Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

rungusik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2008 23:28    #4541     Sufler - Porady do gry - gdzie powiniem grać junior
mam takich zawodnikow jak sakho saivet wijandum pacheo insua i teraz robię potężny zaciąg młodzików :) c radzicie z nimi zrobić

trening tuga coś pomoze??

rungusik Partyzant

27.06.2008 23:11    #4542     Sufler - Porady do gry - gdzie powiniem grać junior
w wyszukiwarce było kilka tematów ale nie znalazłem odpowiedzi satysfakcjonującej mnie w 100%

chodzi o to że mam w składzie kilku bardzo obiecujących młodych zawodników
szkolę ich na treningu TUG'a dla młodzików
ale nie wiem czy powinni oni być w zespole rezerw gdzie graliby regularnie czy tez może zatrzymać ich w 1. składzie gdzie grają sporadycznie a czasami prawe w ogóle..
a może wypożyczyć ich do klubu filarnego? tylko z przynajmniej jaką bazą szkoleniową ??
proszę o szybką odpowiedź.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.06.2008 15:46    #4543     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
[quote=pierdutka]Taki trening, dlatego ja jadę na ogólnym.pressingiem napastikowi [/quote]
ogólny(domyślny) trening to zuuuo .jadę na tug z lekką modyfikacją i skill spada naaprawdę rzadko. Ostatnio kombinuje zrobic swój ale nie za bardzo mi wychodzi

pierdutka Przodownik pracy

27.06.2008 14:09    #4544     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
Taki trening, dlatego ja jadę na ogólnym. Często gdy gram pressingiem napastikowi przydaje sie odbiór ;D

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.06.2008 14:05    #4545     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
mnie przy treningu tuga, richardsowi nie które umiejętności spadają. Co zrobić?
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

jacuta Młody aktywista

27.06.2008 13:34    #4546     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
Zależy o jakie umiejętności chodzi, np. wytrzymałośc podnosisz treningiem siłowym. A technikę technicznymi zajęciami. Wzrost umiejętności też zależy oczywiście od CA i PA oraz od wieku zawodnika.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
27.06.2008 13:34    #4547     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
A co oznacza dobry trening? :) Zawodnicy którzy regularnie grają i utrzymują formę powyżej 95 % notują ładne wzrosty umiejętności. Może zawodnikowi jest za ciężko (ciężki trening)? Albo jest nieszczęśliwy w klubie (problemy osobiste)?
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

marcin55555 Partyzant

27.06.2008 13:30    #4548     Sufler - Porady do gry - Wzrost lub spadek umiejetnosci
no wlasnie chcialem sie zapytac od czego zalezy wrost lub spadek umiejetnosci ? Mam dobry klub dobrych trenerow dobrze przygotowany trening.Prosze odpowiedziec.Pewnie ten temat juz byl ale nie moglem go znalezsc i dlatego napisalem

Krwawy Edward Partyzant

24.06.2008 20:27    #4549     Sufler - Porady do gry - Gra przez Lan
Robimy wszystko tak jak jest tam napisane, ale jakjuz wpisze adres to łączę sie w nieskonczonosc, a u brata wyswietla sie w satusie " Nowy gracz sieciowy", a u mnie pojawia sie obramowanie takie jak w grze ( widac " lista zyczen" , "trening", itp), ale na srodku ekranu nadal pokazane sa dostępne serwwery, czyli ten jeden. W temacie "Gra przez siec" chodzi chyba o gre internetową, a mnie zalezy na grze LAN.

Komar Młody aktywista

23.06.2008 19:30    #4550     Sufler - Porady do gry - Waleczność
Za waleczność nie odpowiada żaden trening, ogólnie większości atrybutów psychicznych nie trenuje się na treningu tylko rosną one same z czasem jak zawodnik nabierze więcej doświadczenia.
Na początku było nic. I rzekł Bóg: „Niechaj stanie się światłość” i dalej nic nie było, tylko teraz można to zobaczyć. - Terry Pratchett

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.