiedzi są podzielone poziomą kreską. I tu moje drugie pytanie. Wy też tak macie, czy tylko ja?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.