Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2008 18:55    #4271     Sufler - Porady do gry - Młodziki
co do tematu...to ja nidy nie wypozyczam zawodnikow, wole zeby grali mi w rezerwach, na jakies mniej wazne mecze wchodza do skladu, albo na zmiany...pamietaj ze komputer uzywa zwyklego treningu, a ty wiesz czego temu zawodnikowi potrzeba w treningu...to taka moja sugestia...

omega Młody aktywista

25.10.2008 11:50    #4272     Sufler - Porady do gry - Jaki trening?
a wiec jesli to ma byc skrzydlowy to musi popracowac nad dosrodkowaniami...
jesli ma to byc napastnik to musi popracowac nad opanowaniem oraz wykanczaniem akcji a ze w FM 2009 nie wazne jaki trening ustawiasz to juz gra "wie" jak ten zawodnik bedzie wygladal w przyszlosci wystarczy wejsc do jakiegos scouta lub innego badziewia i wlaczyc opcje pokaz zawodnika rozwinietego czyli CA=PA i wtedy bedziesz wiedzial co mu podskoczy....

edit oczywiscie chodzilo mk o FM 2008;] mam nadzieje ze 09 takich glupich bledow nie bedzie

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

25.10.2008 11:46    #4273     Sufler - Porady do gry - Jaki trening?
Na pewno zawodnik zapowiada się interesująco.
Ja bym go dał na trening dla skrzydłowych, jest bardzo szybki i na skrzydle powinien sie bardzo dobrze spisywać. Sprawdź w opiniach trenera czy tam asystenta gdzie najlepiej się spisuję i na tej pozycji go szkol.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

25.10.2008 11:38    #4274     Sufler - Porady do gry - Jaki trening?
Mam oto takiego talenta:
http://img13(...)1td5.png
Nie wiem jaki dać trening: czy Tall Striker (duży napastnik, tu ważna przede wszystkim siła), czy Fast Striker (szybki napastnik, tu ważne przyśpieszenie, szybkość) czy może Wingers (tu ważne szybkość, drybling itp.).
No i nie wiem. On się nadaje do wszystkiego. Ma prawie 200 cm. Jest bardzo szybki. I gra jako prawy pomocnik.
Więc jaki dać mu trening?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

25.10.2008 11:04    #4275     Sufler - Porady do gry - Młodziki
[quote=glosik1]przykład: zawodnik mało gra i prosi o częstsze występy, ty mówisz np że jeżeli będzie solidnie pracował na treningach to będzie grał (moja ulubiona wymówka ;) ) a on nie ustępuje i żąda wystawienia na listę.... [/quote]
To też moja ulubiona opcja :)
Ale to dobrze jak ma taki charakter?
Ten Eddie Lee... Ach...
Staty: http://img12(...)egm9.png
Raporty: http://img12(...)thm1.png
Ma teraz CA... 181! A ma dopiero 20 lat...

24.10.2008 20:51    #4276     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić trening
[quote=JackoBB]Juniorzy też będą łapać i w ogóle nie warto ustawiać wysokiego obciążenia nie wytrzymują zaś kondycyjnie trudnych męczących spotkań.Można im ustawić najwyżej przed startej rozgrywek :P wysokie.[/quote]

ja ustawiam wysokie nawet w trakcie sezonu...ale to tez dlatego ze rzadko gram jedna jedenastka...u mnie do meczu rzadko kiedy pilkarze podchodza calkowicie zregenerowani, a nawet wogole...czesto stosuje odpoczynek, przewaznie 1-2 dni po meczu, wtedy pozwala to na dojscie do 94%-97% i tak gram...czasami rzeczywiscie jest problem ale kontuzji nie mam prwaie wogole, jak juz to w trakcie meczow lapia urazy...mi tam to zdaje egzamin narazie w tym sezonie jeszcze nie przegralem wogole(liga+puchary)...jeszcze przy takim treningu wazne zeby miec trening wszystkich rodzajow na 7 gwiazdek, bo szybciej rosna oczywiscie atrybuty i pomaga w zminimalizowaniu odnoszonych kontuzji(warto miec dobrego fizjoterapeute, co nawet przy slabszych klubach jest do zrealizowania, tylko trzeba dobrze poszukac) Jedyny mankament tego rodzaju to, ze na poczatku sezonu druzyna(przy moim treningu) gra wysmienicie(tutaj przyklad superpucharu z milanem, gdzie milan nie mial ani jednej sytuacji bramkowej), pozniej spada troche z rytmu(jakies remisy-szczegolnie na wyjezdzie, bo u siebie to komplet zwyciestw-np.nurnberga), ale potem druzyna dalej nie do zatrzymania.

24.10.2008 19:19    #4277     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić trening
[quote=Elano]nie zawsze, to zależy od tego, ile piłkarz ma lat. Stary piłkarz z silnym siłowym treningiem co chwila będzie łapał kontuzje.[/quote]

nie tylko stary, ale zawsze mozna zobaczyc jak zawodnik reaguje na zadane obciazenia treningowe w odpowiednim menu...

Elano Partyzant

24.10.2008 19:14    #4278     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić trening
nie zawsze, to zależy od tego, ile piłkarz ma lat. Stary piłkarz z silnym siłowym treningiem co chwila będzie łapał kontuzje.

24.10.2008 19:14    #4279     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić trening
[quote=gauka]a może ja tak się dołącze do tematu i mam ptyanie czy wysiłek im wiekszy tym szybszy zrost atrybutow?[/quote]

jezeli racjonalnie rozlozony na rozne aspekty treningu to jak najbardziej tak...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.10.2008 19:08    #4280     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić trening
Po prostu wrzucasz na np. wrzute.pl kopiujesz link i tyle oczywiście musisz najpierw stworzyć ten trening wchodzisz więc w trening i tworzysz własny.Mówisz rozprzestrzenić?A sprawdzałeś go w kliku klubach słabych,dobrych?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution