Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.08.2008 12:36    #4341     Sufler - Porady do gry - Wypozyczenie czy Trening.
Osobiście preferuję rozwiązanie pozostawienia zawodnika w zespole młodzieżowym i przydzielenia mu odpowiedniego treningu. Na wypożyczeniu będzie trenował ze słabszymi zawodnikami, na gorszej bazie treningowej, być może bez obiektów młodzieżowych - w macierzystym klubie są zazwyczaj lepsze warunki do rozwoju. I na swojej filozofii szkoleniowej jeszcze się nie przejechałem ;)

fbd Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
29.08.2008 11:52    #4342     Sufler - Porady do gry - Wypozyczenie czy Trening.
[quote=paczeek]no tak, ale oni większość klubu Filialnych jest z takich lig, które sie nie wybiera w grze.. wiec nie wiadomo czy oni grają czy nie.. mi sie wydaje ze lepiej jak trenują z moim treningiem i dobrymi trenerami.. Sprowadzam za kazdym razem graczy z dobrym PA. Ja i tak nie uzyskałem odpowiedzi na to co chciałem wiedziec.. bo dalej nie wiem czy tu czy tu wiecej umiejętnosci zdobywa gracz..[/quote]

Man Utd ma klub filinialny Sporting Lizbona a Sampdoria Dynamo Kijów. Ja bym polecał najpierw grę w młodzieżówce U-18, U-20 a później wypożyczenia. I po powrocie mamy małą doświadczoną gwiazdkę
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

paczeek Partyzant

29.08.2008 10:39    #4343     Sufler - Porady do gry - Wypozyczenie czy Trening.
no tak, ale oni większość klubu Filialnych jest z takich lig, które sie nie wybiera w grze.. wiec nie wiadomo czy oni grają czy nie.. mi sie wydaje ze lepiej jak trenują z moim treningiem i dobrymi trenerami.. Sprowadzam za kazdym razem graczy z dobrym PA. Ja i tak nie uzyskałem odpowiedzi na to co chciałem wiedziec.. bo dalej nie wiem czy tu czy tu wiecej umiejętnosci zdobywa gracz..

paczeek Partyzant

29.08.2008 09:03    #4344     Sufler - Porady do gry - Wypozyczenie czy Trening.
Witam chcialem sie zapyta o taka sprawe : jezeli sprowadzam nowego mlodego zawodnika jest on planowany w skladzie za kilka sezonow to co robic ??? czy lepiej wyslac go na wypozyczenie i tam niech sie ogrywa czy lepiej zostanie w rezerwach i niech sie tam ogrywa i niech trenuje z moimi najlepszymi trenerami i dobrym treningiem.Cobardziej przyczyni sie do jego wzrostu umjejetnoasci

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.08.2008 11:08    #4345     Sufler - Porady do gry - Jak trenowac gwiazdy
[quote=gruchalbn]Możesz zrobić jeden trik. Nie jest on mojego autorstwa;p z tego co kojarzę to chyba glosik1 lub ktoś z tej rangi o wymyślił.
Najpierw zatrudnij go jako trenera a gdy już będzie zatrudniony w twoim klubie to zaproponuj mu kontrakt asystenta, w ten sposób będziesz miał więcej trenerów.
Ważna rzecz na początku musi być on zatrudniony jako trener. BO gdy zaproponujesz jako asystenta to ci zarząd nie pozwoli.[/quote]

nie, to nie mój trick ;]

[quote=Mariner]

A teraz jeszcze jedno odnosnie treningu gwiazd...
Nadchodzi taki moment kiedy zawodnik jest za stary na druzyne u-21 i chce go gdzies wypozyczyc...mam kluby filialne np jablonec i jeszcze jakiis litewski robie opcje wypozycz do klubu filialnego a on nie chce tam isc jak to moge obejsc?????[/quote]

jezeli pasuje ci oszukiwanie to zwieksz im(jabloncowi) reputacje w fmm, jezeli nie to spróbuj poprosic o nowy klub filialny , a jezeli to nie pomoze to chyba nic sie z tym zrobic nie da

Mariner Partyzant

28.08.2008 11:03    #4346     Sufler - Porady do gry - Jak trenowac gwiazdy
no juz to pogrzebalem i jest mam juz niezla pake niektorych powyzej 7 gwiazdek tylko i tak zawodnicy sie jak narazie troche wolno rozwijaja przynajmniej tak mi sie wydaje czy 156/185 CA i PA oczywiście u gracza 21/22 lata ma szanse na dobra przyszlosc przy czesych wystepach w skladzie i reprze argentyny,chodzi o to czy rozwinie sie do swoich mozliwosci.

A teraz jeszcze jedno odnosnie treningu gwiazd...
Nadchodzi taki moment kiedy zawodnik jest za stary na druzyne u-21 i chce go gdzies wypozyczyc...mam kluby filialne np jablonec i jeszcze jakiis litewski robie opcje wypozycz do klubu filialnego a on nie chce tam isc jak to moge obejsc?????

procop Partyzant

27.08.2008 06:56    #4347     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Dokładnie tak jak mówi Pawlak. Zadowolające jak na klub, potem rozbudowane do przeciętnych w skali globalnej, zaś po kolejnej rozbudowie będzie baza treningowa "dobra". Mam podobnie, też w Lechu.

Pawlak Młody aktywista

27.08.2008 06:41    #4348     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
może poprostu przeciętna baza treningowa jest lepsza od zadowalającej.Nigdy się nad tym niezastanawiałem

Szobinho Młody aktywista

27.08.2008 06:27    #4349     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
Witam, otóż mam taki problem. Gram lechem, już 3 sezon. Miałem zadowalającą bazę treningową. Poprosiłem o rozbudowę i po jakimś czasie po ukończeniu rozbudowy patrzę , a tu "obiekty treningowe - przeciętne" Dlaczego tak sie stało?!
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

26.08.2008 10:32    #4350     Sufler - Porady do gry - Problem z wygrywaniem meczów
Przedewszystkim zmien taktykę i posób motywacji graczy. Może byc tu takze problem z treningiem. Cofnij linię obronną, i sam graj z kontrataku. Co jakiś czas zmieniaj taktykę, bo kluby w końcu cię rozpracują. Kup dobrych zawodników do obrony, i powinienes tych problemów juz nie miec.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution