Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Cesar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.08.2008 11:53    #4391     Sufler - Porady do gry - Trening
Wybierasz trening TUG czy jakiś tam inny. Przyporządkowujesz zawodników do treningu. Natomiast z wyborem konkretnego trenera do trenowania konkretnego zawodnika, nie spotkałem się. Przecież co najmniej kilku trenerów ma wpływ na trening danego piłkarza (siła, aerobic, strzał...) Czy aby na pewno można ustawić 1 coucha do i 1 gracza?

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2008 11:18    #4392     Sufler - Porady do gry - Trening
Robisz te zmiany, i potem klikasz eksportuj program treningowy, i zapisujesz go na dysku. Co do trenerów, to samo powinno ię zapisać więc niewiem.

Mariner Partyzant

10.08.2008 11:15    #4393     Sufler - Porady do gry - Trening
Prosze powiedzcie mi jak sie robi to z tym treningiem bo zaraz nie wytrzymam.
mam rok 2012 kupilem sobie do lecha przyszle gwiazdy pilki PA ponad 180 i aby to wykorzystac znalazlem odpowiednich do kazdej trenowanej pozycji trenerow.
mam trening tuga i poustawialem recenie im trenerow czyli wchodze w trening klikam zawodnika potem klikam w trening a potem jest opcja trener klikam rozwija mi sie list ja zaznaczam i wybieram trenera tak wszystkim porobilem jak juz skonczylem zapisalem gre rozegralem pare meczy na liscie trenerow znow jest zaznaczony u kazdego moj asystent ktory nie ma trenowac powiedzcie jak moge to zrobic tak zeby potem sie nie resetowalo po chwili znowu i zeby zostalo na stale na tym innym trenerze bo od tego asystenta niewiele sie naucza.

ari122 Partyzant

Jest to spowodowane tym co napisał boro92921, ale o tym co później napisałeś to albo Boca wydała tą kasę na inne transfery albo zainwestowała może w baze treningową lub obiekty młodzieżowe a ty sobie z tego nie zdajesz sprawy. Lub też prezes klubu coś z tymi pieniędzmi zrobić o czym my gracze nawet nie wiemy.
Ale to tylko moje przypuszczenia.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

05.08.2008 23:00    #4395     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
[quote=fbd]Ściągnąłem darkstarra i nie wiem gdzie go wgrać... Jakbyście mogli to napiszcie co trzeba zrobić aby go uaktywnić? [/quote]
Tu masz ścieżkę gdzie przenieść plik z treningiem C:Documents and Settings*Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008schedules
Tam gdzie postawiłem * wpisujesz nazwę swojego użytkownika windowsa ;)
A w grze to już chyba wiesz jak importować sobie trening. A jak nie to to tam gdzie ustalasz wskaźnikami obciążenie treningu trochę wyżej w prawo masz "programy" naciskasz wybierasz "edytuj programy" i importuj ;)

Jak zacząłem pisać to nie było posta wyżej ;) dłużej myślę ;p

miksur Partyzant

05.08.2008 20:25    #4396     Sufler - Porady do gry - atrybuty
chyba co miesiąc sie strzałeczki zmieniają bo wtedy dostajesz raporty z treningów...

Komar Młody aktywista

05.08.2008 15:44    #4397     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
Ja od zawsze gram na Tugu i nie myślałem wcale żeby zmieniać trening, dlatego że Tug moim zdaniem jest bardzo dobry, atrybuty rosną, piłkarze mają formę, bramki strzelają, czego więcej wymagać?
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

didol92 Młody aktywista

05.08.2008 14:48    #4398     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
a więc tak o :

TGM- target man ?? -czyli-odgrywający ja na ten trening ustwiałem ofensywnych pomocników
GK- bramkarz
ST- napastnik
FB- boczny obronca
DM -defensywny pomocnik
CB -obronca
AM -pomocnik
WG -skrzydłowi (boczni pomocnicy)

pit9991 Młody aktywista

05.08.2008 14:44    #4399     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
GK-Bramkarz
DM-Pomocnik Defensywny
WG-Skrzydłowy
FB-boczny obrońca
AM-Ofensywny pomocnik
CB-Środkowy obrońca
ST-Napastnik
TGM-Trening ogólny

Przy okazji zobacz sobie jaki są suwaki rozstawione to na czuja możesz wiedzieć kogo dać na jaką pozycje.
Pozdr

pit9991 Młody aktywista

05.08.2008 14:34    #4400     Sufler - Porady do gry - Trening darkstarr czy tuga
Powiem tak..
Otóż grałem 2 razy tym samym klubem i na początku wybrałem Tuga a w drugiej grze DarkStarr'a i powiem,że efekty były podobne ale według mnie większą satysfakcje miałem z tego drugiego profilu treningowego.
Jak co to testowałem na zespole Recreativo.
Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution