Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2008 17:37    #4501     Sufler - Porady do gry - [Trening&Forma] help & hello
Musisz wejść w trening i je zaimportować.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

cofitos Partyzant

Grupa: Użytkownik
09.07.2008 17:35    #4502     Sufler - Porady do gry - [Trening&Forma] help & hello
mam takie pytanie czemu nie widzę w grze TT treningu

C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2008schedules

zgrałem tutaj 2 pliki które były po rozpakowaniu i ich nie widzę w grze co mam zrobić ??

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
Lypton bo jest jeszcze coś takiego jak trening, morale itp. (wystarczy inny trening, kiepskie samopoczucie zawodnika i rosną atrybuty które wydają się niepotrzebne :) ) . Moim zdaniem świetnie że zawodnik za każdym razem nie wygląda tak samo. Jest jakiś tam element zaskoczenia, nie robimy ciągle tych samych schematycznych transferów, gra nie jest monotonna.

zig77 Partyzant

Owszem ale tylko wtedy kiedy dany atrybut waha się do góra 3,4 punktów a nie 9. To dużo za dużo, w końcu te wytyczne w edytorze po coś są, a Dudka czy Kokoszka to bądź co bądź dobrze znani piłkarze. Np. taki Cleber zawsze ma rzuty karne 20 i mu umiejętności się raczej nie zmieniają. Wydaje mi się że cześciej ten problem dotyka piłkarzy, którzy mogą grać na wielu pozycjach.
Ale nikt jeszcze nie powiedział dalczego czasem gwałtownie zmieniają się atrybuty trenerów. Dziwne bo wydaje mi się że jeżeli chodzi o trenerów to ich umiejętności zmieniają się tylko w drużynie którą wybiorę. Np. wybrałem chelsea i mój asystent henk ten cate raz ma trening ofensywny w okolicach 18 a taktyke 11 nastepnym razem na odwrót!

woojas Partyzant

Proponuje samemu pojsc na mecz badz trening i ocenic umiejetnosci kazdego pilkarza w kazdym aspekcie gry. Researcher nie jest pewny, wiec wstawia w te miejsca atrybut losowy. Lepsze to niz zawyzyc badz zanizyc umiejetnosci wykonywania rzutow wolnych na rzec innego atrybutu. Nie ma nikogo, kto moglby obiektywnie ocenic pilkarzy, wiec losowe atrybuty sa wskazane.

rungusik Partyzant

07.07.2008 23:30    #4506     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
[quote=sylar]powodów może być kilka. Jeżeli chodzi o taktykę, to mam radę: dopasowuj taktyke do piłkarzy, a nie piłkarzy do taktyki. Przyczyna nie powinna tkwić w treningu, skoro piłkarze są w dobrej kondycji. Zwracaj uwage na ustawienia zespołowe. Niektóre wartości źle współgrają(np. szybkie tempo i krótkie podania) i pamiętaj o tak niedocenianych przez graczy ustawieniach indywidualnych. Warto też dostosowywać polecenia i zawodnikow do stylu gry i zawodników przeciwnika. Jest o tym sporo artykułów, poszukaj. powodzenia.[/quote]

a ja gram na krótkie podania z szybkim tempem i nie narzekam :)))
ale czy rzeczywiście lepiej ustawićtempo normalnie lub powolne ;/ jak radzicie??

PhenoM Partyzant

07.07.2008 17:33    #4507     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
Gram Ajaxem od zawsze i może ci trochę pomogę. Według mnie ściągnąłeś do klubu takich "wahających" się zawodników, którzy nie zawsze grają najlepiej - Modric, Meireles. Kogo masz na środku obrony? Czyżby Dżony Heitinga? Proponuje ci ściągnąć Boulahrouza, a z obroną będzie spokój. Co do treningu, to według mnie nie ma on aż tak wielkiego wpływu na twoje wyniki. Ja jadę swoim klubem trzeci sezon na treningu domyślnym, atrybuty czasami wzrastają, ale wygrywam co się da. Proponuję ci wypróbować taktykę 32fix - jest to ustawienie 4-3-2-1 - dajesz Huntera do ataku i powinien strzelić koło 30 bramek. W treningu zmień obciążenie i wypróbuj tą taktykę :)

longer91 Młody aktywista

07.07.2008 17:22    #4508     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
1. stosuj 1 taktyke ( mozesz troche zmieniac ustawienia)
2. zespol moze byc troche nie zgrany bo masz duzo nowych zawodnikow
I jeszcze moze zmien trening. ja gram standardowym treningiem i jest good.

Palimpsest Młody aktywista

07.07.2008 17:11    #4509     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
Trening na to nie wpływa,zwłaszcza,że mówisz,iż kondycję masz ok.

EDIT: OK to podaj mi maila.
@

krolik123 Partyzant

07.07.2008 17:10    #4510     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra zespołu w sezonie.
a co sadzicie o treningach?? ok czy cos zmieniac??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.