Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Paweuu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2008 17:10    #4191     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie...
Przyczyn może byc wiele. Małe doświadczenie trenera, słabe wyniki zespołu, zróżnicowanie charakterów piłkarzy(staraj się precyzyjnie dobierac kadrę) a nawet nieodpowiedni trening.

Tobi Partyzant

01.12.2008 16:43    #4192     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie...
Też miałem taką sytuacje...

[quote=pedro_1987]Brak harmonii oznacza brak porządku jakiegoś takiego ustabilizowania sytuacji w klubie, może robisz dużo transferów i rotacja w składzie jest za duża, może za często zmieniasz taktykę, a może za często trening??? Uporządkuj sytuację i zobacz czy podziała[/quote]
Mi to nie pomogło ( sam się domyślałem co zrobić )

Dopiero gdy się na nowo zatrudniłem ( nie zaczynałem od nowa ;P ) problem minoł :)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.12.2008 16:21    #4193     Sufler - Porady do gry - Brak harmonii w klubie...
Brak harmonii oznacza brak porządku jakiegoś takiego ustabilizowania sytuacji w klubie, może robisz dużo transferów i rotacja w składzie jest za duża, może za często zmieniasz taktykę, a może za często trening??? Uporządkuj sytuację i zobacz czy podziała

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2008 16:23    #4194     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=krolik123]nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj:

czym rozni sie kontrakt profesjonalny od polzawodowego i amatorskeigo?
wiem ze przy amatorskim i chyab tez polzawodowym nei mzona przeprowadzic normalnego treningu, jest ,,skrocony". chce objac klub amatorski (najnizsza liga ang) i chcialbym tez z wszystkimi podpisac zawodowy kontrakt aby moc przeprowadzac noralny trening, lecz nei kazdy chce podpisac prof.kontrakt nawet jak dostaje podwyzke. dlaczego? wie ktos?
mzoe to banalne pytanie ale wole sie upewnic
[/quote]

Lepiej by Ci wyszło, jakbyś założył nowy temat niż zaśmiecał istniejący ...

Jeśli obejmujesz drużynę z najniższej ligi angielskiej, olej piłkarzy, którzy tam grają. Od razu zacznij sprowadzanie innych, z 3 ligi polskiej, bułgarskiej, węgierskiej czy innych. Lepiej na tym wyjdziesz.

Co do kontraktów - podpisuj ze wszystkimi nowymi graczami półzawodowe, a po tygodniu próbuj z nimi podpisać na tych samych warunkach (pensje, premie) kontrakt profesjonalny. Jeśli się nie uda, podpisz raz jeszcze. Jeśli znowu Cię piłkarz oleje, poczekaj z 2-3 tygodnie i próbuj ponownie.

Ja mam w 6 lidze angielskiej podpisane zawodowe kontrakty już ze wszystkimi piłkarzami w pierwszej drużynie ;) (

krolik123 Partyzant

30.11.2008 16:12    #4195     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj:

czym rozni sie kontrakt profesjonalny od polzawodowego i amatorskeigo?
wiem ze przy amatorskim i chyab tez polzawodowym nei mzona przeprowadzic normalnego treningu, jest ,,skrocony". chce objac klub amatorski (najnizsza liga ang) i chcialbym tez z wszystkimi podpisac zawodowy kontrakt aby moc przeprowadzac noralny trening, lecz nei kazdy chce podpisac prof.kontrakt nawet jak dostaje podwyzke. dlaczego? wie ktos?
mzoe to banalne pytanie ale wole sie upewnic

pablitto1987 Partyzant

28.11.2008 19:06    #4196     Sufler - Porady do gry - Pomysły do FM...
* w trakcie meczu możliwość wysłania kilku piłkarzy na krótką rozgrzewkę, ze wskazaniami co mają ćwiczyć, podobnie w trakcie przerwy, i przed meczem (typu rzuty karne gdy gramy w finale pucharu, itp)
* historia pozycji w lidze i w pucharach w postaci wykresu (jak to jest przy finansach i rakinngu światowym),
* gdy menedżer ma ok 30-40 lat do drużyny juniorów którą prowadzi wprowadzony zostaje jego syn, lub ktoś z rodziny (wnuk, bratanek itp)
* podgląd na tabele rundy jesiennej i wiosennej
* roczne zestawienie finansów (tak jak miesięczne tylko że kolejne kreseczki, pojawiałyby się po każdym sezonie
* możliwość wybrania podliczania finansów (przez sezon np 2010/11) albo przez jeden rok (np 2010)
* porównanie finansów z sezonu obecnego i jednego z poprzednich (jak przy porównywaniu zawodników)
* tabela wszechczasów wybranej ligi
* III i IV liga polska grywalna, oraz kluby z niższych lig
* menedżer ma możliwość prośby o organizacje na stadionie jego klubu finału pucharu kontynentalnego, trener reprezentacji, ma możliwość prośby o organizacje Mistrzostw Świata lub Kontynentu,
* zasugerowanie klubu na klub filialny lub nadrzędny
* mozliwość wyjazdu na mecz najbliższego rywala (np gdy rywalem w pucharze uefa jest Borussia Dortmund, wyjeżdżam na mecz ligi niemieckiej i ogladam mecz), jednocześnie zauważone jest to przez dziennikarzy,
* w przypadku trenera reprezentacji możliwość wcześniejszego wyjścia z meczu gdy obserwuje jednego z potencjalnych reprezentantów, także zauważone jest to przez dziennikarzy,
* gdy zawodnik nie zagra w danym meczu pierwszej drużyny, pozwól mu zagrać w rezerwach,
* przydział do treningu za pomocą 'ptaszków' (wszyscy zawodnicy są w tabeli, ja wybieram dany trening i przydzielam danych piłkarzy),
* wyszukiwanie piłkarzy: wpisywanie daty do kiedy ma być kontrakt
* przed sezonem prognoza tabeli danej ligi z podglądem na tą tabele, przed każdym meczem prognoza wyniku w tym meczu,
* przed meczem dziennikarze zadają pytanie o co drużyna będzie grać w danym meczu, czy chcemy wygrać, czy starczy remis itp,
* treningi na zgupowaniu reprezenacji,

To chyba narazie wszystko, ciągle pojawiają sie w mojej głowie nowe ciekawe pomysły :-)

Powiem jeszcze że prowadzę Górnika Zabrze, jestem przy sezonie 20220/21, do klubu trafiajągwiazdy najlepszych reprezentacji, miesięczny dochód sięga 15-20 MLN zł, a piłkarzy sprzedaje za ponad 100 MLN :) % razy wygrałem Ligę Mistrzów, co rok mistrzostwo Polski, Puchary

michaeel Przodownik pracy

28.11.2008 17:14    #4197     Sufler - Porady do gry - Trening
Trening wgrywasz do Moje Dokumenty/Sports Interactive/schedules (tworzysz sam)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
28.11.2008 17:12    #4198     Sufler - Porady do gry - Trening
Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2009schedules a potem zaimportować wybrane pliki w FM-ie, w ekranie treningu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

krzycho250 Partyzant

28.11.2008 17:07    #4199     Sufler - Porady do gry - Trening
Witam znalazłem i ściągnołem nastepujący trening : http://www.freewebs.com/tugstraining/

Gdzie go po sciągnięciu wrzucic aby działał?

damianmks1 Partyzant

27.11.2008 22:17    #4200     Sufler - Porady do gry - taktyki, trening
ale z fm08 do 09 dział trening?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution