Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.10.2008 14:34    #4291     Sufler - Porady do gry - Odszedł, a teraz jest gwiazdą?
Ale LIvorno ma tylko "przecietne obiekty mlodziezowe" i zaledwie "zadowalajaca baze treningowa" Hmm...

16.10.2008 21:56    #4292     Sufler - Porady do gry - Młodziki
1. Trening mam najlepszy (Tug czy coś takiego), trenerzy wszyscy po max. gwiazdek.
2. Wypożyczyłem ich do Millwall.
3. Mam świetnych mentorów.
Zależy mi żeby się rozwinęli, ponieważ rzadko trafiają się tak utalentowani piłkarze.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.10.2008 21:51    #4293     Sufler - Porady do gry - Młodziki
No to wybór takich mentorów to dobry wybór.
Podsumowując:
1. Trening.
2. Wypożyczenie, potem stopniowe wprowadzanie do składu.
3. Mentorzy.
Najważniejsze, co powinieneś zrobić.

adimuszka Partyzant

16.10.2008 21:33    #4294     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc eksperta
przepraszam wszystkich jak juz byly podobne pytania do moich ale nie mam czasu czytac wszystkich postow bo to meczace i dlugotrwale..
mam 2020 rok w fm 2008 prowadze lech poznan od poczatku udalo mi sie zdobyc dwa razy puchar europy, rozbudowac stadion do 40tys rozwinac na maxa osrodki mlodziezowe i treningowe mam reputacje swiatowa itp itd.. ALE jest problem, a mianowicie zaczalem grac jak jeszcze nie bylo latek poprawiajacych a ta gra posiada mnostwo bledow i juz mnie trafia.. wiec chce sie was zapytac:
1.czy mozna jakos poprawic bledy w savie, bez musowego zaczynania gry od poczatku?
2.czy mozna w jakikolwiek sposob zaznaczyc dodac sobie ligi ktorych sie nie zaznaczylo na poczatku gry bo zaznaczylem tylko lige polska;/ i jestem skazany na polskie druzyny (wiem, ze w grze nie da sie tego zrobic bo dlugo szukalem ale czy przez jakies edytory czy moze w katalogach gry da sie cos pozmieniac?)

16.10.2008 21:26    #4295     Sufler - Porady do gry - Młodziki
[quote=bober123]Widziałem, że ktoś Ci poradził, że jak będziesz miał dobrą bazę treningową to się rozwinie. No może ma to jakieś znaczenie.. Jednak jeśli nie będzie on grywał u Ciebie w pierwszym składzie i to dość regularnie to nie będzie z niego Cristiano Ronaldo.. ustaw mu jakiegoś mentora, żeby nauczył się jakiś nowych zagrań.[/quote]
Wiesz, CR7 to z nich nie będzie na pewno bo do Bramkarz i Obrońca śr. :) Ale warto, zobacz wszystkie zamieszczone obrazki to Lee i Connora.
Lee ma mentora Akinfeev'a, a Connor Vincenty'ego Kompany'ego. Według mnie to są jednymi z najlepszych graczy na swojej pozycji, ale cóż to tylko moje zdanie.

bober123 Partyzant

16.10.2008 19:02    #4296     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Widziałem, że ktoś Ci poradził, że jak będziesz miał dobrą bazę treningową to się rozwinie. No może ma to jakieś znaczenie.. Jednak jeśli nie będzie on grywał u Ciebie w pierwszym składzie i to dość regularnie to nie będzie z niego Cristiano Ronaldo.. ustaw mu jakiegoś mentora, żeby nauczył się jakiś nowych zagrań.

16.10.2008 17:01    #4297     Sufler - Porady do gry - Młodziki
A co zrobić jeśli nie mam żadnego mocnego klubu filialnego (Arka Gdynia oraz Millwall, które gra w League One)?
Tam się raczej będą marnować. Choć w sumie Millwall ma napisane, że mają doskonałą baze treningowa, doskonałe obiekty młodzieżowe?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.10.2008 15:39    #4298     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Pamiętaj, że sam trening nie pomoże, stopniowo wprowadzaj ich do składu. Przydziel im mentorów. No i najlepiej byłoby ich wypożyczyć np. do klubu filialnego (w dobrej lidze), gdzie będą w rytmie meczowym.

16.10.2008 13:25    #4299     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Mam Tug Trening czy coś takiego.

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

16.10.2008 13:24    #4300     Sufler - Porady do gry - Młodziki
Zawodnik zapowiada sie po prostu rewelacyjnie!
Oczywiście że się rozwinie. Jeśli do tego co wymieniłeś czyli do najlepszej bazy treningowej, trenerów po max gwiazdek dołożysz odpowiedni dobry trening dla bramkarzy to grając w rezerwach będzie się świetnie rozwijał.
Na pewno jest to wielki talent i będzie wielką gwiazdą.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution