Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

tomfle Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2008 12:18    #4181     Sufler - Porady do gry - Current Rating i Potential Rating
To jest chyba ocena umiejętności zawodnika na konkretnej pozycji.
CR - obecna PR - potencjalna którą zawodnik może osiągnąć przy dobrym treningu lecz nie musi.

Na tą ocene maja wpływ w wiekszym lub mniejszym stopniu atrybuty zawodnika w zależności na jakiej gra pozycji.

Domi94 Partyzant

07.12.2008 12:17    #4182     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
poświęć troszke czasu na ustawienie treningu ja tak zrobiłem(dla każdej pozycji odzielny trening a nawet dla coniektórych grajków) dało świetne efekty... daj im czasem przed meczem po meczu z 1-2 dni odpocząć bo mogą być zmęczeni. Zmień taktykę(szybkie tempo,pressing,wysunięta obrona,ustaw też dla każdego gracza indywidualne polecenia) no i może poprostu grasz bez patch-a bo na pudełkowej wersji zdarzają się takie rzeczy że pomimo dobrej taktyki i graczy marnują itak sytuacje. Mam nadzieje że pomogłem

ziper Partyzant

06.12.2008 23:43    #4183     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
gram wisla ustawilem treningi na wysokim poziomie ale nieraz sprawiaja mi problemy druzyny z 2badz 3 ligi nie wiem jak to zrobic zeby zespol gral w miare na rownym poziomie przez dluzszy czas bardzo duzo zespolow ma przewage w grze moje akcje sa pojedyncze pilkarze nie dochodza do pilek tylko czekaja na nia pomozecie?

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2008 14:28    #4184     Sufler - Porady do gry - No zgłupiałem
Panowie piszecie za przeproszenie takie bzdury że aż śmiech bierz.
Niema najmniejszego znaczenia na jakim dysku i w jakim folderze będą wrzucone dodatki/save/taktyki/treningi itd - wystarczy że nakierujemy fma na miejsce w którym się one znajdują.

Piotr Sebastian Młody aktywista

05.12.2008 22:39    #4185     Sufler - Porady do gry - problem pilne
Po trzecie, zacznij myśleć! Strzałka w górę przy atrybucie siła oznacza, że wartość tego atrybutu ostatnio wzrosła do 15, zaś strzałka w dół przy treningu siły oznacza, że przy stosowanym reżimie treningowym w danym momencie umiejętności siłowe zawodnika spadają. Teraz pora na wnioski: jezeli zmieniłeś mu ostatnio coś w treningu - to już wiesz z czego to wynika. Jeżeli nie zmieniałeś - to albo przemęczenie, albo brak ogrania, albo jedno i drugie.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

05.12.2008 22:02    #4186     Sufler - Porady do gry - problem pilne
hehe wychodzą bzdety - być może że coś się nie zaktualizowało - moim zdaniem najbardziej obiektywnym miejscem w którym śledzę wzrosty/spadki atrybutów jest -->profil kopacza--->trening--->atrybuty i tam wybieram interesujące mnie wykresy.

sportowiecccc Partyzant

05.12.2008 21:38    #4187     Sufler - Porady do gry - problem pilne
moze mi ktos wytlumaczyc co oznaczaja te strzalki w treningu . Chodzi mi o to ze jak widac na zalaczonym screenie http://zapodaj.net/40987642.bmp.html Tevez ma strzalki w dol a w tym sila a wchodzac w zawodnika screen http://s5.za(...)bmp.html pojawiaja sie jego wszystkie atrybuty i sila wzrasta o co tu chodzi?

maciekb Partyzant

04.12.2008 19:36    #4188     Sufler - Porady do gry - Pomocy!!!
zapomnialem jeszcze dodac, ze kompletnie zaden edytro mi nie dziala mimo ze sciągnelm i zainstalowalem rozne programy ktore byly do tego niezbędne a przed chwilą dostalem od PSG 6(slownie szostą) oferte za Habiba Beye. Kazda ich oferta jest taka sama i konsekwentnie je odrzucam. Wiec po co co 2,3 tygodne je ponawiają je ponawiają? aha zapomnialem jeszcze o kontuzjach. W kazdy meczu mam co najmniej jedną a stale w moim skladzie jest co najmnijej 5 kontuzjowanych. A rygor treningowy ustawilem na bardzo przecietnym poziomie. Wlasnie N'zogbia bedzie pauzowal 3 miechy. Dolączyl do kontuzjowanych Givena, Owena(wyleczyl kontuzje z początku gry ale doznal kolekjnej), Duffa, Smitha i Xisco. Aha jeszcze Barton. Dokupilem kilku graczy i narazie se radze ale to ma byc relizm?

nyczu Partyzant

01.12.2008 22:44    #4189     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami pilne
Jak na moje masz kijowych napastników.
Zrób im trening strzelecki i ofensywny dość intensywny.
A w meczu ustaw by oddawali często strzały.Może coś pomoże.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.12.2008 21:15    #4190     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami pilne
Najważniejsze jest żeby drużyna wygrywała, nie ważne kto strzela czy to pomocnik, czy to napastnik. Może w Twojej taktyce jest ustawione tak, żeby napastnicy odwracali uwagę obrońców, tak, by wchodzący pomocnicy mogli strzelać? Zastanów się czy warto zmieniać taktykę.

Oczywiście zawsze możesz ustawić napastnikom w ustawieniach taktycznych, żeby więcej strzelali na bramkę przeciwnika. Zaaplikuj im także trening strzelecki. Aczkolwiek wątpię, by tacy gracze jak Eto'o czy Henry go potrzebowali.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution