Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2008 10:42    #4491     Sufler - Porady do gry - Przekwalifikowanie zawodnika
Lepiej żeby nie wyłączać tego treningu - po pewnym czasie gracz może "zapomnieć" i będzie grał gorzej na tej pozycji, tymbardziej że jest niezadowolony

fmgracz Partyzant

14.07.2008 10:37    #4492     Sufler - Porady do gry - Przekwalifikowanie zawodnika
Witam, ostatnio wyuczyłem mojego Ofensywnego Pomocnika gry na Prawej Pomocy, mimo że był niezadowolony z prób przekwalifikowania go to szybko się nauczył gry na prawym skrzydle i teraz jest Ofensywnym Pomocnikiem Prawy/Środek. I teraz mam pytanie, czy mogę w menu treningu, w polu "nowa pozycja" ustawić brak, czy cały czas musi być Ofensywny Pomocnik Prawy ;)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2008 23:58    #4493     Sufler - Porady do gry - pojawiający się zawodnicy
[quote2=geba90]
bo ty masz jeszcze rezerwy i tam masz kolejnych bramkarzy, a nie majac ligi wloskiej Inter nie ma rezerw. tak jak napisal rungusik, jezeli Inter kupi bramkarza to szaraki znikna.[/quote2]

Czyli jak pozbędę się bramkarzy z rezerw to pojawią mi się "szaraki"?
Bo akurat mam "doskonałą bazę treningową" to może pojawią się lepsi od tych normalnych co obecnie mam ;)

Robi2009 Młody aktywista

12.07.2008 21:35    #4494     Sufler - Porady do gry - Jak dobrze trenować zawodnika?
Ale to szkoda trzymać zawodnika do limitu wieku. Jak masz zespół np. U-20, to oznacza ze 3 lata trenuje na treningu juniorskim, na mniejszych obciążeniach, niż na seniorskim. Ja dla takich zawsze robię dodatkowy trening "przejściowy" - seniorski, ale skupiający uwagę na aerobiku i technice, bo potem to trudno wytrenować. Chyba, że ktoś poda jakieś argumenty które wyprowadzą mnie z błędu ;)
There's nothing to fear except the fear itself

rungusik Partyzant

12.07.2008 21:08    #4495     Sufler - Porady do gry - pojawiający się zawodnicy
ten bramkarz to nie nwegen tylko szarak a umiejętności szaraków zależą od bazy treningowej chyba :D
jak inter kupi "normalnego" bramkarza to ten zawodnik najnormalniej w świecie zniknie xD

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.07.2008 13:13    #4496     Sufler - Porady do gry - Jak dobrze trenować zawodnika?
[quote=kecup9-]u trenera juniorów najwarzniejsza jest przede wszystkim praca z juniorami

juz dlugo mam reakcjoniste zdejmijcie mi prosze[/quote]
Reakcjonistę masz 13 dni(o ile dobrze liczę) jutro powinien zejsc ;)

Tak naprawdę nie ma znaczenia czy on trenuje tylko juniorów czy także seniorów, ustaw dobrze przydziały treningowe trenerom w juniorach, by mieli więcej gwiazdek

burinek Przodownik pracy

11.07.2008 12:01    #4497     Sufler - Porady do gry - Jak dobrze trenować zawodnika?
Ci trenerzy to może być główny powód. Ale jaka masz bazę treningową jak nie rozwiniętą to może być również tego zasługa

mrjonhs Młody aktywista

11.07.2008 11:37    #4498     Sufler - Porady do gry - Jak dobrze trenować zawodnika?
Witam...Kolejne pytanie z serii głpich problemów- Otóż mam w Celticku paru obiecujących newgenów, u których sprawdziłem potencjał i wynosi około 170-190(!) i chciałbym się dowiedzieć, w jaki sposób mógłbym osiągnąc taki potencjał, bo u niektórych po pół sezonu ledwo co się ruszyły statystyki :( Większośc newgenów trzymam w drużynie U19 i stosuje na nich trening TUG's z moim małym ulepszeniem. I teraz pytanie- co zrobić, zeby ci zawodnicy mi się zaczeli ładnie rozwijac? Czy to może być sprawa tego, że nie am zadnego trenera juniorów, tylko wszyscy zajmują sie zarówno młodyki i starszymi, czy jest jakiś inny tego powód? (prosiłem klub o rozbudowe bazy treningowej, ale żydy się nie zgadzają :( )

Artur2350 Partyzant

10.07.2008 12:13    #4499     Sufler - Porady do gry - Wisełka i transfery
A może jeszcze mamy Ci podać taktykę i treningi?? Skoro ktoś ma wszystko za Ciebie zrobić to poco w ogóle grasz?

onejoke Młody aktywista

09.07.2008 19:22    #4500     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
a ja znalazłem fajny trick żeby mieć tylu trenerów zatrudnionych ile się chce ;p

zatrudnia na początek tylu trenerów ilu zarząd ci pozwala
- na początek najlepiej 2 tr. bramkarzy i ze 2 tr. siłowych
- gdy zarząd mówi Ci że masz wystarczającą liczbę trenerów wówczas zatrudniasz ich jako asystentów a następnie podpisujesz z nimi kontrakt na stanowisku trenera i tak w kułko

Ja w tym momencie w Widzewie mam 12 trenerów gdzie zarząd zgadza się na 6.
I w taki oto sposób mam każdy rodzaj treningu i obstawiony na maxa.
mam nadzieje, że to ci wystarczy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution