Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

didol92 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam pytanie a mianowicie czy stosujecie trening w przerwie zimowej i letniej.Jak tak to jaki?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.07.2008 11:41    #4472     Sufler - Porady do gry - Trenerzy młodzików
Ale nie wszyscy "normalni" trenerzy dobrze znają się na treningu juniorów. Trener z treningiem juniorskim na poziomie 19 będzie o wiele lepiej radził sobie z juniorami, niż trener z treningiem juniorskim 6, czy 5.

geba90 Młody aktywista

23.07.2008 11:40    #4473     Sufler - Porady do gry - Syndrom poprzedniego meczu
zapewne nie sa jeszcze zgrani (zazwyczaj tak sie dzieje na poczatku nowego sezony gdy sklad troche sie zmienia). ja w Legii stosuje taktyke par, otorz w ataku gra chinyama i mika aa cos tam (ten fin), lub fenin z kose. wszyscy maja wyrownany poziom i jezeli np fenin nie ma kondycji to chocby z kose bylo wszystko w porzadku to i tak wychodza chini i mika. ten sposob dobrze sie sprawdza, czesto maja w osobistych ze dobrze gra im sie razem ;)
ponadto nie zmieniaj za czesto taktyki, bo to tez nie wplywa za dobrze na gre zespolu, ale mozesz ja starac sie dostosowac do trudniejszych rywali, miej szeroka kadre, tak aby zastapienie kogokolwiek nie bylo problemem, no i mozesz poszukac wzmocnien, bo moze twoi zawodnicy sa najzwyczajniej za slabi aby pokonac rywali ;p pamietaj tez o treningu! nie moze byc za intensywny, ale tez nie za luzny... kombinuj ;)

nera1989 Młody aktywista

23.07.2008 11:19    #4474     Sufler - Porady do gry - Trenerzy młodzików
ja mam 3 trenerów juniorów... każdy ma co najmniej 15 pkt za trening juniorski a po za tym specjalizuje się:
-pierwszy, ofensywa i technika
-drugi, defensywa i taktyka
-trzeci, psychika
ten system bardzo dobrze się sprawdza i mam paru naprawdę fajnych typów w ŁKS

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.07.2008 11:15    #4475     Sufler - Porady do gry - Trenerzy młodzików
Ściągnij jakiegoś trenera, który dobrze zna się na treningu juniorskim. Nie możesz oczekiwać, że np. trener siłowy, będzie dobrze uczył młode dzieciaki.

dam1934 Partyzant

22.07.2008 12:04    #4476     Sufler - Porady do gry - Zmarnowany potencjał
Z taletami trzeba uwazac oczywiscie mozesz go zmarnowac jesli bedziesz go traktowac na rowni z innymi mlodymi pilkarzami tzn.powinienes gp co jakis czas zapraszac do pierwszej druzyny i pozwolic zagrac w paru meczach mozesz mu ustwic trening indiwidualny-jesli go nie przemeczysz oczywiscie to beda o wiele lepsze efekty jesli masz dobrego trenera;)

Perez były Minister Literatury

Akurat w przypadku shortlist i treningu nawet foldery nie są konieczne (aczkolwiek ułatwiają dostęp do zapisanych schematów). Przy shortlistach istnieje możliwość importu z poziomu listy życzeń [F6]. Przy treningach z edycji programu treningowego (okno treningu) [Programy - Edytuj program]. I wtedy po prostu sobie śmigasz strzałką po dyskach w poszukiwaniach przygotowanych plików.

cenzura1 Partyzant

Witam was po raz kolejny i znowu mam pytanie , zrobiłem w folderze z fm dwa foldery schedules i shortllists i właśnie się pytam dlaczego kiedo dodałem do obu pliki do jednego trening tuga do drugiego największe talenty to kiedy włączam grę i chcę importować plokazują się same foldery bez plików?

link do fotki http://www.bankf(...)328.jpeg

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

22.07.2008 10:19    #4479     Sufler - Porady do gry - Zmarnowany potencjał
Oczywiście.... Zły trening, nieregularna gra, za dużą (jak dla niego )rywalizacja , słaba baza treningowa .... To wszystko wpływa czy zawodnik się rozwinie albo jak się rozwinie....

cenzura1 Partyzant

22.07.2008 10:01    #4480     Sufler - Porady do gry - Instalacja problem z setup
Witam was drodzy fmowcy a jednocześnie prosze was o pomoc . Zacznijmy od początku ściągnąłem trening tuga z cmrev i właśnie nie mogłem tego wgrać i właśnie pomyślałem że może odinstalowanie i powtórne zainstalowanie fm pomoże jednak autorun jakoś na tej płycie nie działa i musiałem sam wchodzić w setup jednak teraz kiedy klikam wyświetla mi się coś takiego (link u dołu) i po pewnym czasie znika i nic się nie dzieje
link do fotki:http://www.bankfotek.pl/image/106308.jpeg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution