Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.06.2008 19:29    #4551     Sufler - Porady do gry - Waleczność
za waleczność odpowiada najprawdopodobniej trening taktyczny. Jednak waleczności nie można tak do końca wytrenować ponieważ każdy zawodnik ma swoją ,,wrodzoną" walecznosc. Z chomika nie można zrobic tygrysa- tak obrazowo.

zmk Partyzant

23.06.2008 19:10    #4552     Sufler - Porady do gry - Waleczność
Zastanawiam się który trening odpowiada za waleczność. Wiem że w ekranie treningu po najechaniu na rodzaj treningu pojawiają się atrybuty, jaki ów trening podnosi, ale nie ma tam waleczności. Instrukcje przeszukałem już kilka razy i nie mogę znaleźć rozpiski co odpowiada za co.

Ryba Partyzant

19.06.2008 22:40    #4553     Sufler - Porady do gry - Powrót po latach - pomóżcie!
W managera nie grałem chyba z rok, a w ver. 2007 nie grałem jeszcze dłużej i to bardzo mało. Zainstalowałem gre i przejełem stery londyńskiego Arsenalu. Kilka transferów, ustalenie treningu, sparingi i gramy. No właśnie gramy :( Mam 12 miejsce w tabeli po 15 kolejkach i gram tak licho że szok!!

W innych wersjach FM-a wygrywałem F.C. Barceloną, Legią, Wisłą, Pogonią SZ, Romą, Realem S San Sebastian, F.C. Utrecht i reprezentacjami większoć lig i pucharów.

Mój problem leży zapewne w taktyce jaką dobrałem. Przegrywam i remisuje z słabszymi od siebie, staram się jakoś korygować taktyke (nieszczęsne suwaki) ale ni ..uja! A mój asysten za mnie wygrywa 6:0! Pomóżcie mi jakoś z tymi suwakami i rozstawieniem :(

Albo dajcie link do jakiegoś poradnika. POZDRAWIAM

Arko Młody aktywista

15.06.2008 22:12    #4554     Sufler - Porady do gry - Szaraki,Newgeny, Wartość
[quote=pierdutka]Czyli jak zamienie atrybut powiedzy np. tak :

odbiór 20 -> 11
Drybling 11 -> 20

Będzie to Cheat? [/quote]

Moim skromnym zdaniem będzie to cheat. Gra daje zawodnikom atrybuty, takie jakie daje i to naszym zadaniem jest doprowadzenie do polepszenia tych atrybutów poprzez odpowiedni trening, ustawianie gracza na pewnej pozycji w meczu itp.

ResetPL Młody aktywista

15.06.2008 21:51    #4555     Sufler - Porady do gry - odmładzanie piłkarza
1. Tak jak napisał Pierdutka jest to możliwe, ale nie zgadzam sie, że statystyki rosną piłkarzom do 26 roku życia. Dla przykładu jak grałem Wisła Kraków, 33-letni Cleber podczas treningu "wytrenował" swoja szybkość o 2 punkty więcej :D. Mógłbym podać takich przykładów więcej :]
2. Uważam to trochę za oszustwo. Ale skoro masz sentyment przypuśćmy do Kollera to odmłódź go. Oczywiście ma szanse osiągnąć swoje Pa, pod warunkiem dobrego treningu i trenerów, a także nowoczesnej szkółki i bazy treningowej Twojego klubu. A może zamiast odmładzania Kollera stwórz samego siebie, ale wtedy będziesz musiał zaczynać grę od nowa. Jednakże miło jest popatrzeć na nas samych w grze :}

pierdutka Przodownik pracy

15.06.2008 21:40    #4556     Sufler - Porady do gry - odmładzanie piłkarza
1. Tak jest to możliwe. Gracze do 26 roku życia powiękrzają swoje statystyki.
2. Masz szanse osiągnąć dobre Pa, ale musisz mieć dobry trening i trenerów ;)

matinho02 Młody aktywista

15.06.2008 21:38    #4557     Sufler - Porady do gry - odmładzanie piłkarza
mam takie pytanie:
załóżmy ,że chcę odmłodzic jakiegoś piłkarza, powiedzmy Kollera i moje pytanie brzmi:
czy Ca zacznie mu znowu wzrastac po treningu gdyż z powodu zaawansowanego wieku Ca zaczeło mu już mocno spadac , a jeśli tak to czy przy odpowiednim treningu ma szanse znowu osiągnąc poziom Pa??
wiem , że jest to cheat... i da się to zrobic tylko za pomocą fmm ale ciekawi mnie czy takie odmładzanie ma jakiś sens , jeżeli już miałbym to zrobic:P

ResetPL Młody aktywista

15.06.2008 12:42    #4558     Sufler - Porady do gry - trening bramkarzy
88borek na Twoim miejscu ściagnąłby sobie Trenig Tug'a

http://www.cmrev(...)-08.html

Podniósł "Panowanie nad piłką" na np. mocno lub edytował go samemu.

Jesli nie chcesz to chociaz dzięki temu plikowi zobaczysz jak powinien wyglądac trening bramkarski i na co powinno zwracać się uwagę(pomijając"Panowanie nad piłką", które jest ustawione troche za nisko).

Pozdro :D

88borek Partyzant

15.06.2008 12:09    #4559     Sufler - Porady do gry - trening bramkarzy
czy w treningu bramkarzy warto uwzglednic jakikolowiek inny trening niz siła, aerobik, bramkarski i taktyczny?

wilq1993 Partyzant

13.06.2008 18:56    #4560     Sufler - Porady do gry - benzema czy villa? :)
Po 1 za Ville zapłacisz więcej,
po 2 trudno Ci będzie go wyciągnąć z Valenci(tak samo jak Ibrahimovica),
po 3 Beznema potrzebuje dobrego treningu aby była z niego supergwiazda,
po 4 zamiast wydawać tyle kasy kup sobie kogoś młodego (Prudnikov, Bojan),

Kiedyś starałem się kupić Ibrahimovica to chcieli za niego 289mln euro!!!;]
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.