Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2008 10:12    #4211     Sufler - Porady do gry - trenerzy
witam! mam pytanie. ktos znalazl trenera od "strzalow" i "ataku" z powyzej 3 gwiazdkami.ja juz zatrudnilem w juve z 15 trenerow z chelsea, realu,ajaxu,man utd . kazdy mial ofensywa 20 i inne atrybuty na wysokim pozomi ale przy ustaleniu go do treningu mial max 3 gwiazdki na chyba 7 mozliwych

Leeon Partyzant

26.11.2008 19:26    #4212     Sufler - Porady do gry - urlop
Ja gram w managery od CM4, nie robię Save&Load ani nie jadę na żadnych edytorach (oczywiście nie boję się przyznać że na początku rozgrywki tak robiłem), ale jednak nigdy nie wpadłem na to żeby testować trening oraz taktykę za pomocą urlopu. Mógłby ktoś wyjaśnić o co w tym biega, jak się niby sprawdza? Może jestem tempy, ale nie kumam.

Całe życie się czegoś uczymy ;p

brodacz_niemily Partyzant

26.11.2008 18:43    #4213     Sufler - Porady do gry - urlop
tak dlatego w piratach nie dzialaja holidaysy blad z generowaniem twarzy zmiana preferencji pare innych rzeczy jest dodanych ktorych tak latwo jak wakacje nie zauwazycie a wplyna na gre bardzo znaczaco tak pisali przynajmniej na oficialnym forum gry, ja nie wiem mam to gdzies, a kolega z norwegii powinien kupic orginalna gre bo nie spotkalem osoby ktora by miala orginala zarejestrowala przez steam'a lub normalnie i jej wakacje nie dzialaly, a co to testowanie taktyk i treningow? jeszcze bardziej niz piratow nie cierpie osob ktore nie umieja grac i niczym przy kazdej grze na commodore wciskaja przed zaloadowaniem F1 na unlimited lifes, oszukuja przy kazdej mozliwej okazji, a pozniej grajac online z kims klub go wywala po polowie roku gdyz jest slaby i nie umie sobie poradzic grajac, z "mgłą" bez zadnych gowien, taktyk, ktore sciagnie sobie albo utworzy wczesniej bez treningow ktorych sam by nie zrobil bez "sajvow" przedmeczowych (pewnie polowa z was tak robi) bez programow pokazujacych ile dany player ma PA a ile CA (bo to to za realizm, jak jestes taki madry to pewnie by cie real, man utd czy inny gigant zatrudnil w real life zeby oceniac graczy, nawet nie widzac jak gra, ot nazwisko jest w bazie danych 157CA 173PA kthx bye)(pewnie piszac to wielu juz sciagnelo edytor), majac statystyki mozna -/ 10% ocenic no chyba ze jestes slaby, dawno radosc z gry w szarej rzeczywistosci przestala miec znaczenie a na przod wysunela sie radosc z oszukiwania i wygrywania, w warunkach nieadekwatnych do realnych

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Klikasz na młodziaka. Potem bierzesz: TRENING, potem TRENING OGÓLNY, i asystent Ci mówi od kogo najlepiej żeby się uczył. Wtedy bierzesz INTERAKCJA Z PIŁKARZEM i na dole wybierasz. :) Jak asystent Ci nic nie mówi, to możesz od razu brać INTERAKCJĘ. :)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2008 07:33    #4215     Sufler - Porady do gry - Plik Fake
[quote=jaruone]Miał może ktoś podobny problem?? Bo wydaje mi się, że gdzieś mi w oko wpadł post na suflerze gdy po podmianie pliku fake ktoś miał podobne sceny.[/quote]

Dobrze Ci wpadł w oko. Ja miałem taki problem tutaj http://www.cmrev(...)kin.html

Ostatecznie zacząłem korzystać ze skinu dDs09 i jestem bardzo zadowolony. Polecam. Chociaż nadal nie wiem, jak zmienić kolory schematów treningów :P Pisałem o tym tutaj http://www.cmrev(...)rki.html

Bunkier Młody aktywista

25.11.2008 21:09    #4216     Sufler - Porady do gry - X opuszcza trening (bug)
Witam, dostałem bardzo dziwną wiadomość. Piłkarz Telestar'u nie stawił sie na treningu w swoim zespole a ja moge go ukarac i udzielic ostrzezenia tak jak swojemu piłkarzowi. Czyżby kolejne niedopatrzenie SI?

michal24s Młody aktywista

25.11.2008 20:26    #4217     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
[quote=Morszczuk]Zależy jak dostosowujesz treningi. I jak je porcjujesz ; ] [/quote]
Ale jak zwiększysz trening siły, to jest wieksze prawdopodobieństwo kontuzji. Ale to co. Zawsze można "zużytych" pomocników "wyrzucić" i kupić nowych. A po sezonie znowu kupić nowy narybek.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

25.11.2008 20:23    #4218     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
Zależy jak dostosowujesz treningi. I jak je porcjujesz ; ]
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

michal24s Młody aktywista

25.11.2008 20:20    #4219     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
[quote=Morszczuk]przeciążasz ich na treningu. Zwiększ ćwiczenie kondycji/wytrzymałości i gra ;d[/quote]
A w połowie sezonu padną...

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

25.11.2008 20:11    #4220     Sufler - Porady do gry - kondycja pomocnikow
przeciążasz ich na treningu. Zwiększ ćwiczenie kondycji/wytrzymałości i gra ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution