Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.11.2008 21:49    #4251     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=*MoVe[t]*]Edytka: ale chyba przy niezlym treningu, i bazie moze cos zniego byc... co otym myslicie?[/quote]
to logiczne, dobry trening, dobrzy trenerzy i oczywiście baza treningowa i powinno być nieźle ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

*MoVe[t]* Partyzant

17.11.2008 21:40    #4252     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Buhahaha... w wieku 15 lat:P mial lepsze staty fizyczne hehe:P czyli dupa;] a juz go kupilem hehe! wybulilem 10 mln zloty! heh

Edytka: ale chyba przy niezlym treningu, i bazie moze cos zniego byc... co otym myslicie?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.11.2008 19:57    #4253     Sufler - Porady do gry - Trening w FM'ie
[quote=Frost]BR-bramkarz
OP- obrońca prawy
OL- obrońca lewy
WOP- wysunięty obronca prawy
WOL- wysuniety obrońca lewy
DP- defensywny pomocnik
OPŚ- ofensywny pomocnik środek
OPL- ofensywny pomocnik lewy
OPP- ofensywny pomocnik prawy
OPPLŚ- ofensywny pomocnik prawy lewy środek
NŚ- napastnik środek

chyba nie chciales aż tyle ale napsialem tan na przyszlosć:P[/quote]
chodziło o opis pozycji z mojego reżimu treningowego ;] dr taktyka wszystko ładnie wyjaśńił ;) piwa mu :D

Mos1ek Młody aktywista

14.11.2008 00:13    #4254     Sufler - Porady do gry - Trening w FM'ie
tu masz także dość popularny trening TUG który jest dotępny w dziale download :P

TUG_s-Training-08

Pozdrawiam

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.11.2008 00:09    #4255     Sufler - Porady do gry - Trening w FM'ie
po pierwsze w instrukcji dołączonej do gry masz mniej więcej wyjaśnione wszystkie zagadnienia ;]

po drugie łap mój trening ;]
http://files.filefront.com/Monkey trainingrar/;12343835;/fileinfo.html

a drugie pytanie to po prostu robisz trening na którym nic graczy nie obciążasz i wbijasz wszystkich ;) ja czegoś takiego u siebie nie stosuję

DamianMKS Partyzant

13.11.2008 23:43    #4256     Sufler - Porady do gry - Trening w FM'ie
Mam pytanko jaki trening ustawić żeby było dobrze. I jeszcze jedno jak ustawic przerwe zawodniką, ale tą że całą druzyna ma wolne? I najlepie ile to powinno trwać?? Z góry dzieki

dull Młody aktywista

13.11.2008 11:51    #4257     Sufler - Porady do gry - Spadek atrybutów
jakby wszystkim zawodnikom rosły atrybuty w sposób ciągły, tj, co miesiąć to niejedni musieli by mieć skalę od 1 - 50 a nie od 1 - 20. Z tego co zauważyłem wpływ na atrybuty ma nie tylko sam trening, ale również ogólne samopoczucie grajka jego determinacja, forma, kontuzje nawet te krótkotrwałe itp. Jak nie masz dobrego treninigu to skorzystaj z pomocy już istniejących np. TUG czy coś takiego. Ja mam swoje programy treningowe i trenerzy mają po 4 - 5 gwiazdek gram GKS Katowice, a atrybuty raz rosną raz spadają tak jak to ma miejsce w rzeczywistości...

Falcon Przodownik pracy

13.11.2008 11:39    #4258     Sufler - Porady do gry - Spadek atrybutów
Czy zawsze na początku miesiącu kiedy asystent daje sprawozdanie z treningów to 3 zawodnikom rosną atrybuty i 3 maleją czy coś z moim treningiem jest nie tak??
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.11.2008 11:23    #4259     Sufler - Porady do gry - Trening dla konkretnego zawodnika
http://www.cmrev(...)-08.html

Najprawdopodobniej najlepszy trening w FM-ie. Pamiętaj tylko, aby każdy trener był "w miarę".

Albo, po prostu, zwiększ mu obciążenia.

rafee Młody aktywista

01.11.2008 11:16    #4260     Sufler - Porady do gry - Trening dla konkretnego zawodnika
Mam fajnego Newgena w reprezentacji oto on
Zamierzam go ściągnąć do klubu w którym dostanę robotę. jaki dać mu trening. z moich obserwacji widzę iż go trzeba fizycznie podpakaować ale jak podnieść Koncentrację nie wiem.
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.