Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Dawidek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.10.2008 22:43    #4311     Sufler - Porady do gry - Strzałki treningowe
i chodzi o to, że niektóre z wgranych skórek nie mają opcji pokazywania 'strzałek treningowych' a więc jak je chcesz mieć wgraj standardową albo szukaj innej skórki na której będą działały.
Pozdro.

Derbak-MT Partyzant

10.10.2008 22:13    #4312     Sufler - Porady do gry - Strzałki treningowe
Witam mam pewien problem zauważyłem że zniknęły mi strzałki rosnących i spadających atrybutów.

Mimo że atrybuty się zmieniają strzałki się nie pokazują.
Ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?

devil11 Przodownik pracy

08.10.2008 18:35    #4313     Sufler - Porady do gry - Szybkość wzrostu atrybutów
Przy odpowiednim treningu,trenerach, bazie treningowej CA powinno wzrastać o około 13-18 pkt rocznie. Ten twoj 17 -latek może mieć teraz CA w zakresie od 90-110. Więc juz za rok-dwa mozesz zacząc dawac mu szanse gry w pierwszym zespole, natomiast za 3-4 lata to powinien juz byc na zawodnik nadajacy sie do gry w podstawowej jedenastce.
PS: Najlepiej sprawdz w raporcie asystenta,czy jego aktualne umiejetnosci są określane za pomocą srebrnych czy tez zlotych gwiazd. Jezeli ma juz chociaz jedną złotą gwiazdę to juz teraz śmialo mozesz go probowac w pierwszej druzynie,natomiast jezeli ma 7 srebrnych gwiazd to juz za rok bedzie sie nadawal do pierwszego skladu. A jezeli juz wiesz jakie on ma PA to moze tez wiesz jakie ma CA. To bardzo ułatwiło by odpowiedż na to pytanie.

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

08.10.2008 18:24    #4314     Sufler - Porady do gry - Szybkość wzrostu atrybutów
a jeśli gram Man Utd, i mam włąsny trening ( moim zdaniem zawalisty xD ), to czy za 2 latka będzie z niego dobry zawodnik?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.10.2008 18:19    #4315     Sufler - Porady do gry - Szybkość wzrostu atrybutów
Nie ma określonego czasu, to wszystko zależy od treningu i trenerów i bazy treningowej.

bober123 Partyzant

08.10.2008 16:40    #4316     Sufler - Porady do gry - Wzrost atrybutów. kiedy?
Dokładnie "Raport nijak ma się do rzeczywistości". Wzrost atrybutów związany jest z intensywnością treningu i z tym, czy dany zawodnik GRA w meczach a nie siedzi na ławce, czy na wypożyczeniu do Lotnika Manowo ;)

Palimpsest Młody aktywista

08.10.2008 09:28    #4317     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
1. Transfery nie mają wpływu na wzrost atrybutów , chyba że tych kilku graczy którzy do Ciebie dołączają spowoduję przeciążenie trenerów.
2. Wysoka reputacja nie ma wpływu na poziom treningu,na to mają wpływ atrybuty.Natomiast trenera z wysoką reputacją,chętniej podkupi Ci jakaś silniejsza drużyna,i będzie on ,także żądał wyższego wynagrodzenia.
3. Jeśli ma wysoką zdolność do adaptacji ,to nie ma to większego znaczenia
@

bober123 Partyzant

08.10.2008 01:54    #4318     Sufler - Porady do gry - ,,własne talenty"
Jeśli nawet sprowadzisz największy talent o super wysokim PA to jeśli posadzisz go w rezerwach albo nie ustawisz mu treningu albo masz kiepskich trenerów..to ten talent się sam nie rozwinie..MUSI GRAĆ i tu jest pies pogrzebany;)

1. musi grać
2. dobry trening (np. tuga)
3. dobrzy trenerzy o wysokich atrybutach

loswroblitos Młody aktywista

08.10.2008 01:19    #4319     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Mój "chłłyt martetindowy" jest taki do każdego rodzaju treningu przydzielam jednego trenera, jeśli Twój klub pozwala na zatrudnienie np: 3-ech trenerów to tym trzem zaproponuj ontrakt asystenta i prezes nie policzy go jako trenera więc miejsca będą wolne i możesz w ten sposób zwiększyć liczbę trenerów pierwszego zespołu, lecz kontrakt możesz zaoferować trenerowi już pracującemu w Twoim klubie

bober123 Partyzant

08.10.2008 01:06    #4320     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
"Im więcej trenerów tym lepiej, bo mniej się męczą" - to ja wiem ale zawodników im więcej też lepiej, bo masz szeroką kadrę i nie musisz wciąż grać w lidze, pucharach krajowych i europejskich np. jednym prawym pomocnikiem. Mi chodzi o to, że jak zaczynasz grać jakąś drużyną to od razu dobierasz trenerów do treningu, a jak powiedzmy do techniki, taktyki masz słabych to musisz paru zwolnić (tych za słabych) i zatrudnić nowych i czy taki "przewrót" w kadrach nie może źle wpłynąć na grę zawodników.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution