Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2008 18:11    #4141     Sufler - Porady do gry - Spadanie atrybutów w FM 08 i 09
[quote=Szobinho]no dobrze ale nei ważne jaki trening robię w FM 08 i nawet jeśli piłkarz gra to i tak mocno spadają...[/quote]
Hę? na swoim przykładzie mogę ci powiedziec stworzenie dobrego treningu nie wymaga praktycznie żadnego wysiłku.. bo chyba aż taki kozak nie jestem, że stworzyłem trening w którym praktycznie nikomu nie spadają skille....

w ostateczności zawsze można przeczytac poradnik

Szobinho Młody aktywista

18.12.2008 18:08    #4142     Sufler - Porady do gry - Spadanie atrybutów w FM 08 i 09
no dobrze ale nei ważne jaki trening robię w FM 08 i nawet jeśli piłkarz gra to i tak mocno spadają...
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

18.12.2008 18:05    #4143     Sufler - Porady do gry - Spadanie atrybutów w FM 08 i 09
Jak kolega wcześniej mówił zależy czy jest dobry trening no i czy piłkarz gra.

Goldberg1987 Partyzant

18.12.2008 18:01    #4144     Sufler - Porady do gry - Spadanie atrybutów w FM 08 i 09
W FM 09 atrybuty spadaja zawodnikom w wiekku gdzies od 32 lat.Musi być odpowiedni trening. Najlepiej ustawiaj obciażenie treningowe na srednie.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

17.12.2008 15:33    #4145     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
[quote=Arek96]Wiadomo, najlepiej jak jeden zajmie się jednym, większy pożytek. Jak nie możesz to może chociaż żeby jeden trener miał 2 zadania. No na przyzwoitym poziomie.[/quote]

To rozwiązanie wygląda raczej średnio - dwie umiejętności na trenera j. - to max 3 gwiazdki ... Wiem że w był podobny temat do którejś z starszych odsłon Fm-a, wynikało z niego że układ w którym "trener"(nawet ten z treningiem juniorów na 20) trenuje zawodników z 1 drużyny i juniorów - jest kiepskim rozwiązaniem ... no ale szczegółów nie pamiętam, to raz, a dwa to nie wiem jak to się ma do obecnej wersji Fm-a.

arturdavid Partyzant

17.12.2008 12:19    #4146     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
Ja bym wybral to:)
" porozdzielać tak aby każdy trenował to co potrafi najlepiej a pozostałe (wolne) aspekty treningu pozwolić trenować trenerom z 1 zespołu ? -"

Ja staram sie wyszukiwac takich trenerow, aby mieli wymagane atrybuty ktore sa mi potrzebne a do tego niezla prace z juniorami. Kontraktuje tego pana nie jako trenera pierwszego zespolu, ani trenera juniorow. uniwersalnie jako trenera. Wszystko tez zalezy jaka grasz ekipa i na ile mozesz sobie pozwolic. Jak grasz MU czy Barca to nie musisz kombinowac..

ale jeden trener-jedno zadanie:)

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

17.12.2008 09:43    #4147     Sufler - Porady do gry - Trening Juniorów
Witam.

Właśnie pozyskałem 4 wysokiej klasy trenerów juniorów. Zastanawiam się w jaki sposób przypisać ich do treningu :

- czy zostawić aby cała czwórka zajmowała się wszystkimi aspektami treningu ? -

- porozdzielać tak aby każdy trenował to co potrafi najlepiej a pozostałe (wolne) aspekty treningu pozwolić trenować trenerom z 1 zespołu ? -

- czy może w końcu przypisać trenerom juniorów po kilka przydziałów a trenerów z 1 zespołu nie dopuszczać do treningu juniorskiego ?-

A może macie jeszcze jakieś inne propozycje ? Czekam.

majorzabrze Partyzant

16.12.2008 22:13    #4148     Sufler - Porady do gry - Trenig Tug-a
kogo wstawiacie w treningu na pozycje "defender" a kogo na pozycje "full backs" ???

saw90 Partyzant

15.12.2008 19:17    #4149     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności, kontuzje...
Czy ja wiem, to była dopiero 3 kolejka ligi. Pobrałem trening, spróbuje coś jeszcze pokombinować i później zedytuje posta.

No i dupa... Ta gra jest niepoważna. Ci zawodnicy są BEZNADZIEJNI. Gracz, który ma szybkość na poziomie 18 przegrywa pojedynki biegowe z mało znanymi grajkami, z atrybutem na poziomie 8-10. Do tego przegrywam dosłownie z każdym. Z kim bym nie grał. Z WBA, z Portsmouth, z Hull... Football Manager 2007 to moja ulubiona gra, ale po tym co widzę po zaktualizowaniu gry...

Wszystko robię identycznie, jak kiedyś. Jedynie co zmieniłem, to dodałem sobie na początku drugie obywatelstwo...

Chyba powrócę do podstawowej wersji i składów z 2006 roku.

saw90 Partyzant

14.12.2008 15:22    #4150     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności, kontuzje...
Nie mam już sił do tej drużyny. Kombinowałem ze sztabem szkoleniowym, zmieniłem im intensywność treningów, o Keanie nawet nie piszę, bo szkoda mi na niego słów. Nawet w rezerwach gra jak patałach, dlatego postanowiłem, że w najbliższym okienku pozbywam się go. Chwalić tej drużyny po porażkach się nie da, no bo jak można prawić im komplementy po żałosnej porażce z ostatnią drużyną w tabeli ? Grałem z Portsmouth, prowadziłem 1:0 (samobójczą strzelił obrońca), 92. minuta, Gerrard posyła 40-metrową piłkę do nikogo, dobiega napastnik i bramka...

Grałem w 07 masę spotkań, różnymi drużynami, ale takiego czegoś jeszcze nie spotkałem. Taktyka ta, co kiedyś Liverpoolem grałem, czyli "nantes". O, Nilmar się znów połamał...

Może poda ktoś, jaki dokładnie im trening ustawić ? A co dla napastników ? Bo skuteczność Kuyta i Babela... a szkoda gadać :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.