Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

didol92 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.08.2008 11:52    #4421     Sufler - Porady do gry - Trening
Ja polecam trening Dark Starr

jaramaniak Przodownik pracy

01.08.2008 11:40    #4422     Sufler - Porady do gry - Trening
cały sezon,
trening TUG
i źle temat kolego nazwałeś ;)
De profundis clamavi ad te, Domine

mrjonhs Młody aktywista

01.08.2008 11:35    #4423     Sufler - Porady do gry - Trening
Cały sezon przygotowawczy(czyli także podczas sparingów) powinienes jechać na najwyższym treningu :) Piłkarze moga być zmęczeni, lecz poprostu musza wqrócic do formy z poprzedniego sezonu :)

DeminElex Młody aktywista

01.08.2008 11:32    #4424     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam pytranie kiedy najlepiej zastosowac trening przed sparingami czy po sparingach ?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Oczywiście, w Motorze. L po awansie zwiększono mi baze treningową i dzięki temu mogłem miec kilku dodatkowych trenerów,

Actimel Młody aktywista

31.07.2008 18:20    #4426     Sufler - Porady do gry - Zbyt mocni?
No i oczywiscie dobry trening, ustawienie zespolu, zgranie, widocznie wszystko robisz idealnie..

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

31.07.2008 15:11    #4427     Sufler - Porady do gry - FAQ i ZASADY
"W związku z tym, że codziennie w Suflerze pojawia się kilkanaście/kilkadziesiąt tematów mamy dla Was propozycję. Niebawem chcemy wprowadzić kategorie, które pozwoliłyby w szybki sposób zorientować się czego dotyczy temat, a także pomogłyby w wyszukiwaniu archiwalnych wątków. Przykładowy temat:

[Media] Jak pochwalić zawodnika?

Wystarczy, że przed swoim pytaniem w kwadratowym nawiasie wpiszecie kategorię główną, do której pytanie się odnosi. Wpisanie takiej kategorii nawet przed pytaniem "Dziwny problem" pozwoli zorientować się o co chodzi użytkownikowi.

Lista takich kategorii niebawem powstanie, ale nie trudno domyśleć się jakie możemy znaleźć:

[Liga X] - pytania związane z konkretną ligą (gdzie X - nazwa kraju np. Liga Polska]
[Mecz] - pytania związane z meczem
[Media] - pytania związane z mediami
[Skład] - pytania związane ze składem
[Transfery] - pytania związane z transferami
[Trening] - pytania związane z treningiem
[Edytor] - pytania związane z edytorem
[Interfejs] - pytania związane z interfejsem
[Reprezentacja] - pytania związane z reprezentacją kraju

Oczywiście sami możecie wymyślać nowe kategorie (pamiętając, aby traktowały o temacie w ogólny sposób). Dzięki temu powstanie baza pytań związanych na przykład z transferami.

Jeśli ten pomysł przypadnie Wam do gustu niedługo wprowadzimy taki system do użytku."

Kiedy to się pojawi? Byłoby dobrze uporządkować sufler....

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

Ja gram Szachtarem i też nie narzekam... wszędzie widziecie tylko bugi, zamiast ruszyć głowami... tak przerwa na Ukrainie trwa 70 dni ze względu na klimat i brak podgrzewanych boisk u wszystkich zespołów... nie chcesz chyba grać meczu w temp. -30C prawda? Niestety takike są wady wszystkich lig wschodnioeuropejskich, to żaden bug

2. Tak, treningi siłlowe i duuuużo sparingów w krajach "cieplejszych"

crimson Partyzant

Witam, gram sobie Dynamem Kijów.
Rozegrałem 18 kolejek i ku mojemu zdumieniu, następny mecz ligowy dopiero za ponad 70 dni. Czy na Ukrainie na prawdę jest taka gigantyczna przerwa zimowa (mam 15 grudnia) czy jest to jakiś bug?

I drugie pytanie, co mam w tym czasie robić? Rozgrywać sparingi, zwiększyć intensywność treningu siłowego? Bo szczerze mówiąc nigdy się z tak dużą przerwą nigdzie nie spotkałem.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

ps. to na prawdę świetne miejsce pracy, można sprowadzać gwiazdy, jest kasa. / na transfery wydałem 64mln ]. Polecam osobom znudzonym zbyt mocnymi klubami, albo zbyt słabymi. Idealny klub dla doświadczonych i znudzonych managerów

Fenix Partyzant

29.07.2008 20:45    #4430     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Kondzio co ty taki tyran dla swoich piłkarzy mordujesz ich pewnie na treningach znęcaczu jeden hehe

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.