Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Tofu Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.07.2008 21:17    #4481     Sufler - Porady do gry - trening bramkarzy
a masz ustawienia trenerów, że Twój gość zajmuje się tylko bramką nie wszystkim wokół? / Trening juniorów => trenerzy /

Robi2009 Młody aktywista

20.07.2008 20:58    #4482     Sufler - Porady do gry - trening bramkarzy
Odświeżę trochę temat - mam problem z trenowaniem bramkarzy - juniorów. Niezależnie jakim klubem, o jakiej bazie, z ilugwiazdkowym trenerem,na jakim super-treningu, zawsze stoją niemalże w miejscu. Bramkarz mający np. refleks 10 2-3 lata później wciąż ma refleks 10. To jakaś wada 08, związana z ogólnie słabym poziomem juniorów, czy ja coś robię nie tak?
There's nothing to fear except the fear itself

Wojtasgda Partyzant

19.07.2008 18:36    #4483     Sufler - Porady do gry - Kredyt
Chyba żeby była możliwość proszenia zarząd o zaciągnięcie kredytu bo np. Potrzebujemy nowej bazy treningowej

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.07.2008 09:12    #4484     Sufler - Porady do gry - SZtab szkoleniowy
[quote=Miskur]Jestem nowym graczem i strasznie nie chce mi sie szukac;p
Prosze podac nazwiska najlepszych fachowcow:trenerow,skautow itp[/quote]
w każdej grze są newgeni trenerzy, i każdy ma inną lepszą umiejętność. -> http://www.cmrev.com/sufler/faq.html
tutaj masz FAQ, rozdział "gra- info. ogólne" tematy końcowe "trening" i "trenerzy" tam masz wszystko objaśnione co i jak. ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

dam1934 Partyzant

15.07.2008 20:04    #4485     Sufler - Porady do gry - od nieznanego do gwiazdy
Może zechcecie sie pochwalic waszymi sukcesami w odkrywaniu talentow lub idnywidualnym treningiem co przynioslo niezwykly efekt w postaci wykreowania nowej gwiazdy;D

makumba Partyzant

15.07.2008 16:19    #4486     Sufler - Porady do gry - niechęć do mojej osoby
witam, mam takie pytanko i w zasadzie problem..gram sobie już 3 sezon eŁKSem Łódź..nie będę sie rozdrabniał jak z sukcesami..ale w 1s. miejsce, 2 s. 2miejsce, i teraz po 8 meczach w 3s. jestem liderem..reputację mysle że mam zadowalajacą i klub również trochę odrestaurowałem(młodzież i baza treningowa)..i tak od 2sezonu non stop w prasie wykazywałem chęć sprowadzenia zawodnika z innego klubu..teraz gdy podejmuję negocjacje z klubem jest ok, przedstawiam zawodnikowi kontrakt(nie wykazuje zbytniego entuzjazmu-->najwyższe premie i zarobki dostępne w budżecie) i praktycznie zaraz zrywa on negocjacje bo nie chce ze mną pracować(chyba zbyt usilnie starałem się go pozyskać)..ten zawodnik to Cristian Nazarith więc jak pewnie wiecie prawdziwa "młoda perełka"..czy jest jakiś sposób żeby go przekonać do transferu i żeby mnie polubił??bo jak go chwalę to również ma to gdzieś:/ wielce na mnie obrażony...dziękuję za odp. pozdro:)

Drzewo1985 Partyzant

15.07.2008 14:34    #4487     Sufler - Porady do gry - Końcówki meczów...
to może być też problem z zawodnikami, nie potrafią utrzymać koncentracji w końcówce meczu. ja często mam tak że gdy moja drużyna strzeli bramkę to za chwile jest remis. zawodnicy muszą być bardziej skoncentrowani... trening, trening i jeszcze raz trening;)

SeiDi Młody aktywista

15.07.2008 00:17    #4488     Sufler - Porady do gry - niepełnoletni newgeni...
nie ma żadnego obrazka...
1. będzie grał tylko dla klubu w którym akurat gra tylko i wyłącznie
2. to zależy od bazy treningowej drużyny w której gra ale po części napewno jakoś się rozwinie
3. to bez różnicy bo i tak będzie u Ciebie grał dopiero gdy skończy 18 lat a wątpie aby w tym czasie zgłosił się po niego jakiś klub

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
14.07.2008 13:31    #4489     Sufler - Porady do gry - Przekwalifikowanie zawodnika
Należy jednak uważać, gdyż przy ustawieniu tej opcji na "brak" i nie wystawianiu zawodnika na nowej pozycji, zapomina jak się na niej gra... trochę to dziwne, ale status z "uzdolniony" może bardzo szybko spaść na "kompetentny" czy "nieprzekonujący". Jeżeli więc nie masz zamiaru dawać mu szansy na prawym skrzydle, zaznacz w treningu opcję, aby wciąż uczył się tej pozycji - wtedy na pewno jej nie zapomni ;)

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

14.07.2008 13:26    #4490     Sufler - Porady do gry - Przekwalifikowanie zawodnika
To zależy. Jeżeli ma na tej pozycji status "uzolniony" to możesz juz ustawić brak. Warunkiem jest ciągłe wystawianie tego zawodnika na tej pozycji. Jeżeli wyszkolisz u niego umięjętność gry na prawiej stronie, a nie będziesz go tam wystawiał, to będzie sobie radził nie najlepiej. Trening to nie wszystko
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution